Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema pravde za štene ostavljeno da umre: Srećko se od muke bacio sa terase!  (Pročitano 5177 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Da li da citiramo onu temu o samoubistvu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Covek je kancer i to najgore vrste - onaj koji previse visoko misli o sebi.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Izbegavam ovakve teme...jadno kucence...ej kada je jedna zivotinja skontala da je bolje skociti nego ziveti...staviti prst na celo ponekad.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Što volim ove bolide koji nabave ljubimca a posle ih mrzi da se staraju.Kao imbecil iznad mene koji drži vargu, one nazovi rase SOP (srpski odbrambeni pas  Smile ) koja krene da zavija i laje ko blesava kad je ostave samu u kući preko dana...

Covek je kancer i to najgore vrste - onaj koji previse visoko misli o sebi.

Jedini kancer gori od toga jesu ljudi koji mrze što su ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja ne mrzim sto sam ljudsko bice, samo ne smatram da su ljudi ista bolji od ostalih zivotinja.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Mislim da je greska mesati pricu o besnim psima lutalicama i psu koji je osttavljen na terasi.
Za ovo prvo je odgovorna drzava i nadlezna sluzba koja sklanja pse sa ulica a za ovog jadnicka je odgovoran vlasnik.
Pre svega vlasnik koji je izbacio psa na ulicu treba da bude oderan po dzepu kao i ovaj koji je dozvolio da se jadnicak toliko razboli.
Mozda je trebao da ga posalje napolje pre bi se snasao....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung 111111
A jel vam zao jarica,prasica,teleta,pilica ? Njih je ljudska ruka klala  Smile
Msm pljeskavice,pilece belo..

Vlasnika zatvoriti,ne patetisati
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ok,da naglasim unapred - ovo će biti kratki off i radi se o ''šta bi bilo kad bi bilo'' priči,odnosno o ljudskom odnosu vladajućih vrsta prema drugim vrstama. U globalu.

Ja ne mrzim sto sam ljudsko bice, samo ne smatram da su ljudi ista bolji od ostalih zivotinja.

Aha... A misliš da ako bi neka druga vrsta (carstvo,kako li se već zove... ) ,neka od ovih složenijih,jelte... evoluirala do našeg nivoa i postala dominantna na planeti... znači sve kao mi - evolucija,razviće,tehnologije,i tako dalje... da bi se ona bolje ophodila prema drugima? Bi vraga. Bilo bi još gore. Ko bi to bio bolji? Sisari mačke(sve vrste)? Uništile bi pola sveta samo radi svoje zabave i ''vežbanja predatorskih veština''. Kad bi shvatile šta su uradile,već bi ih pola pomrlo. Sisari psi,vukovi i slične ''cani'' vrste bi uveli strogu hijerarhiju,verovatno bi ceo svet robovao njima. Zglavkari i insekti bi pobili sve druge vrste,a onda pobili i sami sebe. Gmizavci,reptili...hladnokrvne životinje u svakom smislu.Dovoljno rečeno.

I tako dalje...  Jedino bi možda bilo drugačije ako bi neke morske vrste bile najnaprednije. Mada,ko zna.

Tako da,u odnosu na ono što bi bilo sa Zemljom da neka druga vrsta toliko evoluria i postane dominantna... mi smo još i super.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2013, 14:40:10 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Neki ljudi su daleko od ljudi. Sto ne znaci da su ljudi losi vec da su neki ljudi stoka koja nije evoluirala dalje od razmisljanja tih zglavkara iako je imala uslove za tko nesto...

Mislim...

http://forum.burek.com/sumanuto-sudija-izbo-igraca-navijaci-mu-odrubili-glavu-i-okacili-na-st-t608848.html
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Divno je dobiti šansu da spasiš nečiji život (VIDEO)
Utorak, 9 Jul 2013 Autor: zivotinje.rs

Kada je stigao poziv u vatrogasnu stanicu, naizgled običan čovek krenuo je u akciju spasavanja. Niko od njegovih kolega, pa ni on sam, nije doduše znao da će to biti život malenog mačeta.

Požar je izbio u porodičnoj kući u Fresnu, CA i do dolaska vatrogasaca niko od ljudi nije bio povređen. Međutim, divni vatrogasac Kalanik Kori, pretražujući kuću nakon gašenja vatre, pronašao je maleno mače koje je ležalo na podu sobe bez svesti.

Uzeo ga je nežno i otrčao do kamiona po prvu pomoć. Položio ga je na rukavicu, polio vodom i davao mu kiseonik preko male maske, sve dok mače nije došlo do vazduha.

- Pogledao sam dole i video mače koje leži. Zgrabio sam ga. U pitanju je bio život, i morao sam da pokušam da ga sačuvam. Istrčao sam napolje i uradio sve što sam mogao. Srećom uspeli smo i ja i to maleno stvorenje – priča heroj današnje priče Kalanik Kori

Nakon 15 minuta oživljavanja, cele boce kiseonika i neizmerne količine nade, mače se probudilo.

- Divna je stvar dobiti šansu da spasiš nečiji život – rekao je ovaj plemeniti vatrogasac.

Ne brinite, Laki sada srećno prede u svom novom domu u Kaliforniji.

Pogledajte dirljivi video koje svedoči o ovom herojskom podvigu ulivajući nadu da dobrih ljudi još ima.

Izvor: Zivotinje.rs
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.