Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemam devojku a ni prijatelje a zeleo bih da budem vise drustven  (Pročitano 51655 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Ja znam za 10 boljih primera... i upravo su osvojili EP u pruzanju prve pomoci Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
А бре људи оће неко да ми објасни већ једном где је човек споменуо однос мушкарца и жене
Prve dve reci u naslovu, recimo.

Citat
Јоца јокс је велики пример како један човек који није ни у једној организацији блиско сарађује са свим организацијама и човек стварно је направио велику мрежу пријатеља који помажу људима са КиМ...
Postujem, coveka to ispunjava i to je lepo. Ne vidim kako je to resenje svih problema u svetu. To je jedan nacin na koji covek moze da ispuni svoje vreme. Predlozio si, super. Na njemu je da proceni da li ga to uopste zanima ili ne.

Citat
Друго Јоца има вереницу тако да ми то полако отпада да се тотално неразуме у везе између мушкарца и жене...
Koliko sam upucen, u on moze da ima zenu, verenica i ortodoksno hriscanstvo - Pravoslavlje, ne idu zajedno. Inace, ja i dalje tvrdim da covek koji je onakve stvari pitao i na onaj nacin komentarisao, kako je on to cinio pre odredjenog vremena u ovom delu foruma, ne zna kako funkcionisu veze, sta je potrebno za njihov uspeh itd. Ako te bas zanima, ti lepo pretrazi pa ces naci.

Citat
Треће Србин Атеистина не постоји,постоји можда само на папиру.Духовно Србин можеш да будеш само ако си Православац
Ja sebe smatram Srbinom, a ateista sam. Ti me slobodno mozes smatrati i antihristom, i Luficerom licno, al to je samo tvoja stvar Smiley
Naravno, sledeci put preskoci odredjivanje sta ko moze biti, i ako vec toliko insistiras na Pravoslavlju, zivi u skladu sa njim i postuj njegova nacela, bar javno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 1100
Citat
Човек је ставио у наслову да нема девојку(чиними се чисто да знамо) док је у својих 17 поста искључиво питао за пријатеље,колико сам видео никаквих назнака није дао да би хтео како неки овде причају"неки секс на брзака"??

Citat
Ja sebe smatram Srbinom, a ateista sam
И онај лудак у лудници мисли да је Наполеон  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Човек је ставио у наслову да нема девојку(чиними се чисто да знамо) док је у својих 17 поста искључиво питао за пријатеље,колико сам видео никаквих назнака није дао да би хтео како неки овде причају"неки секс на брзака"??
Ono sto se kaze usput, ne stavlja se na prvo mesto. A i da si malo bolje citao, mozda bi i malo vise video.

Citat
Ja sebe smatram Srbinom, a ateista sam
И онај лудак у лудници мисли да је Наполеон  Smile
Tvoj duhovni ucitelj bi bio ponosan na tebe Wink pored takvog Pravoslavnog potomstva, ne moramo da brinemo o buducnosti. Nema ni svrhe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 1100
Citat
Ono sto se kaze usput, ne stavlja se na prvo mesto. A i da si malo bolje citao, mozda bi i malo vise video.
Ајде наведи ми где се он жали како нема секс и како би волео да нешто на брзину "секса"
Citat
Tvoj duhovni ucitelj bi bio ponosan na tebe Wink pored takvog Pravoslavnog potomstva, ne moramo da brinemo o buducnosti. Nema ni svrhe.
Па добро неки људи седе 20 сати дневно испред компа и мисле да је у томе живот,а неки 20 сати дневно помажу другим људима и чине добро за читаву Србију.Кад би било више људи као Јоца а мање људи који мисле да су фаце  ако имају преко 100 000 постова Србија не би имала већих проблема...

А сад одох да спавам,сутра је недеља и рано се устаје!  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 03:05:00 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ајде наведи ми где се он жали како нема секс и како би волео да нешто на брзину "секса"
Uopste nije stvar u navodjenju, vec u tome da je ocigledno da to sto nema devojku coveka tisti. Ne verujem da je to zbog seksa na brzinu, jer da je to problem, to se moze resiti vrlo brzo i jeftino. Sa druge strane, ne vidim da je pokazao interesovanje za humanitarni rad, i slicne ideje koje su mu drugi davali... To ostavlja prostora za razne zakljucke...

Citat
Па добро неки људи седе 20 сати дневно испред компа и мисле да је у томе живот,а неки 20 сати дневно помажу другим људима и чине добро за читаву Србију.Кад би било више људи као Јоца а мање људи који мисле да су фаце  ако имају преко 100 000 постова Србија не би имала већих проблема...
Ja uopste ne mislim da sam faca, niti mislim da je bitno to sto imam mnogo postova.
Ja svoju porodicu, od svog postenog rada pomazem i izdrzavam vec skoro 10 godina. Za to vreme, zahvaljujuci onome sto sam radio i kako sam radio, mnogi ljudi su dobili priliku da izdrzavaju i pomognu svoje, bez icije milostinje, iskljucivo svojim postenim radom. Danas, zahvaljujuci onome sto sam ja stvorio mnogi ljudi zive bolji zivot nego sto su ziveli, pa i ti, Jocu nisi upoznao na casovima solfedja, nego na ovom forumu, koga ne bi bilo, da nije bilo mene i ovakvih kao sto sam ja.
Uzgred... kada bi bilo manje ljudi koji misle da je mnogo mocno pisati cirilicom, izigravati velikog Srbina, Pravoslavca, a koji ne nalaze za shodno da se prema drugima obracaju barem sa elementarnom pristojnoscu, ne nazivajuci one sa kojima se ne slazu budalama, ludacima, retardima, kretenima i slicnim epitetima, verujem da bi ovom narodu bilo mnogo bolje.
Pravoslavlje ima lepa nacela, ali tvoje, i ponasanje tebi slicnih, sa njime nema nikakve veze...
Oni koji pomazu, rade to iz potrebe i zelje, a ne da bi se posle hvalili i time i mahali...
Oni koji veruju, rade to jer tako osecaju, a ne da bi druge ismevali zbog toga sto ne misle isto...
A ti mozes i dalje da se koprcas, provociras i vredjas...
To samo kvari sliku o tim humanim delima, pravoslavlju i tebi licno.
Meni je stvarno svejedno Wink
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 03:18:00 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple iPhone 6s
Pozdrav.
Procitao sam celu diskusiju na ovu temu.
Hteo bih nesto da napisem ali da se autor teme ne uvredi, jer mi stvarno nije namera da vredjam vec da pomognem.
Ovo je iz vlastitog iskustva.
Da pocnem sa pitanjem: Dali si ti gay?
Sve ovo sto si napisao ja imam utisak da ti nesto hoces da sakrijes od drugih, pa ti je zbog toga tesko da nadjes prijatelje, devojku,... A to sve jer se plasis da bi se ta tvoja tajna mogla razotkriti. Ako imas tu tajnu, skrivaj je ako hoces, niko te ne tera da priznas drugima, ali bar je priznaj sebi, i videt ces kako ce ti bit sve lakse u zivotu jer necem imati toliko opterecenje na sebi.
Uostalom to si ti, tvoj zivot nema potrebe da ispastas zbog drugih.
Nadam se da sam ti pomogao, i da te nisam uvredio.
Poz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 1100
Прво ја Јоцу нисам упознао преко бурека...

Друго једино ако си гледао у пасуљ или томе слично па знаш да тражи девојку,али овде он јасно тражи пријатеље(то што су овде сви видовњаци и знају шта човек тражи без да је помињао то,то је већ друга ствар)

Citat
Oni koji pomazu, rade to iz potrebe i zelje, a ne da bi se posle hvalili i time i mahali...
Нико се овде не хвали,неко сам дао пример за Јоцу,нити сам себе хвалио...

Четврто Милосрђе је када дајеш,а не када дајеш па очекујеш нешто за узврат(поштујем ја то што запошљаваш људе,али их запошљаваш да би радили за тебе,тако да то нема везе са милосрђем и хуманошћу,то су већ неке друге ствари  Smile )

И пето "Ћирилицом ко не пише,његово се српство брише,српство брише вера клати Свети Сава због тог пати"
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 11:17:50 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Slučajno naleteh na temu...  Smile

Nije loše imati psa, dosta devojaka po parkovima šeta svoje ljubimce...   Smile  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2009, 11:23:44 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Прво ја Јоцу нисам упознао преко бурека...
A i inace, od toga sto si clan bureka, nikad nisi imao neke koristi... nikog ovde nisi upoznao, i ovo mesto ti je potpuno beznacajno... S tim u vezi, mozda bi onda mogao ubuduce da ga zaobidjes, i umesto toga da se lepo bavis humanitarnim radom koji sat vise dnevno Wink

Citat
Друго једино ако си гледао у пасуљ или томе слично па знаш да тражи девојку,али овде он јасно тражи пријатеље(то што су овде сви видовњаци и знају шта човек тражи без да је помињао то,то је већ друга ствар)
Ne moram da gledam dalje od naslova... prve dve reci su "Nemam devojku" ... to sto se covek stidi da to istice pa racuna da ako mu neko pomogne da nadje prijatelje, nacice i devojku, ne znaci da nije ocigledno da je to ono sto trazi...

Citat
Citat
Нико се овде не хвали,неко сам дао пример за Јоцу,нити сам себе хвалио...
Hvalio si Jocu i sebe kao njegovog sledbenika, a najruznije vredjao druge... Jos jednom, vrlo hriscanski i u duhu Svetosavlja.

Citat
Четврто Милосрђе је када дајеш,а не када дајеш па очекујеш нешто за узврат(поштујем ја то што запошљаваш људе,али их запошљаваш да би радили за тебе,тако да то нема везе са милосрђем и хуманошћу,то су већ неке друге ствари   )
Ja se vodim time da je ipak mnogo korisnije coveka nauciti da peca, nego mu komad ribe.

Citat
И пето "Ћирилицом ко не пише,његово се српство брише,српство брише вера клати Свети Сава због тог пати"
Vazno da ne pati kada ti one koji ti nista nazao nisu ucinili nazivas budalama, idiotima, retardima, ludacima Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.