Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 03:44:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 731059 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Pa realno, preostaju jedino ovi B filmovi, koje ce uvek snimati...ima da se nadje po koji da je dobar stalno Smile Tipa kao onaj Enter Nowhere...nije horor, ali opet, dobar.The Loved Ones, pa recimo manje poznatiji Sci Fi film Cargo, itd...

A koji da gledas?Evo... http://www.imdb.com/title/tt1407049/

Jeste los film, ali ima potencijal, da tako kazem.Ja ga odgledao vec 3-4 puta.

A i uvek ce biti vec snimljenih filmova...evo recimo, ponavljaju po 100-ti put Policijsku Akademijiu na B92...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2012, 02:12:54 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60

1.6  Smile

Plej, sad sam uzeo da gledam neki 407 Dark Flight, pa cu Altitude, kad sam vec kod aviona.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ja se jos secam scene sa kucetom...mislim, jedino to sam i video, i zaobisao film (imam ga na cd-u)...

Ima i ovaj novi, ima da se skine, cekam samo Engleski prevod... http://www.imdb.com/title/tt1827354/

Mozda i bude valjao nesto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG L9
Imam jedno pitanje,kazite mi preko kog sajta skidate filmove?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.

Ima tema za online gledanje filmova, za ista vise, koristi Google (ako ukucas "torrent", ili "warez", izbacice ti cudo rezultata, pa trazi)

http://forum.burek.com/besplatno-gledanje-filmova-on-line-t414684.html

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
а све чешће прибегавају и ресетовању приче и враћању на сам почетак али уз потпуно другачији приступ, такозвани "рибут".

Krećemo od početka ili gledamo opet isto

Čitajući recenzije na sajtu bloody-disgusting.com naletim na vest u čiji sadržaj jednostavno ne mogu da poverujem. Ili, ipak, posle svega što se dešavalo u prethodnih par godina moram. Na našem sajtu ste u poslednje vreme imali priliku da dosta toga pročitate o prequelima, sequelima i remake-ovima ali... koliko vas je verovalo da će film Saw biti... rebootovan(?!)? Doduše, informacija je i dalje nezvančna i nije potvrđeno da će posle Final Chapter-a sve krenuti od početka ali se u horor krugovima uveliko šuška da Lionsgate razmišlja o povratku Jigsaw-a.

Sve nas to vraća na tekst Rimejk - kriza kreativnosti ili korporativna igra na sigurno i priču o velikim zaradama na već postojećim idejama. Uverili smo se da to privlači publiku u bioskope a samim tim donosi producentima enormne sume novca. Ako uzmemo u obzir zaradu kompletnog Saw serijala koja je blizu jedne milijarde dolara dobijemo odgovor na pitanje zašto Lionsgate razmišlja o reboot-u.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
То ти причам... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Smile rimejk saw-a 
pa koje godine je izaso prvi deo 2002/3 valjda  Smile

izasao je 2004 sad sam video
« Poslednja izmena: 07. Avg 2012, 22:45:36 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
2004. prvi deo. Kaze da ce da bude ribut. To mu valjda dodje kao vracanje na pocetak price ali uz drugaciji tok.
Sta ludi Amerikanac nece dizmisli samo duze pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Khadafi spamer Smile

...

Sumnjam da mogu da odrade Saw ista bolje nego sto jeste, barem prvi deo.Sto se mene tice, ostali su sasvim solidni, osim zadnjeg dela...sad prica manje - vise, al' opet, zabavno...

Bas vidoh pre koji dan, bice rimejk i "IT-a".

Stephen King’s It Being Remade (Again) Into Two-Part Movie

Horror fans have reason to rejoice!

According to The Hollywood Reporter, Warner Bros. has tapped Cary Fukunaga (‘Jane Eyre,’ ‘Sin Nombre’) to direct and co-write a new film adaptation of Stephen King’s classic novel It.

Per the report, the forthcoming It remake will be split into two parts similar to the 1990 adaptation of the book which starred John Ritter, Seth Green, Harry Anderson, Jonathan Brandis, Annette O’Toole, Richard Thomas and Tim Curry.

THR adds that Roy Lee, Dan Lin, David Katzenberg and Seth Grahame-Smith are onboard to produce.

For those who have never read King’s novel (or been privileged enough to watch the first film adaptation), Wikipedia describes It‘s plot below:

The story follows the exploits of seven children as they are terrorized by the eponymous inter-dimensional predatory life-form that exploits the fears and phobias of its victims in order to disguise itself while hunting its prey. “It” primarily appears in the form of “Pennywise the Dancing Clown”, described by characters who see It as resembling a combination of Bozo, Clarabell and Ronald McDonald, in order to attract its preferred prey of young children. The novel is told through narratives alternating between two time periods and is largely told in the third-person omniscient mode. It deals with themes which would eventually become King staples: the power of memory, childhood trauma and the ugliness lurking behind a façade of traditional small-town values.

There is no word yet on when the It remake will hit theaters.

inquisitr.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 03:44:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.