Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: nema mira ni dogovora sa Albancima u Makedoniji  (Pročitano 7502 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ja to kao odgovor na prijateljsko zalaganje premijera Gruevskog o otimanju Kosmeta.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa sta!!!pa sta?
ne mora da znaci da su svi Makedonci isti!!!ti konji sto se kao "protive" i sto bez ikakvog razloga "nit vole-nit mrze Srbiju" me ne zanimaju...u Makedoniji su to ionako vecinom oni najgori pacenici koji mrze i sami sebe,tako da to nema nikakvog znacaja...
licno sam bio vise od 10puta u Makedoniji,imam rodjake tamo i (maltene) sam jednim delom poreklom odande i znam da i dalje traje prijateljstvo izmedju Srbije i nje!...
a to sto se tice vojske sam vec rekao i zato mislim da je vrlo bezobrazno da se sad podsmevamo ili svadjamo...

znate,i njima je dosta s**nja sa siptarima!!!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa sta!!!pa sta?
ne mora da znaci da su svi Makedonci isti!!!ti konji sto se kao "protive" i sto bez ikakvog razloga "nit vole-nit mrze Srbiju" me ne zanimaju...u Makedoniji su to ionako vecinom oni najgori pacenici koji mrze i sami sebe,tako da to nema nikakvog znacaja...
licno sam bio vise od 10puta u Makedoniji,imam rodjake tamo i (maltene) sam jednim delom poreklom odande i znam da i dalje traje prijateljstvo izmedju Srbije i nje!...
a to sto se tice vojske sam vec rekao i zato mislim da je vrlo bezobrazno da se sad podsmevamo ili svadjamo...

znate,i njima je dosta s**nja sa siptarima!!!  Smile  Smile

Реално, боле нас курчина како је њима. Ја знам да кад год сам дошао на њихову границу, дркали су ме у фазону, ти си Србин, сигурно сверцујеш нешто, као и редовно запишавање неком прљавом водурином, као против слинавке и шапа. Ни на једној граници, чак ни на усташкој нисам доживео толико непријатности. Они су попут Црногорских усташа направили своју непризнату МПЦ и покушавају већ годинам да се докопају манастира и цркава које су власништво СПЦ. Њихова влада, а то значи и већина њихових грађана (македонске националности) је и за време бомбардовања помагала агресорима, подржавала их и вербално и на све друге начине. На исти начин то раде и данас. Ако се вратимо још дубље у историју, можемо видети да је рецимо припадник ВМРО-а убио краља Александра 1934.

Што се тиче војске нису је они ни правили, тако да нису ни полагал право на њу, уосталом, све је то био договор приликом раздвајања, на који су они пристали добровољно. Јербо, су они напредни и њима не треба толико оружија чије одржавање кошта.

НИсу они наши пријатељи и боли ме курац за њих, као што њих боли курац за нас. Што се мене тиче, нек поцркају сви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
epa bole i mene isto to za tvoje misljenje... Smile

ti misli tako,ja cu da mislim onako kako sam napisao... Smile

« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 00:06:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
@All

Lakse malo sa recima...pobogu... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
* Cane, samo se ti smej, nema nama dobre pekare bez Makedonaca. Imamo Sarajevski burek, Banjalučki ćecvap, Leskovački gril, ali 'leba sve neki industrijski. Ja idem 500 metara do pekare kod Makedonca kad mi treba lepog 'leba.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 03:45:03 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
BlackBerry bold
Citat
ne trebamo im mi da im se rugamo kako smo im lepo pokrali vojsku i onda kulirali...
a sta smo im to pokrali?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
* Cane, samo se ti smej, nema nama dobre pekare bez Makedonaca. Imamo Sarajevski burek, Banjalučki ćecvap, Leškovački gril, ali 'leba sve neki industrijski. Ja idem 500 metara do pekare kod Makedonca kad mi treba lepog 'leba.

Leskovački rostilj,zaboga....pozdrav za bracu i sestre Srbe sa teskata govorna mana....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
ne trebamo im mi da im se rugamo kako smo im lepo pokrali vojsku i onda kulirali...
a sta smo im to pokrali?
Pola vojne opreme za vreme raspada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC one v
Daj ljudi nemojmo se zavaravati,sa ovim sto makedonska vojska raspolaze hmm  Smile
Tenkovi stari 70 god i helikopteri iz vijetnamskog rata.

Oprema:

* 4 tenka T-34
    * 95 tenkova T-55
    * 10 oklopnih transportera BRDM-2
    * 30 oklopnih transportera M113
    * 42 oklopna automobila HMMWV
    * 150 minobacača 60 i 120 mm
    * 776 protutenkovskih topova
    * 75 većih raketobacača
    * 4 jurišna helikoptera
    * 6 transportnih vojnih helikoptera UH-1
    * 4 ratna aviona, suhoi

činimi se da je to bolje od srbije, barem što se tiče aviona, voleo bih i odgovor da li sam u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.