Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2026, 23:20:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 798524 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Harry Potter fans rejoice as JK Rowling announces spin-off film based on character Newt Scamander from beloved book series

Harry Potter author JK Rowling is making her screenwriting debut for a spin-off film based on a minor character in her stories about the teenage wizard.

The film, called Fantastic Beasts And Where To Find Them, is the first in a planned series inspired by the textbook of the same name given to pupils at Hogwarts school, and will feature its fictitious author, Newt Scamander.

Writing on her Facebook page, Ms Rowling said: 'It all started when Warner Bros came to me with the suggestion of turning Fantastic Beasts And Where To Find Them into a film.

'I thought it was a fun idea, but the idea of seeing Newt Scamander, the supposed author of Fantastic Beasts, realised by another writer was difficult. Having lived for so long in my fictional universe, I feel very protective of it and I already knew a lot about Newt.

'As hardcore Harry Potter fans will know, I liked him so much that I even married his grandson, Rolf, to one of my favourite characters from the Harry Potter series, Luna Lovegood.

'As I considered Warners’ proposal, an idea took shape that I couldn’t dislodge. That is how I ended up pitching my own idea for a film to Warner Bros.

'Although it will be set in the worldwide community of witches and wizards where I was so happy for 17 years, Fantastic Beasts And Where To Find Them is neither a prequel nor a sequel to the Harry Potter series, but an extension of the wizarding world.

'The laws and customs of the hidden magical society will be familiar to anyone who has read the Harry Potter books or seen the films, but Newt’s story will start in New York, 70 years before Harry’s gets under way.'

dailymail.co.uk

Mislim da ovo moze biti zanimljivo: http://www.imdb.com/title/tt1631867/

Plot:A soldier fighting in a war with aliens finds himself caught in a time loop of his last day in the battle, though he becomes better skilled along the way.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2013, 23:22:04 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
I zvanično su ostali bez ideja. Više i ne kreće film da se snima, ako u planu nema bar 2 nastavka.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Pa nije nastavak, niti prequel, vec nepovezana prica u vezi tog... kako se vec zove, sto je napisao tu neku knjigu. Tj. ako mislis na ovaj prvi film Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Uopšteno mislim. Svaki film koji malo bolje prođe na blagajnama, iz momenta dobije nastavak. Ovo nije možda direktno povezano sa HP franšizom, ali u suštini itekako ima veze sa tim filmovima i sigruno je da će velika većina onih koji su to gledali, da gledaju i ovo. A onda je tu i drugi film, i treći, pa možda za koju godinu i Ema Votson dobije svoje filmove, i onaj džindžer isto, zaboravio sam kako se zove.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
A jbg, normalno da ima nastavak kad hoce pare. Veoma slabo ima onih koji nece da prave nastavak ako nemaju dobru ideju, ili ako su vec zavrsili tu svoju pricu sa filmom/serijom. Mislim da sam jedino za The Cabin in the Wood procitao da nece nastavak, sve dok ne budu imali dobru ideju. I da, Dan Nezavisnosti takodje.

Ron Vesley.. ili nesto tako... ne secam se.

.. To se moze i ocekivati, ipak vecina gleda da zarade pare, a ne da samo snime film ili seriju (eto recimo Under The Dome dobi drugu sezonu a planirana jedna). To sto se serija tice, meni je licno ok, jos samo kad bi bile dobre recimo kao Battlestar Galactica, ili mozda u onom drugom formatu kao American Horror Story, pa svaka sezona svoja posebna prica. Za filmove, sta znam, vecina nastavaka su losija, ali ako je bas dobar film onda 1-2 nastavaka, i kraj, a ne ko Saw 7 filmova, itd..

Evo ovaj World War Z, tri dana posto je izasao odmah najavaljen nastavak.. i sve zbog toga sto je zaradio odmah 66 miliona dolara.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2013, 23:55:54 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Svaki film koji malo bolje prođe na blagajnama, iz momenta dobije nastavak.
Gledam juce "The Hangover" 3 i pomislio isto. Od generalno OK i zabavne komedije oni napravise sranje sa nastavcima. I to samo zbog popularnosti i para...

I da, Dan Nezavisnosti takodje.

Vec imaju u planu i to. Mada mislim da Vil SMit rekao da nece da se vraca ali Pulman i Goldblum hoce...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21

I da, Dan Nezavisnosti takodje.

Vec imaju u planu i to. Mada mislim da Vil SMit rekao da nece da se vraca ali Pulman i Goldblum hoce...

Ma znam, ali ako se secam ovaj Emmerich je odbio da snimi nastavak odmah posle prvog, jer nije imao dobru pricu, pa su tu pokusavali jos par puta al' je opet bio odbio, sve do pre godinu dve. Barem to mislim da sam procitao. Sad su u planu 2 dela, i to valjda tek 2015/2016-e prvi deo.

Inace da... komedije pogotovo ne treba da imaju nastavke, osim ako nije ekstremno dobra prica + dobri glumci. Isto tako je Horrible Bosses 2 u planu, 21 Jump Street 2, Beetlejuice 2, Bad Santa 2 ( Smiley 1 ), pa cak Bill & Ted 3...
Sto se ID 2 tice, sad bas procitah vest pre par dana da ce Will Smith mozda imati neku manju ulogu:

Citat
Digital Spy recently interviewed Emmerich during the promotional tour for White House Down, which opens in UK theaters on Friday next week (September 13th). The filmmaker had previously revealed that Smith won’t be getting top billing in the Independence Day sequel, mostly because he’s such a big A-lister now that he might overshadow the larger cast (recall that the original movie is very much an ensemble piece like most of Emmerich’s blockbusters). However, he never ruled out a small part for Big Will and is now saying that (if nothing else) “Now we have a meeting planned, we want to talk about it again. Anything can happen.”

'ebote sad nesto gledam, cekam 11 serija da pocnu (i vecina pocinje za nekih mesec-dva), + 5 serija koje krecu sa novom sezonom... Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2013, 00:59:22 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Ja cekam Dextera jos 2 epizode pa da mogu celu sezonu da pogledam ko covek i vidim dugoocekivani kraj.  Smile

Inace da... komedije pogotovo ne treba da imaju nastavke, osim ako nije ekstremno dobra prica + dobri glumci. Isto tako je Horrible Bosses 2 u planu, 21 Jump Street 2, Beetlejuice 2, Bad Santa 2 ( :[1]Smiley, pa cak Bill & Ted 3...

Smiley 1

Pa ovo sto dzejson kaze, nemaju ideja a nastavak neceg sto je vec dovoljno popularno je siguran recept za pravljenje para. Mada se radujem "Bil i Tedu" ali sumnjam da ce ispasti nesto dobro od toga...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
I ja. Jos i Suits takodje, a i ceka me Sherlock, Taken, i jos neke koje su tek na 'probi' Smile

Inace, da. Ali to nije nista novo. Friday 13th ima koliko bese, 8 delova? 9? Secam se da sam gledao i onaj zadnji (tj. sad predzadnji pre ovog rimejka, inace bice i drugi deo tu) kad je Dzejson bio u svemiru.. Sad sam nasao neki sajt, i ima lista cudo planiranih nastavaka..

Clash of the Titans 3, Fast and Furious 7, Get Smart 2 ciji je prvi deo u najboljem slucaju prosek, Ghostbusters III, i cudo drugih filma. Ima tu i tamo nekih koji me i zanimaju, recimo Chronicle 2, Jurassic World (cetvrti deo), District 9, pa mozda i Indiana Jones 5, ali garant ce neki od njih biti sranje.. Jeste malo starija 'vest', ali 98% filmova se snimaju sa te liste.

http://www.denofgeek.com/movies/18891/105-movie-sequels-currently-in-the-works

Bas se dobro posetih... mislim da nisam ni gledao Park iz Doba jure sva tri dela, a i prvog se slabo secam... 
« Poslednja izmena: 13. Sep 2013, 01:09:01 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
happy birthday  Smile

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2026, 23:20:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.