Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:14:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cudan problem sa usb-ima na kucistu  (Pročitano 1082 puta)
23. Okt 2008, 13:44:16
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
zdravo  drugari,  ovako imam bas cudan problem sa  usb-ima  na kucistu, kuciste je armor mx+ thermaltake, imam dva usb-a  i desava se da  kingstona usb stick uopste nece ocitati, (stavim ga pozadi  radi taj stick), dok ostale  usb stickove prihvata normalno na  kucistu, tako sam isto primetio da i externi hdd od 2,5"  prihvati  ali prilikom kopiranja  ledi  kako kad  nije uvek tako,(nekad normalno radi) u svakom slucaju to je uredno spojeno na ploci  sigurno, samo neznam zasto imam problema sa odredjenim stikovima  jednostavno ih nece  prihvatiti, a neke hoce ....
hmmm  sta bi moglo biti jer me to nervira  ne zavlaci mi se pozadi stalno da  ukljucujem uredjaje,  ploca je asusova p5k-e wifi , nadam se da je neko vec imao ovakav problem i da je to resio   hvala
« Poslednja izmena: 23. Okt 2008, 13:48:18 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
Verovatno sam konektor na kucistu ne radi kako treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
sve je moguce, danas,  kuciste od 100 eura  i  konektor ne radi mozes zamisliti a da an pricam o ovom modelu koji sam  kupio zbog navedene sirine od 240mm a mozes da zamislis kad sam kad sam ga ja doneo kuci  i skontam da on nema 240mm sirine nego  210mm  tako da sam jedva  ugurao vendetu 2 ,  one vrednosti na sajtu oficijalnom thermalteka su totalni promasaj  citavo kuciste je  manje za po tri centa i u sirini i u visini  da ne poverujes  takav  brand  a takvo sranje  od  kucista,   a naravno nisam mogao da ga vratim. pisao sam i thermalteku o ovome i oni su odgovorili da ce premeriti  stranice  ponovo to im je bio odgovor ,  hahahaha   hvala u svakom slucaju ovo kuciste je fula najveca u mom zivotu  a nemam vremena da  to stavim na netu kao  fantasticnu reklamu  o thermaltaku     model armor mx+ 8000bws   nemojte ga nikada kupiti  bacanje para 
« Poslednja izmena: 23. Okt 2008, 22:38:45 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
A sto ne mozes da zamenis tamo gde si kupio? Smile
Btw. Ako USB radi na maticnoj, i siguran si da je sve lepo povezano, ne znam sta bi moglo da bude sem da sam konektor na kucistu ne radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ko ce stime da se pegla , a sto se tice kucista ja sam hteo odmah da ga vratim kad sam video koliko je malo klasicna prevara ali prodavci i dileri ne zele da se  peglaju naravno prebacuju krivicu ...... tako da  mozes jedino da se tuces  za svoj novac .videcu da sam zamenim usb  konektore  samo sad treba da ih skinem  sa nekog kucista.hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:14:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.