Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:30:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нема ништа од датума  (Pročitano 10327 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 15
Pa, znam... vrlo licno i personalno... jer su moji rodjaci sto u direktnoj, sto u pobocnoj liniji u poslednje dve-tri generacije zavrsavali visoke skole i radili upravo u tim gigantima... Konkretno.. iz fabrike koju je osnovao i moj deda... neki sto je kupio firmu za 1e kao i ovde... odneo je vredne masine za preradu koze i izradu obuce koje su kupljene pre pocetka rata i nisu koriscene ili su koriscene malo iz krajnje bizarnog razloga - restrukcije struje... Znaci... to nisu masine koje zastarevaju tek tako i kostaju i-ha-haj... Eno, zvrlji hala prazna... A to je samo jedan primer...

A taj ulazak u EU... pa to je samo naplata nezavisnosti... nista vise... obican narod se tu nista nije pitao... Mozda su im dali koju sargerepicu... i partijski zaludjenici su glasali po komandi... ali... sad su ukapirali sta je i kako je...

Ima tu i jedan... poprilicno prizeman problem... a to je problem pogranicnih oblasti... Paradoks je da oblast sa Cro strane granice sa BiH poprilicno... pa oni to zovu oblasti od posebne drzavne skrbi... sto ce reci - zaostale... Naselili su Hrvate Bosance i one Janjane... koji primaju drzavni dodatak i nemaju interes da rade...a Srba, opet nema... i sve je zaostalo i zapusteno... Dok, s druge strane... posao u Bosni cveta... zaista... oni gradici koji su bili zapusteni... doduse... i dalje su zapusteni, ali trgovina cveta... I Hrvati su bili nauceni da prelaze u BiH samo sa lk i obavljaju kupovinu... Eto, od moje kuce do pijace u BiH ima 15 min laganog hoda... sa sve prelaskom granice... No medjutim... posto ce Cro biti u UN, a samim tim Bosanci nece moci sa lk da ulaze u Cro, tj. EU... Bosanci su odlucili da ih zezaju do bola... Tako da... ili ce popustiti i imati liberalniji odnos prema Bosni (bio je fazon da ako nemas biometrijski pasos, mora sa sobom da nosis 100e po danu boravka) ili ce Hrvati da gladuju jer se u Bosni kupuje ama bas sve... od krompira do spomenutog Jelen piva Smile
I samo da gladuju.. vec bukvalno... zaradjuju... jer je i pra bilo... zivis s jedne strane reke, radis na drugoj i obrnuto...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 01:41:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Motorola 
pa ti beše apstinent 
mislim bar ovako javno.

Površno čitaš.Ne ubijajmo ljudima temu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Očekujem da tamošnji Srbi sada krenu sa tužakanjem institucijama EU za svaki mrki pogled koji im se uputi.Budu li čekali da ih (citiram Sivoga Sokola ) ovdašnje "državno dno" zaštiti,načekaće se...jedno par "desetleća".
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 01:52:12 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 15
Pitanje srpske imovine nije jos reseno.. posebno onih stanova koji su oduzeti...
Srbija je nastupala u nase ime, ali posle najnovijeg ljubljena u guzu, ne bi me cudilo povlacenje tuzbi...
Inace, kada je advokat Trkulja sa jos par uglednih srpskih advokata zatrazio od drzave da im pomogne utoliko sto ce im obezbediti kancelariju gde ce moci da primaju izjave i tuzbe Srba, koje bi... opet... besplatno zastupali u kolektivnoj tuzbi za naknadu stete... dzava je rekla - ne moze!
Obaska sto bi i Srbija imala interesa od toga da Srbi dobiju naknadu, jer bi i time bila upumpana pristojna kolicina novca u privredu... jer jako malo zeli da se vrati tamo...

Ali.. necu vise da lajem i nerviram se...  Smile

Ja svoju tuzbu spremam... ako nista... tvrdoglavost i da je moje moje... sam nasledila... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S2
Pitanje srpske imovine nije jos reseno.. posebno onih stanova koji su oduzeti...
Srbija je nastupala u nase ime, ali posle najnovijeg ljubljena u guzu, ne bi me cudilo povlacenje tuzbi...
Inace, kada je advokat Trkulja sa jos par uglednih srpskih advokata zatrazio od drzave da im pomogne utoliko sto ce im obezbediti kancelariju gde ce moci da primaju izjave i tuzbe Srba, koje bi... opet... besplatno zastupali u kolektivnoj tuzbi za naknadu stete... dzava je rekla - ne moze!
Obaska sto bi i Srbija imala interesa od toga da Srbi dobiju naknadu, jer bi i time bila upumpana pristojna kolicina novca u privredu... jer jako malo zeli da se vrati tamo...

Ali.. necu vise da lajem i nerviram se...  Smile

Ja svoju tuzbu spremam... ako nista... tvrdoglavost i da je moje moje... sam nasledila... Smile

Zar sada ne mogu da se zale EU ? Kako moze drzava Srbija da nastupi u tvoje ime i kaze : "ups ne vazi" ? To
je tvoja imovina.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Motorola 
Da li su u kontra-smeru tužbe išle preko Strazbura,ili direktnim dogovorima 2 države ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Motorola 
00 : 59 ---> lupka je u stilu : " ...dobro mala,dobro sad´...nemojmo..."    Smile

Dokaz da smo mi njima učinili uslugu...

---------------------------------------------------------------

Voja Žanetić  :  Telegrami datumske podrške : Dragi drugovi, strateški partneri

Šta sve piše u telegramima državnog vrha Kine , vlade Ruske Federacije , iluzioniste Dejvida Koperfilda , uprave CZ-a , MMF-a , vlade Republike Hrvatske i Redžepa Tajipa Erdogana možete proveriti ovde
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 14:39:48 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Срби ће бити асимиловани, зато је боље је да оду у Германистан (АусШваГер) или да дођу у Србију.

Anea, Кроасани су најпаметнији народ на овом Динарском полуострву (Балкан је турска реч, зато је игноришем)и ако они одлазе у ЕУ, значи да ће се мање кајати, него ми који ћемо остати у османлијском блату.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Nema vise nacija...postoje samo korporacije... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Нема ништа од датума

Lepa vest  Smile
Ljudi sta se palite? Kao da kamion sa parama ceka na granici i ulazi onog trenutka kad dobijemo datum...Uostalom, ko je nekad nesto davao tek onako a da ne trazi nista zauzvrat...Opametite se malo, razmisljajte logicki i svojom glavom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:30:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.