Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:23:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanja Vidic  (Pročitano 83681 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Ломио га је пре две године Кака, синоћ Ето, нешто пре тога Торес.

Неко је ту добар дриблер, неко још бољи, сви су много брзи и са таквима Видић једноставно не може изаћи на крај.

Торес је иначе један од ретких таквих играча у Премијер лиги. Због тога Видић, као и други одбрамбени тамо немају искуства са таквима. У скоку су јаки, одбрана иде све док се игра максимално дисциплиновано у бункеру, али ако се само за тренутак концепција разбије (неко закасни да покрије или изгубе лопту након лошег додавања), ово се деси.

Имате и пример утакмице између Енглеске и Шпаније, од пре пар месеци. Јесте била пријатељска, али се доста чврсто играло. И онда у једном тренутку лопта стиже Виљи који је имао простора за дриблинг и то је то. Чувари су испали смешни.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Јуче лоша партија.. Као и цео тим  Smile

Али оканите се приче како Видић не може изаћи на крај са Етоом, Каком, Торесом  Smile Тачно је да су га сва три ломила, али да не може  Smile шансе нема. Дефинитивно је човек најкомплетнији штопер данашњице, али дефинитивно. Наравно, ја га браним, али свакако да је јуче лоше одиграо, кажем, као и остатак екипе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Управо о томе се и ради... Није најкомплетнији дефанзивац, само је задње две сезоне можда у најбољој форми...

Није он само имао проблема са врхунским нападачима. Сјећа ли се ико утакмице са Белгијом и оне бламаже против Дембелеа?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ја сам написао штоперSmile

Дефанзивац не, ако под тим подразумеваш и бекове, играче типа Гатузо, Маскерано...

Његова брзина је на добром нивоу, скок игра фантастична, предвиђање игре противника такође, постављање, дуел игра... Тако нешто има мало штопера, из крема светског фудбала. И да, наравно да сам пристрасан по питању Немање, једноставно се дивим човеку шта је урадио, а + наш је..

Да ли се ради о утакмици Белгија - Србија 4-2? Ту је било срања  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Управо о томе се и ради... Није најкомплетнији дефанзивац, само је задње две сезоне можда у најбољој форми...

Није он само имао проблема са врхунским нападачима. Сјећа ли се ико утакмице са Белгијом и оне бламаже против Дембелеа?

Мајке ти ко је комплетнији од Видића? Пујол? Пике?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Shugarcicu...

A sjecas li se dva meca SCG-Spaniju u kojim Tores nije primio ni loptu je mu je licno Nemanja Vidic jebao mater u picku cigansku?
Kad si tako pametan,zasto jedes govna i izvaljujes price,znas li ti uopste da je u toj situaciji Vidic morao da ima igraca koji ce pokupiti Etoa?

Pun mi je kurac vas "platonskih" navijaca...

Lomio ga je Kaka?
A jel se ti mozda secas da je Vidic igrao sa tek oporavljenom rukom(koja je bila slomljena,kljucna kost)?

Je li Nikola Lazetic  jedan od najboljih veznih igraca na planeti???
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 15:42:46 od Goranac and Delija-4ever! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Јуче лоша партија.. Као и цео тим  Smile

Али оканите се приче како Видић не може изаћи на крај са Етоом, Каком, Торесом  Smile Тачно је да су га сва три ломила, али да не може  Smile шансе нема. Дефинитивно је човек најкомплетнији штопер данашњице, али дефинитивно. Наравно, ја га браним, али свакако да је јуче лоше одиграо, кажем, као и остатак екипе...

Свакако је међу најбољима на свету и тај кикс од јуче не утиче ни најмање на ту чињеницу.

Мада ја чекам да се појави неки нови Неста, Канаваро, Тирам, Ферара. Е то су били најбољи одбрамбени играчи. Smile

У Европи рецимо кад је напад у питању може се рећи да имаш две школе. Холандсу и шпанску. Кад је одбрана у питању, ту су италијанска и енглеска. Ово се не повезује са самом националношћу, већ стилом игре.

Већ сам мало пре писао укратко на томе, а и раније сам то објашњавао у много дужим постовима. Суштина је да ни Видић, ни Фердинанд, ни Тери, сви врхунски играчи, нису најчешће у стању зауставити такве играче, попут Тореса, Виље, Роналдиња. Ту су енглески бекови напросто немоћни. Нису индивидуалци, да се тако изразим. Умеју да играју са партнером у одбрани, сами се не могу снаћи. Знаш ли ти кад би се десило да неко овако прође Несту или Канавара? Заправо знаш ли да ли се тако нешто десило? Није.

Наравно и да морамо бранити наше. Међутим ја га не осуђујем. Само кажем због чега се то десило. Сви притају где је био Евра. Сви говоре, није он могао сам са Етоом. Па забога, зар није најбољи одбрамбени на свету, а Ето потпуно ван форме два месеца? Не треба осуђивати, али не треба ни пребацивати одговорност.

"Оставише га самог".

Па?!

Шта с тим?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2009, 16:16:32 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Citat
Знаш ли ти кад би се десило да неко овако прође Несту или Канавара? Заправо знаш ли да ли се тако нешто десило? Није.

Onda je Nikola Lazetic jedan od najboljih igraca ikada,sjecam se meca da je Nesti polomio kicmu 3 puta,Maldiniju 2.
Prosle godine Landjela Nestu oducio od fudbala,prosuo ga je ko magarca.
Kanavara je licno Jovetic(klinac) oduvao ko da ga nema u Podgorici da bi ga ovaj polomio,pa Arsavin...
Pricate bre nebuloze... Smile
Vidic je morao da ima udvajanje u toj situaciji,ko ne poznaje fudbal,dzabe mu se prica..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Поента је да пустиш ове на Видића, из десет покушаја, би га најмање пет пута прошли, док би Несту вероватно не више од једном.

Овај Видић је сад на врхнцу. Ти причаш од Нести из прошле године, која је због повреда његова најслабија у целој каријери. Ове није ни играо.

Немам намеру да се препирем превише око овог. Нити мислим ишта лоше о Видићу, а и зашто би кад је бивши звездаш и наш најпознатији играч, нити мислим да му пребацујем одговорност за пораз.

Само ми је глупо је и да помислим поредити њега и Несту. То ти је као, кад би поредио овог португалског пушикурчевића са дебелим Роналдом.

Не значи то да су њих двојица слаби играчи, напротив врхунски су, али онакве генијалце ћу ја памтити кроз двадесет година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Не значи то да су њих двојица слаби играчи, напротив врхунски су, али онакве генијалце ћу ја памтити кроз двадесет година.
Smile

То је то, наравно, не мислим ја да си ти пребацивао, али због твог поста би се многи могли примити, тако да сам хтео са "скренем" пажњу(назови тако) о Видићевим квалитетима... Знамо, добар је док ради, чим почне забушавати ништа не ваља  Smile

А нећу да се убацујем у расправу да ли би, како би сломили Несту, Канавара, Видића... Сви су они крем  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:23:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.