Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:38:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanja Vidic  (Pročitano 83100 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
LG 
Vidic bio kapiten sigurno na tom mecu.Barem poslednjih 20 minuta, ja gledao reprizu na B92.Cak i komentator ponovio par puta kako treba da budemo ponosni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
E onda ne znam, ali moguce da je bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Evo vam slika

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vidic_v.jpg
(30.75 KB, 470x188)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
LG 
Eto, znao sam ja.E sad treba naci neku normalnu sliku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
VIDIĆ KAO ROKFELER!

Štoper Mančester junajteda Nemanja Vidić od juče je najplaćeniji srpski fudbaler! Bivši kapiten Crvene zvezde potpisao je novi ugovor s „crvenim đavolima" i do 2012. dobijaće nešto više od 86.000 evra nedeljno! Vidić je tako pretekao kapitena srpske reprezentacije Dejana Stankovića, koji u Interu zarađuje oko 70.000 evra nedeljno.
Vidić je, nakon potpisivanja ugovora, istakao da je privilegovan što ima priliku da nastupa za klub poput Mančester junajteda.

- Igranje u timu kakav je Mančester za svakog fudbalera jeste velika privilegija. Reč je o velikom klubu, jednom od najvećih na svetu, i malo je reći da sam oduševljen što sam produžio ugovor. Od prvog dana i navijači i svi u klubu su me primili izvanredno i znatno mi pomogli da se relativno brzo prilagodim na novu sredinu. Nadam se da ću svojim igrama bar malo doprineti da narednih godina osvojimo još više trofeja - rekao je Vidić.

Menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson takođe nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je Vidić produžio ugovor. Legendarni škotski stručnjak često je hvalio Vidića, a nedavno je istakao da su on i Rio Ferdinand najbolji tandem defanzivaca još od Stiva Brusa i Garija Palistera, koji su igrali za Mančester sredinom devedesetih godina prošlog veka.
 Kada sam odlučio da dovedem Nemanju iz moskovskog Spartaka, bio sam ubeđen da sam napravio dobar izbor, a sada to svi mogu da vide. On je veoma brzo uspeo da se nametne i da za ovo kratko vreme ostvari izuzetno veliki uticaj na ekipu i čitav klub. Veoma je popularan i među navijačima i članovima stručnog štaba i izvanredna je vest da želi i dalje da bude deo ove fenomenalne ekipe - rekao je Ferguson.

Vidićev dosadašnji ugovor s Mančesterom važio je do 2010, a plata mu je iznosila 36.000 evra nedeljno. Kad je najavljeno da će potpisati novi ugovor, nezvanične informacije glasile su da će zarađivati 72.000 evra nedeljno. Ipak, čelnici kluba s „Old Traforda" odlučili su da mu daju 14.000 evra više.

Vidić je u Mančester prešao krajem decembra 2005. iz moskovskog Spartaka za 10,2 miliona evra. Veoma brzo se ustalio u startnoj postavi „crvenih đavola" i mnogi smatraju da su on i Rio Ferdinand trenutno najbolji štoperski tandem u Premijer ligi. Tome u prilog ide i činjenica da je Mančester u prvih 12 kola engleskog prvenstva primio samo šest golova.

Dogurao do kapitenske trake

Vidić je u meču Lige šampiona protiv kijevskog Dinama doživeo ogromnu čast pošto je u drugom poluvremenu bio kapiten Mančestera! Vidić je kapitensku traku preuzeo početkom drugog dela igre od golmana Edvina van der Sara, koji je svoje mesto na terenu ustupio Kuščaku. Zanimljivo je da je menadžer Mančestera Aleks Ferguson odlučio da Vidić ponese kapitensku traku pre Vejna Runija ili Kristijana Ronalda.

fakti

- Nemanja Vidić je treći Srbin koji igra za Mančester junajted. Pre njega dres „đavola" nosili su Nikola Jovanović i Bojan Đorđić

- Vidić je dosad za Mančester junajted odigrao 69 utakmica i postigao pet golova

- Jedini Srbin koji je osvajao titulu šampiona Engleske jeste Nemanja Vidić

(Press)
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia N70
Mnogo ga gotivim !!! Svaka mu cast !!!   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Vida terminator.gif
(736.82 KB, 238x354)
« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 16:41:59 od Lendje88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Legenda Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
nisam znao da ima svoju temu

Svaka cast Nemanja, ponos si nacije. Kad se oproste Giggs i Nevile bice zamenik kapitena a kapiten ce biti Ferdinand Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N95
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:38:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.