Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemam devojku a ni prijatelje a zeleo bih da budem vise drustven  (Pročitano 51586 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ako cesto izlazis sam po kaficima i pijes, jos ako imas omiljeno mesto gde najvise izlazis, valjda si uspeo bar sa konobarima da se sprijateljis Smile

I zajebi te knjige iz socijalne psihologije, mislim lepo je to znati al kad se sprijateljis sa nekim da imate o cemu da pricate Smile
Ne ozbiljno, pitas nekoga najnormalnije da odete na pivo/kafu/caj sta god a ne kao "e ja bih da se druzim sa vama ali sam asocijalan tj. nisam al me muka naterala pa ako bi vi mogli meni jednog prijatelja komada jedan do prvog, bio bih vam zahvalan............"

Pa pokusacu da promenim pristup sa kolegama,ali sa koleginicama tesko ide...mada i nije preporucljivo da se muva na poslu...kakva je tvoja taktika sa devojkama,imas li neku pricu i kako procenis da kod neke imas sanse?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam se dugo bavila plesom
kreni na fitnes, za to nikad nije kasno Smile

Mene interesuje ples ,Salsa ,nikako da se usudim da odem na neki kurs a voleo bih.
Reci mi kako to ide da li dolaze  parovi i kako se ljudi upoznaju tamo? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Свакако, сам најбоље знаш своју ситуацију, знаш кога имаш у окружењу, комшилуку, рођаке ........ тако да сам мораш направити тај први корак. Колико сам схватио, ниси претерано ангажован да изнађеш себи друштво, а са друге стране смета ти самоћа. Мораћеш сам да се помериш из места, да ли ће то бити неки пријатељи са посла, људи из комшилука, рођаци, то сам мораш да одлучиш. Када једном почнеш да се крећеш, у неким од тих кругова, натрчаће и нека женкица. Први корак је на теби.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Свакако, сам најбоље знаш своју ситуацију, знаш кога имаш у окружењу, комшилуку, рођаке ........ тако да сам мораш направити тај први корак. Колико сам схватио, ниси претерано ангажован да изнађеш себи друштво, а са друге стране смета ти самоћа. Мораћеш сам да се помериш из места, да ли ће то бити неки пријатељи са посла, људи из комшилука, рођаци, то сам мораш да одлучиш. Када једном почнеш да се крећеш, у неким од тих кругова, натрчаће и нека женкица. Први корак је на теби.

Znam da sam trebam da se pokrenem ali mi trebaju saveti vezani za drustvo kako se ljudi ophode jedni prma drugima,kako da ima pristupim i kako i sta da uradim da bih ostavio pozitivan utisak.To je vestina i nije bas tako jednostvano,kada bih sam kao sto to sada radim  pokusavao trebalo bi mi dosta vremena dok sve pokusam i pronadjem pravi nacin i pristup : (
Zato trazim iskrene i otvorene savete ukoliko neko zeli iskreno da me posavetuje i ukoliko je bio u slicnoj situaciji kao ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Просто је, први корак је да изађеш, да почнеш да се дружиш са људима, а даље ти ситуација диктира шта и како, нема шаблона.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Izivini sto te pitam ali da li je isto tako bilo u skoli ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ti kao da sa čovekom u životu nisi bio ni u kakvom kontaktu...  
Šta da ti kažem, kako se ljudi ophode jedni prema drugima.... Klasična borba za preživljavanje, ujedaju se, kolju, te pakuju za zimnicu...
Znaš ono, zakon jačih...
tako to ide... ako nećeš da se namećeš a ti sedi u neki ćošak, pokrij se ušima i čekaj da dođu  i da te šamaraju... ali, dobro... kad te udare, ti, lepo, ponosno okreni i drugi obraz...
Devojke... šta će ti to... sve su to kučke, surove, neće da se drže za ruku, neće da vole.... ostavljaju kad im dosadiš ili kad prestanu da vole... A i nisu neke... priroda se zavukla negde između redova, a plastika uzela maha  Smile
Romantika je nestala, poštenje se ne isplati, nežnost se zagubila.... I što mene najviše pogađa, umetnost se više ne ceni  Smile
Tatini sinovi odnose pobede, lopovi umeju da se snađu, sponzori šetaju najbolju parčad... jbg.... a obični smrtnici ne smeju ni da u miru ispiju jutarnju kafu... ako niko drugi, makar ona muva na zidu ima da ih maltretira...
U sos marketu red do Vera od Vera do Idee, od Idee Metroa, od Metroa do Tempa, svađaju se, guraju, kidišu jedni na druge.... a kako se ovi u redovima za penziju ophode jedni prema drugima  Smile  bolje da ti ne pričam... smrt za one koji ne vole gužvu i ljude....
i tako.... Nije strašno.. prošetaj, vidi...
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Izivini sto te pitam ali da li je isto tako bilo u skoli ?

Jeste isto je bilo i u osnovnoj i u srednjoj skoli nazalost : (
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Просто је, први корак је да изађеш, да почнеш да се дружиш са људима, а даље ти ситуација диктира шта и како, нема шаблона.

Pa izlazio sam sam mislio da se druzim sa lkjudima a na kraju opet sam : (
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa sta je bilo isto ,jesi sam provodio velike odmore ,jesi se sam vracao iz skole ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.