Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Canak: Vanrednim izborima protiv sizofrenije  (Pročitano 24622 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
pa ako svi razmisljaju isto u korist Srbije, onda je naravno onaj koji razmislja drugacije izdajnik, olos ili lopov

A kakvim si ti to briljantnim umom uspeo da utvrdis da ti mislis u korist Srbije vise nego Canak?
Aj bas to da mi objasnis... I inace, niko se ne drzi teme - izbori. Svi su videli "Canak" u naslovu i resili da napisu sta misle o njemu, kao da ih je to neko pitao...
Izbori, zasto da ne? Nece valjda neko sa nekoliko procenata podrske u narodu da bude premijer???
Ako ce da bude Toma - onda Toma, ako sakupi vecinu...
A to sto Canak nece uci u parlament - pa dobro - samo jos jedno priznanje za njega - predlaze izbore u najnepovoljnijem trenutku za sebe i svoju stranku, i zrtvuje se da bi narod dobio pravo da bira onoga koga stvarno zeli Wink Moze i tako da se shvati, zar ne?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
SonyEricsson v 600i
pa ako svi razmisljaju isto u korist Srbije, onda je naravno onaj koji razmislja drugacije izdajnik, olos ili lopov

A kakvim si ti to briljantnim umom uspeo da utvrdis da ti mislis u korist Srbije vise nego Canak?
Aj bas to da mi objasnis... I inace, niko se ne drzi teme - izbori. Svi su videli "Canak" u naslovu i resili da napisu sta misle o njemu, kao da ih je to neko pitao...
Izbori, zasto da ne? Nece valjda neko sa nekoliko procenata podrske u narodu da bude premijer???
Ako ce da bude Toma - onda Toma, ako sakupi vecinu...
A to sto Canak nece uci u parlament - pa dobro - samo jos jedno priznanje za njega - predlaze izbore u najnepovoljnijem trenutku za sebe i svoju stranku, i zrtvuje se da bi narod dobio pravo da bira onoga koga stvarno zeli Wink Moze i tako da se shvati, zar ne?

bio sam uzdajnnik kada sam drugacije mislio od vecine krajem devedesetih,sad sam opet izdajnik jer drugacije mislim,i pri tome kritikujem nesto sto se meni licno ne svidja.Ubi me podela na nase i njihove ceo zivot jbte ispade da je sloba smenjen samo zato sto se nekome odledila i pokvarila polutka u zamrzivacu jer nije bilo struje Smile Smile
 toliko o off
mislim da su izbori neizbezni pa makar to znacilo pobedu srs ili ti njihovo udruzenje sa dss-om bar da onda znamo nemamo pro demokratski orijentisanu vladu,lepo izolacija od evrope i kraj da znam na cemu sam a ovo ovakvo stanje me ubija.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 15:13:58 od doc.dr »
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 1100
Ne slazem se uvek sa postupcima gospodina Canka ali sam prilicno saglasan sa njegovim politickim misljenjem. Ne znam zasto ste digli viku na njega za ovu izjavu, covek je u pravu da su izbori neophodni i to sto pre. A ako je on stvarno tako marginalan onda nemate cega da se bojite i diskreditujete ga izjavama tipa "...govno...", "...kolko li je para uzeo..." to samo pokazuje nivo vase politicke kulture i vase politicke opcije.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
pa nisam ja skrenuo sa teme,neko je pitao zasto je on izdajnik i ja sam odgovorio, a covek jednostavno zeli uvek da kontrira, i tu se mnogi poistovecuju sa njim, e sad kad se radi o ozbiljnim stvarima kao sto je odbrana suvereniteta drzave ili ustava, bez obzira da li je neko bio za njega ili ne, onda ako kontriras si izdajnik i tacka. Canak cesto prica o demokratiji, ali demokratija je i da ako nisi u vecini prihvatis stav vecine, pogotovo u ovako ozbiljnim trenucima.

A sto se tice izbora nemam nista protiv ako su zaista potrebni, ali pitanje je sta ce se promeniti posle tih izbora, da li ce radikali doci na vlast - nece, iako bi na novim izborima verovatno osvojili jos vise glasova, i sta bi se dogodilo, imali bismo opet istu vlast i istu opoziciju i izgubljeno vreme za predizbornu kampanju gde bi sve u ovoj zemlji stalo, i kakva onda korist od svega toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
demokratiju postoji bar jedan tucat vrsta. To da kakav je demokratija u jednu drzavu to od toga zavisi kakvu ustavu imaju.
Ako dobro znam Canak tamo pocinje da potrebno menjati ustava. I po mene jednostavno je grozno da toliko sam i ja agresivan i besan zbog ustavu kao leptir. Odnosno niko skoro nista ne moze do kraja resiti. To je srecno ako uzmemo u obziru da Kost u nista hoce da se ubije sa politickom atombonbonom.
A izbori su potrebni a ne novcano.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Marginalan jeste ali po kolicini medija koji mu se klanja cini se da ima podrsku najmanje 30% ljudu koji u to veruju u tome prednjece B92,StudioB,Danas,Blic kad god debeli gospodin hoce da pljune po Srbiji i Srbima oni su tu
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Чанак је обично ђубре

Toliko o argumentima... Smile

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
А као није. Шта је он (и његова мизерна странка) тако важно урадила, па да је он неки фактор за какав се продаје? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
А као није. Шта је он (и његова мизерна странка) тако важно урадила, па да је он неки фактор за какав се продаје? Smile

Dobro. A ti mi reci sta su pozitivno ostali uradili... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

Dobro. A ti mi reci sta su pozitivno ostali uradili... Smile
sam si pokrenuo ovu temu i nisu tema ostali vec sepavi motorciklista Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.