Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 09:45:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless  (Pročitano 1376 puta)
21. Feb 2012, 18:28:05
Ucesnik diskusija

0452

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia X3
Ovako imam wireless u dnevnoj sobi, ali ne mogu nikako da ga prebacim do moje radne sobe, da li mogu da kupim onaj produzni kabli od 5-10 metra pa da povezem sa antenicom i kompjuterom iz dnevnu u radnu sobu? Posto sam ja dobio uz ruter od 1,8 metra, jel bi trebalo nesto da ide uz to da bi moglo to da radi? Unapred Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Siemens C55
ako sam te dobro shvatio moguce je.. duzina kablova izmedju modema i rutera ili rutera i racunara je zanemarljiva
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

0452

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia X3
U radnji kad sam otisao i pitao da li mogu da uzmem od 5-10m rekli su mi da ako nece moci da radi zbog struje jer je predugacko, da li je to tacno? imam tp link TL MN4220 i da trebam neki hub da upim koji kosta oko hiljadu,2, jer ima potrebe za tim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Siemens C55
cekaj ja tebe izgleda nisam dobro razumeo ti hoces da LAN kabelom(gledaj sliku) povezes ruter(nazovimo "kutijica sa antenicom") koji stoji u dnevnoj sobi i desktop racunar koji stoji u radnoj sobi? ako je tako ja ti upravo pisem koristeci utp(lan kabel) duzine... pa ne znam ima oko 17 metara i ne znam sta bi trebao dodatno da se kupuje ako je neko upoznat neka ti kaze posto izgleda da se ne razumem dovoljno xD

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

lan.jpg
(8.77 KB, 365x274)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

0452

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia X3
Ne, imam antenicu koja se ubacuje u usb prikljucak i ja zelim da kupim produzni usb gde sa jedne strane ubacim u komp a sa druge strane ruter za wireless koji se ima usb prikljucas http://www.pakom.com/photos/products/0/10960/thumbnails/500x500/Rotronic-Kabl-USB-2-0-A-A-M-F-1-8m-Produzni-USB-1.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
AAAAAAAA oćeš komšijin net, a ? Smile

Sve preko 3 metra je rizično, jer se gubi kontakt. Koliko me je samo štampača mučilo sa usb produžnim kablom od 5m, koji jednostavno nisu hteli da rade...a kad se metne kraći kabl radili su kao sat.

Drugim rečima, teško Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

0452

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia X3
eh steta, a sta bih ja trebao da kupim(najjeftnija opcija) da bih mogao da imam internet u sobi a da preko kablija ili neke antenice za wireless hvatam komsin net(btw dajem mu 700 din mesecno pa rekoh bar da mogu i po celom stanu da koristim kad mu dajem) razdaljina od tog mesta pa do moje sobe ima od prilike 10 m? unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S3
 Provučeš kabl od njega, i kupiš access point, neki tp linkov, i lepo pustiš wi fi po celom stanu. Nije najjeftinije niti najjednostavnije rešenje, ali je ubedljivo najbolje i najstabilnije Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Siemens C55
sto odma ne kazes ja kontao ti imas ruter kod sebe u stanu xD ebi ga onda nista jedino da poslusas veljin savet ali ne znam koliko se isplati Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 09:45:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Wireless

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.202 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.