Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemam pojma!  (Pročitano 12770 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pominjali smo preklop Smiley za mene je to preklop Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 399
Zastava Pancevo
mob
HTC Tytn II
Nokia-najbolji telefoni,niko ne moze ni da im prismrdi.
Siemens-bukvalno naj,ali najgori telefoni
To je moje misljenje Smiley
@SF
svaka cast sto branis Nokiu,i treba  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Siemens je bio 2nd , ali je mnogo puta usrao... jbg... sta ces... ogromna firma.. rasplinuli se..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Citat

Siemens je bio 2nd

A ko je sad po tebi na drugom mestu? Ili, jos bolje, daj celu top listu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E ovo je stvarno pocelo da lici na decu u obdanistu koja se prepiru ciji je tata jaci. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jel imas ti nesto konkretno da odgovoris protiv onoga sto ja kazem?
Nemas, ok, onda cuti Smiley

@Storm Cloud
Pa... ne bih ti mogao dati full listu jer nemas mnogo proizvodjaca koji proizvode dovoljne kolicine proizvoda za poredjenje, ali recimo po kvalitetu otprilike ovako:
1. Nokia
2. SonyEricsson
3-5 dele . Siemens , Motorola , Panasonic
6-8 dele . Samsung, Nec, Sagem
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Mogu ti reci da malo sumnjam u ovo drugo mesto, posto sam u poslednje vreme cula za dva slucaja da SE telefoni gube mrezu bez ikakvog razloga. Slucajnost ili...? Izmedju ostalog, zato sam odustala definitivno od onog Z600.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Rekao sam vec da je ovo smesno prepucavanje i da me podseca na svadju dece u obdanistu, koja pricaju o tome ciji je tata jaci. Smiley Nebulozno je iz prostog razloga sto se nista ne moze klasifikovati na ovaj nacin, jednostavno nema smisla, odnosno nema kriterijuma na osnovu koga se moze ovako nesto klasifikovati. Znam da ces reci kako je kriterijum broj prodatih telefona, ali meni to nista ne znaci, a siguran sam i vecini ljudi. To je sve posledica niza specificnih okolnosti. Nokia je najprodavaniji telefon koliko zato sto je dobra, toliko i zato sto ima ime, sto ima dobar marketing, sto je korsite Foks Molder i Dejna Skali, spontano , u seriji i tako dalje. Motorola je po tom kriterijum na drugom ili trecem mestu u svetu, a siguran sam da ce se svi sloziti da motorola definitivno nije po kvalitetu na drugom ili trecem mestu. Zasto je to tako? Zato sto je motorola made in usa i zato sto su Amerikanci debilna nacija i oni ni ne znaju da postoji nesto drugo osim motorole, a posto ih ima mnogo, motorola je jedna od najprodavanijih modela i po tom kriterijumu ispade jedna od najboljih brand-ova, a to de fakto nije. Drugi dokaz ovoga sto pricam su Do To Como telefoni. Licno nisam imao prilike da ih koristim iz razumnih razloga, ali svi kazu da su to tehnicki daleko najnapredniji telefoni na svetu, a koja je njihova zastupljenost? Zastupljenost je manja od nekog sagem-a ili neke marke tog tipa, pa jer to znaci da je sagem kvalitetniji od do to como? Naravno da nije, vec je u pitanju marketing i jos mnogo drugih okolnosti.

@storm cloud

Molim te kupi motorolu v500.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Eh, koga da slusam?

Prvo, nisam sigurna, ali po vecini Motorole V500 i V525 su isti telefoni. E sad, ja sam se po prodavnicama raspitivala uglavnom za V525 i SVI su mi rekli da je to jako los telefon. Na jednom mestu su mi cak rekli da se reklamira 19 od kupljenih 20. Prema tome, taj ispada sa liste munjevitom brzinom!

Drugo, posto su mi SF i Nokia 3650 rekli da uzmem Panasonic, ja krenula da trazim pomenuti X70, ali ga nigde nema. Samo su mi na jednom mestu rekli da mogu da naruce na moj zahtev. Umesto njega, svi mi nude X60/X66 (kazu da su isti) koji nemaju bluetooth i spoljni ekran, tako da taj ipak ne bih.

Sad ne znam koliko je pametno uzeti telefon koji niko nema, kako cu tek nabaviti ostalu opremu? A sta tek ako nesto crkne?

Muka mi je od svega, nikada necu kupiti telefon! :anger:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma niko ti nije rekao, SF pogotovo da uzmes panasonic. Smiley Svi smo ti rekli da uzmes motorolu, ali ti i dalje pitas sta da uzmes. Smiley Razlika izmedju v500 i v525 je u tome sto v525 ima na prednoj strani onu sredinu obojenu u plavo, a v500 je ceo siv. V525 ima hi-fi melodije, sto valjda znaci da moze da ima malo kvalitetnije polifone melodije, ali to je nesto sto postoji samo na papiru, jer u praksi nema razlike. Ostalo je sve identicno kod oba telefona. To sto su ti rekli da se kvari, rekli su ti samo zato sto verovatno nemaju telefon ili imaju neki skuplji pa su hteli da ti uvale tako nesto. Kvari se sigurno manje od vecine telefona na preklop, a i ako se kvari kod njih se obicno kvari flat kabl, ali o tome smo ti vec toliko pricali da mislim da si mogla da shvatis vec o cemu je rec. U svakom slucaju sigurno ce ti duze trajati na motoroli nego na nekom panasonic-u. U principu garancija kod svih, osim comtrade-a i mozda u pojedinim slucajevima roaminga, je takva da kao i da je nemas. Znaci imas je, kada kupujes telefon dok ne das pare oni su svi ljubazni, smeskaju se, govore ti da je njihova garancija prava i da nemas sta da brines. E sada ako telefon radi sve je super. Ako ne radi, tada stvari postaju mnogo komplikovane i onda tek shvatis da garancija u stvari i ne postoji. Drugi deo price je da treba da uzmes telefon koji ima makar pola grada da bi za njega kod nas iblo delova i tako dalje i da bi u slucaju da ti nesto crkne, neki servis to imao i mogao da ti promeni. Dakle ako uzmes motorolu koju ima dosta vleiki broj ljudi u Beogradu, sigurno ces lakse naci neki deo i sve ce to proci bezbolnije. Ako uzmes panasonic za koga i sama kazes da ga nigde nema, ne verujem da ces se lepo provesti kada budes odlucila da ga popravis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.