Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:24:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanja Vidic  (Pročitano 84033 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Kaljenje od suvog zlata

VOJVOĐANSKA ravnica će uvek ostati uspomena za sva vremena. I može Nemanja Vidić da iz velikog Mančestera, jednog dana, pređe u kraljevski Real Madrid ili Gaudijevu Barselonu, ali Spartak će u njegovom srcu uvek imati poseban kutak.
Prvo tuga, razočaranje, što ne reći u ljutnji, a posle... Ali, najbolje je da nam Nemanja Vidić opiše te trenutke na početku jedne sjajne karijere.
- Četiri godine sam nosio crveno-beli dres u mlađim kategorijama i kada sam sanjao dan kada ću u seniorskom timu istrčati na "Marakanu", rečeno mi je da moram da idem na kaljenje. Krenuo sam u Suboticu, a u glavi zbrka. Naravno, svi mi smo se u tim godinama osećali odbačenim kada nam je objašnjavano da ćemo morati da se dokazujemo u, za nas, malim sredinama.
Glava, naravno, nije mogla da se izbistri preko noći.
- Teško mi je palo, ne krijem. Činjenica da sam pao na niže grane nije mi dala mira. Kako sam razmišljao, tako sam se i ponašao. I došao u situaciju da ne igram ni u Spartaku. Jednostavno, jedno dva meseca sam bio rezerva.
I onda je Vidić prelomio.
- Rekoh jednog dana sam sebi: "Nemanja, pa kako misliš da se vratiš u Zvezdu ako ne možeš da igraš ni za Spartak"? Stisnuo sam zube i zapeo. I vrlo brzo postao standardan, igrao sam zaista dobro, hteli su me i golovi...
Posle godinu dana ponovo se obreo na "Marakani",
srce je tuklo kao ludo.
- Sada, sa ove vremenske distance, moram da kažem da mi je ta sezona u Spartaku mnogo značila u životu i karijeri. Očvrsnuo sam i shvatio da moram, pre svega, da cenim klub u koji se vraćam. Ljudski faktor je uvek primaran, kada imaš mir i kada veruješ u sebe, onda ako vrediš ne možeš da propadneš. Ja sam prošao, tada sam mislio golgotu, sada znam da je to bilo samo jedno pravo fudbalsko iskušenje, koje mi je na kraju krajeva pomoglo da postanem to što jesam.
Upravo iz sopstvenog iskustva, najbolji odbrambeni fudbaler na svetu poručuje mladim igračima:
- Vera u sebe uvek mora da bude prisutna. Ne smeju da se predaju, već moraju da se bore za svoje mesto pod suncem. I odlazak na kaljenje, nikako ne smeju da shvate kao korak nazad, moj primer neka im bude pred očima. Sve dođe na svoje mesto, ponoviću, ako vrediš i ponašaš se profesionalno. U karijeri je neophodno i bar zrnce sreće, ali, pod jedan je, ipak, kvalitet, profesionalan pristup i treninzima i utakmicama i ponašanje na terenu, ali i van njega.

DRAGAN DŽAJIĆ, NAJBOLJI SRPSKI FUDBALER SVIH VREMENA
PONOS ZVEZDE I SRBIJE

LEGENDARNI Dragan Džajić je bio taj koji je Nemanju poslao na kaljenje. Seća se tih dana kao da je bilo juče.
- Uvek na kraju sezone određivali smo omladince koji su naša perspektiva. Sagledavši da Nemanja u tom trenutku ne može standardno da igra, postojale su dve solucije. Ub ili Subotica. Pitao sam Nemanju i Dunjića gde bi voleli da igraju, oni su odgovorili da im je svejedno, a ja sam se odlučio za Suboticu, pošto je Ub bio naša filijala i bilo je već previše Zvezdinih igrača.
Posle godinu dana Vidić se vratio.
- Nemanja se nametnuo, ne samo kao igrač, nego i kao lider. On se vratio, mali Dunjić je morao svojim putem, i odmah je pokazao da će biti vrhunski igrač. Bio je neprikosnoven, bez njega nismo mogli da sastavimo tim, a Zvezda je tada imala odličan sastav. Imali smo odmah ponudu Marseja, ja u fioci pismo Fergusona da ga prati, što sam Nemanji i rekao, ali nismo smeli da ga pustimo odmah. I navijači, čiji je ljubimac bio, poručili su nam da svi mogu da odu osim njega. Ostao je i mi smo osvojili duplu krunu. Otišao je zatim u Rusiju, pa u Englesku i izrastao je u asa svetskog formata. Nemanja je danas ponos Zvezde i Srbije.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Wave II
Vidić: Nemam želju da idem iz Mančestera

Nemanja Vidić je fudbaler, kojeg bi naredne sezone rado videli u odbrani Barselone, Real Madrida, Milana, Intera... To i nije iznenađenje za nekoga ko je proglašen fudbalerom godine Premijer lige.

Iako se pokazalo da "novac nije problem" za najveće klubove u doba ekonomske krize, on ne igra glavnu ulogu u karijeri srpskog defanzivca, koji je u nedelju poručio:

"Veoma sam srećan ovde i sledeće sezone želim da krenemo sve iz početka. Nemam nikakvu želju da idem u neki drugi klub".

Dakle, u Mančester junajtedu mogu da odahnu, oni će i naredne godine moći da računaju da Vidića i Ferdinanda u odbrani.

"Ljudi zaboravljaju da, kada odete u neku novu ligu, morate da se prilagodite ne samo na uslove života u toj zemlji, nego i na stil fudbala. Osećam da se moja igra adaptirala na Englesku i želim da budem deo uspešnog tima naredne sezone. Junajted bi mogao da osvoji četiri titule prvaka Engleske u nizu", podseća Vidić.

Ove izjave oduševile su navijače Mančester junajteda, koji u komentarima Vidićeve izjave da su klubu pre svega "potrebni lojalni igrači, a ne Kristijano Ronaldo".

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Jedan je Nemanja Vidic Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Holandija
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
mob
Apple 4s
Dobar je mali...  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Wave II
'Crveni đavoli' nagradili Vidića

Fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić biće nagrađen za fantastične igre u dresu tog kluba tokom prošle sezone.

Prema pisanju engleskih medija čelnici ‘crvenih đavola’ rešili su da srpskom defanzivcu, koji je prošle sezone izabran za najboljeg igrača Junajteda, povećaju godišnju platu za milion funti. Vidić je prethodno fantastičnim igrama pomogao Junajtedu da po treći put uzastopno osvoji titulu u Engleskoj Premijer ligi.

Međutim, njegovi nastupi nisu prošli nezapaženo pošto je veliki broj pokazao interesovnje za srpskog internacionalca. Španska Barselona i italijanski Milan pokušali su da angažuju 27-godišnjeg fudbalera, ali je Vidić uvek isticao da je zadovoljan u Junajtedu i da nema nameru da napusti redove prvaka Engleske.

Međutim, mediji sada tvrde da će Srbin uskoro imati još više razloga da bude srećan na 'Old Trafordu', pošto je uprava 'crvenih đavola' odlučila da ga nagradi kroz povećanje godišnje plate. Pretpostavlja se da je to nagrada za Vidićevu vernost prema klubu iz Mančestera, ali i način da se osigura da defanzivac ostane u Junajtedu.

“Znamo koliko je Nemanja važan igrač za naš klub i želimo da ga zadržimo u našim redovima”
, rekao je jedan od čelnika Junajteda.

Posle povećanja plate, Vidićeva primanja su se izjednačila sa zaradama Majkla Kerika i Dimitra Berbatova.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Vidić: "Ostajem u Mančesteru"

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Vidić odbio je ponude nekoliko velikih evropskih klubova jer želi da ostane u Mančester junajtedu.

Vidić je za engleski San rekao da je imao ponude Milana, madridskog Reala i Barselone. Odlazak jednog od najboljih odbrambenih igrača šampiona Engleske često je pominjan a pisalo se i o tome da je njegova supruga nezadovoljna životom u Mančesteru. Međutim, Vidić je rekao da će ostati u Mančester junajtedu dok mu ne istekne ugovor 2012. godine.

"Moja supruga Ana je nesrećna zbog toga što živimo u Mančesteru, ali neću se predomisliti jer sam zadovoljan u Junajtedu. Zadovoljan sam klupskim ambicijama za narednu sezonu", rekao je Vidić za list San.

"Dobio sam ponude Milana, Reala i Barselone i o tome sam odmah obavestio trenera Aleksa Fergusona. On je brzo reagovao, razgovarao sa čelnicima kluba i rekao mi da ću dobiti povećanje plate. Biću plaćen na nivou reputacije koju uživam u Premijer ligi i Evropi", dodao je on.

Vidić je rekao da će ostati u Mančesteru do isteka ugovora, kao i da neće imati istu platu kao i Rio Ferdinand ili Vejn Runi.

"Posle ponuda Reala i Milana čelnici Barselone su ponudili čak 30 miliona funti, ali posle Fergusonovog razgovora sa upravom kluba odlučio sam da ostanem na Old Trafordu do 2012. godine", rekao je on.

"Nije važno da li ću biti plaćen kao moji dobri prijatelji Ferdinand i Runi, ali mislim da ću biti izjednačen sa Kerikom i Berbatovom", zaključio je on.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung SGH-E590
On jednom dnevno izjavljuje da ostaje u MU!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Ne nego postuju istu informaciju na 3 mesta Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:24:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.