Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:37:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemam prijatelje  (Pročitano 15073 puta)
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
E ovako,imam 21 godinu i par problema.Idem na fakultet u drugi grad,i tamo sam veoma usamljen (kao i ovde gde zivim).Nemam nijednog druga i to mi zaista tesko pada.Uvek mi je bilo tesko da se upoznam sa nekim novim,jer nikada nisam ni znao kako.Ceo zivot mi se svodi na to sto odem  na predavanja, vratim se kuci,budem ostatak dana u stanu,i to je to.Ne znam sta bih dao da imam nekoga da izadjem u grad ili bilo gde,ovako se osecam potpuno odbaceno.Takodje nikada nisam imao devojku,nisam nikada uzivo prisao devojci,jer nisam imao gde.Par njih me je odbilo,ali to nije bilo uzivo.To je sve veoma uticalo na mene.Sta da radim ?
Smile Smile Smile

Nije lepo smejati se tudjam problemu,moze svakom da se desi...iskreno svaka cast za post ali ja mislim da nisi trebao ovde to da napises jer je mala strucnost,bolje popricaj sa psihologom on ti moze vise pomoci nego 'zajebanti' ovde... (moje misljenje)

p.s. sve ovo si trebao ranije,ali bolje ikad nego nikad...

p.s 2. i dalje mi nije jasan Tvoj problem... po menii si veliki sebicnjak koji se zali a nista ne radi...

p.s. 3. posto ides na fax pricaj sa kolegama/koleginicama o gradivu koje ucite,predavanju,kol.,ispitima,prof. ...imas milion tema,bolje ti je da se podrudis da resis problem nego da te ovde zezaju.... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2015, 14:23:31 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat

Nije lepo smejati se tudjam problemu,moze svakom da se desi...iskreno svaka cast za post ali ja mislim da nisi trebao ovde to da napises jer je mala strucnost,bolje popricaj sa psihologom on ti moze vise pomoci nego 'zajebanti' ovde... (moje misljenje)

p.s 2. i dalje mi nije jasan Tvoj problem... po menii si veliki sebicnjak koji se zali a nista ne radi...

p.s. 3. posto ides na fax pricaj sa kolegama/koleginicama o gradivu koje ucite,predavanju,kol.,ispitima,prof. ...imas milion tema,bolje ti je da se podrudis da resis problem nego da te ovde zezaju.... Smile Smile Smile

Ne radim nista zato sto tu nema vise sta da se uradi,moram se pomiriti sa tim da cu ostati sam zauvek.
Pricam ja sa kolegama,ali nije to to.To traje samo dok smo na faksu,kasnije svako ide na svoju stranu.Nemoj mi samo reci idite kasnije na kafu...itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Citat

Ne radim nista zato sto tu nema vise sta da se uradi,moram se pomiriti sa tim da cu ostati sam zauvek.
Pricam ja sa kolegama,ali nije to to.To traje samo dok smo na faksu,kasnije svako ide na svoju stranu.Nemoj mi samo reci idite kasnije na kafu...itd

Posle radite nesto zajedno,neki projekat za fax,tv,sport,alkohol,kladza,igraonica,droga ( Smile) ... bilo sta,nemoj da samujes,nista nije izgubljeno dok ima vremena,dok si svestan problema i NEMOJ DA ODUSTAJES!!! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2015, 15:38:47 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
povlacenjem nista neces postici. ocigledno je da si izrazito introvertan tako da moras da lupis kontru samom sebi.
ako ulazis stalno na zadnja vrata autobusa, pocni da ulazis na srednja tako da te svi vide. pogotovo ako je prazan. nemoj da sedas. na izvolte da si. i tako u svim situacijama i svugde. za muvanje zena malo googlaj pick up artist a mozes skinuti dosta materijala direktno sa torrenta. za prcanje, sta znam, ja sam recimo video u mekicima neke stvari koje radim. predigra smara ali sta je tu je. pripazi malo na odecu tj fakin stajling. budi uredan, umereno namirisan i nabavi smisao za humor. videces da ce te pozvati ljudi u svoje drustvo pre ili kasnije. a neka ce i da rasiri noge...

p.s. navikni se na odbijanje. u pocetku idi namerno na to da se naviknes. to je sasvim normalno; bred pit ne moz svaku da dobije (mada moze vecinu  Smile  ). ni ti ne bi svaku da trsis jel tako tj odbio bi ih da one tebi pridju a da imaju 100 kila. tako da nemoj da si licimer... Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2015, 15:52:21 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Realno,prvo treba da se s druzi s nekim...devojku ce kasnije...zajebano je sve odjednom... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat

Posle radite nesto zajedno,neki projekat za fax,tv,sport,alkohol,kladza,igraonica,droga ( Smile) ... bilo sta,nemoj da samujes,nista nije izgubljeno dok ima vremena,dok si svestan problema i NEMOJ DA ODUSTAJES!!! Smile Smile Smile
Pa nema posle,oni idu sa svojim drustvom,e tako i ja hocu da imam drustvo a da nije sa faksa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
прво ... прекини да претпостављаш како сви имају живот 24/7 испуњен обавезама, пријатељима и зезањима и како нико није усамљен и жељан друштва.

друго... људи без изузетка лажу и пред другима глуме, не узимај претерано за озбиљно њихове представе за рају

треће... како неко рече, бити сам није страшно уколико си у добрим односима сам са самим собом,

четврто... само изађи из куће. Ради било шта... шетај, тренирај, трчи, вози бајс, седи у кафани циркај и мувај конобарице, иди у кладионицу бацај паре на тикете... било шта. Само изађи напоље. Јер људе нећеш срести у соби.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
ahaaaa.tacno znam kakav ces covjek ispast na kraju....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
ahaaaa.tacno znam kakav ces covjek ispast na kraju....

mozda se promeni,samo su konstante iste...ljudi se menjenjaju na lose ili na bolje...Whistleblower95 ne ide sve odjednom,prvo se druzi na fax,pa kad upoznas van faxa sa njima...ne odgovarajuti svi isto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
na-a

nema tu spasa.moze postati uspjesan poslovni covjek koji ce da zivi po ekremovom "kuca/stan poso"  gdje ce mu se zivot svoditi na ustajanje,spremnje i odlazak na posao.odradi svoje,uzme aktovku polako se odsece  kući,odgleda TV i u 22:00 spavanje jer treba uraniti na posao

ili ce pokusati da se uvali u neko drutvo koje ce ga u startu ili nesto kasnije odjebati jer je nezanimljiv lik ili ce ga odjebati jer se previse trudi da bude zanimljiv cime otkriva svoje neprirodno ponasanje.takvi obicno budu u hajpu sat vremena i onda se usute i obore nosinu cijelo vece.

tesko je sa 20+ godina uskociti u drustvo koje djeluje zajedno vec duzi niz godina.uljez.prijatelji na faxu ne potoje,tu svako gleda svoju korist.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:37:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: prijatelje Nemam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.