Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nemačka najveći donator Srbije, Rusija na dnu liste  (Pročitano 12421 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 2610
Sto nisu tako dobri pa nam daju ostetu za bombardovanje Srboije 1999. godine i smanje kamate na kredite, sto nam ne daju pomoc kakva nam treba a ne u vidu izandjalih tehnologija, da se  rese svog djubreta(skuplje smestanje takvog  opasnog otpada nego ga "pokloniti" Srbiji i slicnim koje unistise????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.444.0
Sta ima nama Rusija da donira kada smo mi njoj mnogo toga donirali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Rusija NIJE nasa majka. Hvala Bogu ima nas mnogo koji tako mislimo.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Rusija NIJE nasa majka. Hvala Bogu ima nas mnogo koji tako mislimo.
E,vidis,,zbog tebe i tebi slicnih ova Zemlja propada.Umesto da se zapitas zasto je to tako ti i dalje glasaj za dinkica,tadica,dacica..bice nam lepo Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Pa ne moze za Putina. Nema na listicima. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Pa ne moze za Putina. Nema na listicima. Smiley
Moze za Krasica.Zorana Krasica.
Moze za Ivana Obradovica.
Moze za svog sugradjanina Boska(upoznao sam coveka,Veroucitelja iz Novog Sada,zaboravio prezime))
Neka ga pronadje ovde da joj objasni neke stvari:

http://www.czipm.org/o_nama.html

Onaj skroz dole,covek nema 36,37 godina..da vidis nesto,da se prosvetlis..u pravom smislu te reci Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Draze su mi druge stvari za prosvetljivanje. A raznorazne politicke igrarije ... neka hvala. U krstenici mi lepo pise ko mi je majka. Jebm li ga, ako i to ne promene uskoro, pa i kod nas da ne bude majka. Vec roditelj. Jer se mogu neki uvrediti.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
da ne poverujes lightsoft,kakve mi Umove imamo,ljude koji vide daleko ispred nas samih.
KAd je cela Zemlja,99% stanovnistva bila onog cuvenog 05.X. za "toliko zeljene promene" ovaj Bosko je napisao jednu pesmu koja se zvala:"U celjustima progresa",tada nije imao ni 25 god imao je vec zavidnu zbirku pesama.On,kao i cela ekipa sa czipm-a uopste nisu bili na ulicama tih dana za razliku od mene,inih,mozda i tebe.Oni su znali gde sve ovo zavrsava.

Sandra,moras da upoznas lika .
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Imamo Smook, i zaista je ogromna grehota sto im se ne dozvoli da nesto ucine za ovu zemlju. Imamo, znam, jasno mi je. Ali zbog drugih, ne dolaze do izrazaja. Ti drugi bi da ih iskoriste i kanalisu za svoje potrebe. Da ne tupim.

Ziv ti meni bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
BEOGRAD - Države sa kojima Srbija ima najbolje političke odnose na samom su dnu lestvice kad je u pitanju ekonomska saradnja, a posebno pokloni i bespovratna pomoć.

Kako za “Blic” kažu domaći privrednici, dobri politički odnosi ne znače istovremeno prohodnost srpske robe na kineskom ili ruskom tržištu.

A kad su u pitanju donacije, daju nam oni koji imaju najviše, kojima je to u tradiciji i koji nastoje da kompenzuju “to što smo emocionalno naklonjeni ka pravoslavnoj Rusiji”, tvrde ekonomski eksperti.

Kada se kroz brojke i novac pogledaju “četiri stuba” na koje se Srbija oslanja, u oči prvo pada činjenica da je od 2000. godine do danas Srbija dobila od EU (ne računajući bilateralnu pomoć država članica) oko 2,2 milijarde evra grantova. U istom periodu iz Rusije nije stiglo ništa, a iz Kine 0,02 milijarde evra.

Najveći pojedinačni donator od zemalja EU je Nemačka iz koje dolazi skoro četvrtina od ukupne pomoći koju Srbija dobija kroz EU fondove, a bilateralno je Srbiju pomogla sa još milijardu evra. Nemačka vlada donirala je novih 137 miliona evra za ovu godinu, pre dva dana.

Najveći donatori 2000-2009.
1. Nemačka 840,12
2. SAD 473,12
3. Italija 208,47
4. Švedska 126,25
5. Norveška 101,12
(u milionima evra)

Izvor: Blic

I da vidimo od čega živimo, gde izvozimo najviše (podaci iz 2011):

Italija: 584,1 miliona dolara
Nemačka: 526,3 miliona dolara
Bosna i Hercegovina: 443,5 miliona dolara
pa onda
Crna Gora
Rumunija
pa ostatak sveta.

Znači naša privreda više živi od Crne Gore nego od Rusije ili Kine. Ali to nekima još nije došlo iz dupeta u glavu.

« Poslednja izmena: 02. Jul 2011, 20:31:57 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.