Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:33:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenormalan shabanluk  (Pročitano 9117 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia n70
A da oni za tebe ne misle isto sto ti za njih da si saban  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Samsung S8
Pre bi rekao da oni za tebe misle da si saban.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N97
"Imam već nešto isplanirano ... čućemo se."  Smile

Brate mili, toliko sam puta nekima ovo rekao da sam prolazio kroz razne faze, preko sramote i ravnodušnosti do potpune escinacije koliko im je potrebno da ukapiraju.  Smile

Dugo sam na silu održavao prijateljstvo sa ekipom iz kraja, da bi na kraju oni odjebali mene.  Smile Da, trebalo bi da su mi time udarili na sujetu, ali nisu ... mnogo su mi olakšali ... dok nisu opet počeli da me zivkaju. Šizofrena situacija.

Ekipa iz kraja je zapravo kao rodbina. Nisi ih ti birao nego ti ih je sudbina dodelila. Zato i nije namenjena da traje.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
"Preraso" si ih. Desava se kada se ti "levelujes" a oni ostanu na istom nivou.  Smile

Desava se verovatno svakome ko se vremenom menja a ne ostaje na istom(desi se i obrnuto, da ti ostanes na istom a oni odu dalje  Smile ). Rekli su ti pre i reci cu ti i ja, postepeno se udalji od istih(posto ti jelte ne odgovaraju) i trazi drustvo koje ce ti vise odgovarati. Ne moras da izlazis sa njima, a ako ih sretnes postani i popricaj ali nemoj da se bas druzis ako ti jednostavno ne odgovaraju.
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Nezgodno je kad covek iz pristojnosti ostane zarobljen u jednoj sredini...neka je bolje pobeci...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 
Nadjes neku ribicu i kad te pozovu ti imas opravdanje. Smile  Inace ako je tako da ti drugari imaju kesa,kola markirane stvari ovo-ono...a ti sebe ne vidis u tome onda terej to sve u qrac,al' na fin nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6120
A da oni za tebe ne misle isto sto ti za njih da si saban  Smile Smile Smile
Pre bi rekao da oni za tebe misle da si saban.
Dobra ideja, bio bih srecan kad bi mislili  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Par mojih drugara su shabani i to je pocelo uzasno da me nervira. Objasnim ja njima sve lepo s vremena na vreme kroz razna pitanja na koja oni sami daju odgovore i mirnim tonom da to nisu prave vrednosti ....elem bude sve lepo par dana, medjutim kad naidje petak subota , stizu tako meni poruke ,,Brate ajmo na Blejvoc , rezervisali smo separe'' Smile i tako mene jeza uhvati  Smile Dzaba sva moja prica... Medjutim problem je sto su to ipak moji drugari iz detinjstva i dobri su momci iako su shabani( kad kazem shabani mislim  roze majca uvek uska 2 broja manja, mora markirano,.... jedva cekam 40 000 evra da dam na kola, separe, ,,dobre ribe oko stola''....mislim poznat sindrom vec). Poslednje 3-4 godine stvarno je mucno odrzavati takvo prijateljstvo. Ne znam sa da radim a da ne budem skot, shvatanja su nam se dijametralno promenila od pre 4-5 godina. Ajde mogu da tolerisem muziku koja se slusa na takvim mestima, jbg to je ipak neki ukus... Smile  ali najveci problem je glupost koja je prisutna u njihovim glavama. Ponekad traze da ih upoznam sa svojim drugaricama, jednom sam to i uradio, devojke se frapirale... sa razlogom.... Smile Sta da radim ....ne znam.... Smile

qq,ti k'o da si iz Podgorice  Smile
razumijem te jer  živim u gradu gdje je takvo ponašanje dominantno,nevezano za moje prijatelje. pretpostavljam da nije prijatno biti dio te klapice. što ti ovdje ljudi kažu,polako to tjeraj od sebe,ne možeš da ih upristojiš ali možeš da odlučiš da ti takvi jadovi nezreli i iskompleksirani ne trebaju. nadji one koji su bliži tvojim interesovanjima i koji su kompletne ličnosti..ili bar kompletnije,izgradjenije..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
 Smile imao sam slican problem ja sam to podelio lepo jednostavno je najbolje traziti novo drustvo i druziti se sa ljudima koji ti nesto znace i koji nesto imaju u glavi ili je jos lakse imate 2-3 ekipice drugara
« Poslednja izmena: 01. Avg 2011, 01:30:48 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
Jednostavno izlazi subotom sa ekipom koja ti prija. Ponekad izađi i sa šabanima ako nemaš bolji plan, ali dozvoli da se novo društvo formira. Nikakve svađe, prozivke, okretanje glave.

Ja sretnem svoje iz kraja jednom u par meseci negde slučajno, raspitam se o svima, popijem možda kafu onako usput ako baš imam vremena i želje i uvek se raziđemo sa onim Pa javi se. E čućemo se da skupimo staru ekipu čim mi prođe gužva. I tako već 25 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:33:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nenormalan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.