Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 16:48:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemanja Vidic  (Pročitano 83897 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Budala ako ode...u Mancesteru ima sve,nema ni jedan razlog da ide u drugi klub,povecace mu platu na leto i to je to. On i Ferdinand jos 5 sezona vrhunskih mogu da odigraju u mancesteru,dok Ferguson bude tamo neka ne manja klub.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung SGH-E590
Bezi da igra za te fasiste
Jer si mislio na Inter???
Pa nisu oni fasisti nego navijaci Lacija!!!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Bezi da igra za te fasiste
Khadafi brate, razocarawas me owakwim izjawama... Smile

Vidić ostaje u Junajtedu

Nemanja Vidić neće tokom letnjeg prelaznog roka promeniti klub kako su spekulisali pojedini mediji, izjavio je menadžer srpskog reprezentativca Silvano Martina.

"U engleskim i španskim novinama čitam neke stvari koje ne zaslužuju komentar. Samo ću reći da Vidić sa Mančester junajtedom ima ugovor na još tri godine", rekao je Martina za italijanski sajt "Tutomerkato". Najveće interesovanje navodno je pokazala Barselona, koja je bila spremna da plati koliko god Mančester junajted bude tražio za 27-godišnjeg štopera.

Mediji su ranije izvestili da će Vidić na leto napustiti Mančester zato što je njegova žena Ana navodno nesrećna životom u Engleskoj, pa je želela da se preseli u neku mediteransku zemlju.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung S4
U Rim nosim pehar prvaka Engleske

„Krem de la krem“ evropskog fudbala biće serviran pravim sladokuscima 27. maja na Olimpijskom stadionu u Rimu, gde će se u finalu Lige šampiona sudariti trenutno dva najatraktivnija kluba - Mančester junajted i Barselona. Branilac trofeja, za koga stručnjaci tvrde da ima granitnu odbranu i neguje napadački fudbal, i Katalonci, koji su ove sezone u svim takmičenjima dali gotovo 150 golova, obećavaju vrhunsku igru.

Nemanja Vidić, reprezentativac Srbije, kao i mnogo puta do sada, imaće uz Rija Ferdinanda odgovornu ulogu Mančeterovog čuvara riznice trofeja.
- Sezona nam je do sada bila uspešna. Na početku smo osvojili Komjuniti šilds, zatim Svetski kup i početkom godine Karling kup. Dakle, tri trofeja smo obezbedili i tu nije kraj, jer imamo lepu priliku da osvojimo još Premijer ligu i Ligu šampiona. Dobro je počelo, a nadam se da će se još bolje završiti - rekao je Nemanja Vidić u razgovoru za „Blic“.

Sigurno ste gledali utakmicu Čelsija i Barselone. Koga ste priželjkivali u finalu?
- Gledao sam meč u krugu porodice, ali nisam zaista nikog favorizovao. Znam, međutim, da su sada mnogi zadovoljni finalnim parom, jer će u Rimu igrati prvoplasirane ekipe iz Engleske i Španije što samom meču daje mnogo veću draž. Neki možda i ne vole da se finala ponavljaju, tako da verujem da su ljubitelji fudbala zadovoljni.

A da li ste vi zadovoljni?
- Jesam, zašto da ne?! Za nas je to još jedno finale, odigrali smo ih mnogo do sada i nema razloga da biramo protivnika.

Kakvu utakmicu očekujete?
- Mančester junajted i Barselona vole da igraju ofanzivan fudbal, kod ovih ekipa nema kalkulisanja, uvek se igra za gol više. Ovog puta ipak ne očekujem previše pogodaka, jer se to nije dešavalo ni u prethodnim finalima Lige šampiona, osim na meču Milana i Liverpula (3:3). Treba biti realan, navijači će videti pravo finale, ali kod ekipa će ipak postojati određeni gard. Mi ove sezone igramo napadački, međutim, nismo efikasni kao prethodne sezone. Doduše, u poslednje vreme i to menjamo. U Ligi šampiona pobednika finala mogu da odluče nijanse.

Opširnije u izdanju za subotu, 09. maj 2009.

izvor: www.blic.rs
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Džerard: "Vidić zaslužio nagradu"

Kapiten Liverpula Stiven Džerard smatra da je to priznanje za najboljeg igrača Premijer lige trebalo da pripadne štoperu Mančester Junajteda Nemanji Vidiću.

Džerarda su novinari proglasili za najboljeg igrača Premijer lige u protekloj srezoni. Prema misljenju Džerarada, Vidiću su veliku nepravdu uradili i profesionalni fudbaleri, koji su glasali za Rajana Gigsa, i novinari.

"Što se tiče Mančestera, želim mu da izgubi svaku utakmicu, ali Vidića izuzetno poštujem. On je stena u šesnaestercu Mančestera. U tandemu sa Riom Ferdinanom bio je superioran ove godine. Sačuvao je Mančesteru veoma mnogo bodova", rekao je Džerard.

Jedan od najboljih veznih igrača Evrope kaže da je u anketi glasao za Vidića.

"Nisam imao nikakvu dilemu. Dao sam glas Vidiću i ponovo bih to uradio. Da sam novinar, takodje bih glasao za njega. Imao je veličanstvenu sezonu. Moguće je da je izgubio naklonost zbog greške na utakmici protiv nas, koju je Fernando Tores kaznio golom, ali zar smo ja i Gigs odigrali sezonu bez ijedne greške", rekao je Džerard.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Sad videh ove komentare,jesu njihovi,kao i vecine navijaca u italiji,sumljam da sam pogresio,mozda,al cini mi se da sam gledao negde da jesu. . . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Man Utd: Nemanja Vidić igrač sezone

Reprezentativac Srbije Nemanja Vidić najbolji je fudbaler Mančester Junajteda u sezoni 2008/2009.

Na svečanosti organizovanoj na Old Trafordu samo dan pošto je Mančester Junajted potvrdio treću uzastopnu titulu u Premijer ligi, Vidić je pobedio i u izboru saigrača i u izboru navijača, i izjednačio prošlogodišnje dostignuće Kristijana Ronalda. Na taj način je srpski fudbaler, koji je ove godine proveo u igri više od svih saigrača, dobio satisfakciju posle neobičnih rezultata izbora nagrada u Premijer ligi.

Rajan Gigs proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige u izboru kolega profesionalaca, a Stiven Džerard u izboru novinara, ali je dobar deo javnosti smatrao da je nagrada trebalo da završi u Vidićevim rukama, a sa tim se složio i sâm kapiten Liverpula.

Vidiću je najpre uručen Mat Bazbi trofej, kao nagrada navijača, a na pomen imena ključnog defanzivca prepuna sala je ustala i usledile su ovacije.

"Počastvovan sam, neverovatan je uspeh dobiti ovu nagradu u konkurenciji igrača kakve imamo u Junajtedu. Želim da se zahvalim navijačima. Svakog dana mi je lepo u ovom klubu, lepo mi je da radim sa ovim igračima i trenerima. Veoma sam srećan u Mančesteru", rekao je Užičanin, pošto mu je nagradu uručio Usain Bolt, najbrži čovek na svetu i predstavnik karipskog ogranka navijača Mančester Junajteda.

Samo deset minuta kasnije Vidić je morao ponovo da se obrati saigračima, jer su ga i oni izabrali na najboljeg. Ovog puta nagradu je predao Ser Aleks Ferguson.

"Izvinjavam se zbog toga što mi pobednički govor nije savršen, nisam navikao da se ovako obraćam. Ako dobijem ove nagrade i sledeće sezone, možda ću biti bolji govornik"
, našalio se Nemanja Vidić.

Kristijano Ronaldo, koji je prošle sezone pokupio sva priznanja, i ovog puta je dobitnik jedne nagrade – gol godine je njegov neverovatni pogodak protiv Porta, u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

Još jedna bitna nagrada otišla je defanzivcima Junajteda – 20-godišnji Džejms Čester izabran je za najboljeg igrača rezervnog tima. Čester je kapiten Junajtedovih rezervi, a deo sezone proveo je na pozajmici u Piterboro Junajtedu, klubu koji vodi ser Aleksov sin Daren Ferguson i koji se izborio za promociju iz Lige 1 u Čempionšip.

Nagrada za najboljeg igrača Akademije nije iznenadila nikog – 17-godišnji Italijan Federiko Makeda je na početku sezone bio odličan u juniorskom timu, zatim je postao najbolji strelac Rezervi, a njegova dva pobedonosna gola protiv Aston Vile i Sanderlenda imala su ključni značaj u pohodu na titulu u Premijer ligi.

Mančester Junajted je u sezoni koja se približava kraju osvojio Premijer ligu, Karling kup, Svetski klupski kup i Komjuniti šild, izgubio od Zenita u Superkupu Evrope i ispao u polufinalu FA kupa od Evertona, a 27. maja igraće u finalu Lige šampiona sa Barselonom.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Konacno neko priznanje za vidica Smile Smile Inace,on je i verovatno najzasluzniji za angazovanje drugih nasih igraca. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Prije sat vremena sam vodio tesku raspravu sa jednim likom,decko tvrdi da je Pujol tata-mata za Vidica.. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S8
I ti si lud sto se raspravljas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 16:48:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.