Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:23:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema novca  (Pročitano 999 puta)
08. Sep 2018, 12:54:23
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
i treba dati mitrovicu jos vise ko vas jebe kad saljete sms,bleneta po 25 sati dnevno u to govno,glasate kako glasate, mrzi vas da se skupiti i razjebete ta govna sa pinka,informera,kurira... pretvorili ste se u pizde
inace sta bi za gazenje ono,zastarelo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Оно кад се оде из Србије и пљује по СВИМА из Србије да су говна која гледају Пинк, гласају и бирају ову власт и остало, а до јуче и он био у истој тој Србији, и сад се прави паметан и просветљује. Smile

И стварно који је ово курац јебени, је ли ово монтажно, шта који курац?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
decu u Srbije lece porukama,a govna se ovako bahate ko je za to kriv  Smile

a sta mislis zasto je otislo na desetine hiljada ljudi prosle godine i tako svake godine i to kompletne porodice verovatno zato sto je dobro u Srbiji

cim se ne bunite znaci da vam je dobro meni nije bilo i ja sam otisao,a vi i dalje budite slepi kod ociju boli me ona stvar al mi zao onih normalnih sto ne mogu da pobegnu
« Poslednja izmena: 08. Sep 2018, 14:31:04 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
А где смо овај лик што је отворио тему и ја рекли да је нама добро? Одакле знаш да се не бунимо? Је ли побуна само ако покупиш ствари и одеш? Да ли си се ти бунио? Или си само трпео док те јебу, што отприлике ради већина у Србији? И сад си отишао, што је скроз легитимно ја немам ништа против тога, али имам против тога кад се неко прави паметан за џабе. Ја бих овако, ја бих онако, а кад има прилику то да уради онда цврц, нигде га нема. Smile И ко јебено каже да је добро у Србији, алооо где иде тај гастоски мозак?! Шта, мало пре него што се пређе граница кажеш шоферу е чек само да се искењам по Србији за крај? Ај одјеби, и ти и цео овај издркани форум који продаје муда за бубреге.

Иначе 2 пута сам викао Вучићу педеру, и ти си сад мени нашао да сереш о побуни. И то је ништа, реално, а где су твоје побуне против власти и остало? Дај пример, шта сереш само који курац? Шта, отићи из Србије и то је то јел да? Па тако је најлакше...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
naravno da je najlakse pametniji popusta uvek bilo
eto vam ovo sranje procitah da je bio najgledanije prenos u istoriji u nas toliko o nama,vama, kako hoces
ne serem ja zato sto vama zelim zlo nego suprotno ja zelim da zivite normalno kao sto sam ja iskusio da je moguce kad radis obican posao u sredjenoj drzavi
15 godina sam bre radio u srbiji i sta sam stekao i ja i zena
nista
jebali nas razni mitrovici,markovici,kostici,miskovici,djuraskovici i slicna bagra
al cim se niko ne buni znaci da je vama sto ste ostali lepo

edit
srao sam ja i dok nisam otisao

tacno sam razmisljao da kad sam otisao da prestanem da dolazim na ovaj forum i domace portale sa vestima da zaboravim odakle sam otisao
al mi je ovde onda internet beskoristan jer nekoristim ona sranja fejsbuk,tvinter i slicno
tako da nam ostaje da se medjusobno trpimo ovde
« Poslednja izmena: 08. Sep 2018, 21:31:07 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па да, како сам и мислио, једини начин је отићи и то је то, једини вид побуне...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:23:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: novca Nema

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.