Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:16:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nenad Canak- Ukinite Hilandar  (Pročitano 10311 puta)
Zvezda u usponu

Дог из д дог фор лајф

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson K750i
cisto za ne poverovati kakvi sve ima likova Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
lakse je sa cetiri u rukama , nego s jednom u krevetu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Sta ocekivati od Canka i njegovih kolega.
Prica ono sto prica LDP...unistimo pravoslavnje i SPC...moderne komunjare.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Džabe toj školi obnova kada nju svake godine pohađa manje učenika nego u predhodnoj;

Da i to je mnogo veci problem nego obnova Hilandara.... deo para od Hilandara isao bi na akcije za povecanje nataliteta, a pre svega kao pomoc zenama koje su izgubile posao zbog trudnoce...
BTW. Otpustaju ih muskarci koji i najvise drame zbog bele kuge...

Citat
džabe toj bolnici obnova kada je svakodnevno pune fizički, psihički i duhovno nastradali ljudi ovog sistema...

Bolesnom treba pomoci...
Alternativa je otvaranje domova za umiranje, ali  i to se desavalo u okviru hriscanske crkve...
Hint: Majka Tereza

Citat
Nezbrinutu decu ostavljaju najčešće nemoralni deklamovani ili narkotički delikventi kao činioci našeg društva...

Ova recenica definitivno nije tacna.
Decu ostavljaju zene koje nemaju podrsku svojih partnera i drzave, a retardiranom laznom moralu i neprihvatanju vanbracne dece ne treba ni govoriti.

Citat
Sve ove probleme možemo rešiti tako što ćemo se botriti za njihovu preventivu, za metode da do njih uopšte ne dođe a ne da se smišljaju sistemi za njihovo lečenje što u suštini samo doprinosi još većem širenju te sveošte zaraze...

Hitler je nepodobne slao u gasne komore...
Ustase su ih kuvale u kazanima...
Tvoj predlog je ...?
Nesto izmedu?

Citat
Ako neko kome se ne radi zna da će biti socijalno zbrinut, taj se neće pomučiti da to promeni sam u svom životi nego će vazda čekati neku pomoć...

Srbija se jos uvek ne zove Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske... takav scenario tamo prolazi...

Citat
Bolje je sprečiti nego lečiti, čime se crkva u načelu bavi: duhovnim i moralnim isceljenjem zahvaljujući kome se svi ostali problčemi mogu zaobići...I zapamti, nisu crkva samo ljudi koji pri njom deluju nego sama suština se gradi na osnovu temelju njenog nastanka i stvaraoca, jačina sabornosti koja se u njoj stvara...Niko nije bezgrešan i niko se kao pojedinac ne može tumačiti kao oličenje crkvenog i pravoslavnog života

Uloga drzave je da vodi racuna o svojim gradjanima.
Uloga crkve je da ne postavlja prepreke...

Citat
Srbija ima 8 miliona stanovnika...
Hajde da uzmemo da je to 4 miliona pravoslavnih vernika...

Anea , да те научим кад већ не знаш, у Србији има мноооооооооооого више од 4 000 000 православних верника!!!

According to the last census in 2002, the most numerous religious groups in Serbia (excluding territory of Kosovo) were:

* Orthodox Christians = 6,371,584  84,1%
    * Catholic Christians = 410,976
    * Muslims = 239,658
    * Protestant Christians = 80,837
    * Jews = 785
    * Adherents of Oriental Cults

wikipedia

Jedno je izjasniti se kao pripadnik pravoslavne veroispovesti, drugo je ici u crkvu, biti vernik.
Zato sam stavila cifru od 4.000.000, ali mislim da ih ima mnoooooogo manje.
Posebno zbog onih golubova prevrtaca

vidim.. ti se jos dvoumis da li se kaze dzepovi ili djepovi..

elem... ja sam uvek za to da se izgradi ili obnovi neka skola, bolnica, centar za nezbrinutu decu, nego crkva...
te pare ne bi isle u cankov ili bilo ciji dzep, vec nasem narodu...
pa, to je valjda jedna od uloga drzave... da pomazemo jedni drugima...

To najbolje zna ta tvoja "lokacija",koja me ipak malo iritira.

Smile

Kao unuka pravoslavnog svestenika koji se potucao po parohijama u Hrvatskoj i sam sa svojih 10 prstiju mesao malter i obnavljao bogomolje, mogu da ti kazem jedno veliko: "Hahahahaha, sad ste se setili!"
Mislim.. gde ste bili u periodu 1945-1989.  Smile
I molim... bez patetisanja... komunisti nam nisu dali...  moj drugi deda, prvoborac, komunista, do svoje smrti slavio je slavu Smile

Inace... sto se tice lokacije... jedno veliko  Smile
I da... ako ti smeta, zmuri...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2007, 22:38:03 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Canka pod hitno poslati na lecenje  Smile Smile Smile Neka mu drzava pomogne tako sto ce platiti lecenje  Smile Smile Smile Ima u Vojvodini mnogo mentalnih ustanova koje ce rado primiti Nesu  Smile Smile Smile Ocigledno da nije bio dobar djak u OS Milan Petrovic(skola za decu sa posebnim potrebama) u Novom Sadu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Čanak je apsolutno u pravu. Po ustavu je religija odvojena od države, prema tome država ne treba da finansira bilo koju versku zajednicu. Pokojni Đinđić je skupljao donacije za završetak hrama Sv. Save na Vračaru, a nije davao pare iz državnog budžeta. Mislite o tome.

Hilandar se nalazi na teritoriji Republike Grčke, i po grčkom zakonu svi manastiri na Svetoj Gori (uključujući Hilandar) su grčki spomenici kulture. Ako neko treba da finansira obnovu Hilandara, onda je to Rep. Grčka. Na kraju krajeva, Hilandar je samo duhovno u sastavu SPC, a pravno gledano je u vlasništvu grčke države. Svi znate da ni jedna jedina ikona  ne sme da se iznese iz manastira bez dozvole grčke Vlade. Npr. poznata hilandarska ikona "Trojeručica" nije vlasništvo SPC, već je zakoniti vlasnik Republika Grčka.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Ma debelo go... Canak samo se.... Boli njega ku.... za siromasne.Nek proda svoju imovinu stecenu kriminalom pa nek da siromasnima.Tako bi bar 1 put uradio nesto pametno u zivotu
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Ma Canak kokodace po obicaju...Od njega i ostalih teletabisa nista ne zavisi:) niti se pitaju u vezi bilo cega tako da nema opasnosti da se ukine pomoc Hilandaru. Inace 90 miliona je malo.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Pravi ustasa...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ma Canak kokodace po obicaju...Od njega i ostalih teletabisa nista ne zavisi:) niti se pitaju u vezi bilo cega tako da nema opasnosti da se ukine pomoc Hilandaru. Inace 90 miliona je malo.

Smile Smile Smile Smile Smile

Samo sto se na zalost njemu daje medijska paznja.  Smile Sta god to debelo djubre kaze svi mediji prenesu.  Smile Da sutra kaze da treba Srbima ukinuti vazduh verovatno bi postao medijska zvezda.  Smile A i sto ne bi finansirali Hilandar? Da nije bilo onog pozara pa i da smanje pomoc..... Pa muslimani daju ogroman novac za dzamije sirom sveta pa to nikome ne smeta.  Smile Ne shvatam kako ljudi ne razumeju da se Cvarku j... za siromasne..  Smile Smile Sad kad neko siromasan cuje sta je rekao normalno da ce reci da je bolje da njemu daju pare.To je ljudi sarena laza.Svima se njima j... za siromasne a posebno Canku.Sto rece kolega urketo sva sreca pa se taj magarac jos uvek ne pita nista u Srbiji  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Zaista ne vidim u cemu je problem da vernici finansiraju obnovu Hilandara...
Ocigledno je lakse dati svoje pare preko budzeta, nego otvoriti budjelar i staviti u crkvenu kasu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:16:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.