Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nema me .... a vas?  (Pročitano 3000 puta)
27. Okt 2004, 23:19:57
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Primetio sam da od kako ja ne dolazim na nacin na koji sam pre.. tu sam samo da postavim nove teme, odgovore dajem jednom u 1000 slucajeva... nema ni vas?
Zasto?
Poenta foruma i jeste u tome da ljudi medjusobno pricaju, da se druze, sire krugove prijatelja, dovode stare prijatelje upoznaju ih sa novima i sl.... a ovde zive duse nema [cast izuzecima] od kako sam ja otisao... cak i oni koji dolaze ne pisu...
I'm having a hard time... very hard... probably the hardest I ever had... ali to sa forumom ne bi trebalo da ima neke narocite veze... zato i izbegavam da odgovaram jer nisam u stanju da normalno i smireno odgovorim na nesto sto ce mi se na prvo gledanje uciniti glupo ili besmisleno ili dosadno i sl...
Dusa foruma su ljudi... ne vlasnik.... bar ja tako mislim....
Vi bi trebalo da nosite ovaj forum ... ja sam tu samo da vam raskcrim put...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Nista se ti ne brini,vec gledaj da se oporavis.....doci ce svet kad prodju rokovi....
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: Shaolin
Nista se ti ne brini,vec gledaj da se oporavis.....doci ce svet kad prodju rokovi....

Slazem se
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Koji rokovi?
Ima 2% studenata koji ne dolaze zbog rokova. Pricam o ljudima koji ili idu u skolu ili su zaposleni, a obe te kategorije su to bile i pre, tako da se po tom pitanju nista nije promenilo.
Najlakse je reci opusti se i pusti brod da tone, docice spasioci... mozda.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
A i u srednjim skolama, svaki dan neko pita ili da kontrolni.

Kad nadjem vremena dodjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
@SerbianFighter

Bas sam ja razmisljala da postavim ovu temu,kada nema sefa ,zasto ni drugi ne dolaze ili nece da odgovaraju na postove (cast izuzetcima),u temi  dobro jutro ili kako se vec zove sam i jednom napomenula da nikoga nema i da ne mogu ni ja da lupam sama sa sobom,nisam htela da pominjem da je razlog sto administrator nije tu pa zato nisu ni drugi,da se ljudi ne bi naljutili.

Ja imam problema da postavim sliku na bureku,nekada hoce,nekada nece,a to se desava u poslednje 2 nedelje,takodje mi se stranice jakooo sporo otvaraju,nemam pojma sta je razlog,da li je nesto do mog kompljutera ili sta vec bla bla..da ne duzim poenta je da ja dodjem,upisem se,mucim se sa stranicama a na kraju karajeva malo je ljudi tu...

Dodjite ljudi,nije fer
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Poenta ovoga sto sam hteo napisati jer da nisam ja jedini koji ovde ima mogucnost da posalje mail, privatnu poruku, da vidi sta se desava sa tom osobom. Nisam ja jedini koji imam poznanike i prijatelje koji dolaze na net pa da samo ja pozivam i dovlacim ljude. Ko god sedi za kompjuterom i 5 minuta dnevno ima bar 2-3 poznanika koje moze dovesti, a skoro svi ma koliko pricali a im ovo mesto znaci to ne rade. Poznanici iz skole, sa posla, sa irca, icq-a, msn-a....

Toliko ljudi koji su bili svima dragi ne dolaze iz nekog razloga, niko ne zna kog i otprilike svi ocekuju od mene da ja pitam i kazem. Jel problem napisati pp filipu, ili LALALA, ili knezu, vicki , pekomu, dreadnotu, etc ...

Sto se tice sporosti bureka... uvece moze i da bude sporiji ali u svi drugim terminima u 98% slucajeva radi sasvim ok.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja samo zwei rechi..

ti si postovao bar po 100 poruka dnevno, i sad na forumu fali neko ko ce da ispostuje tih 100 komada da bi forum izgledao pun kao sto je bio, ali ti si crazy, i ja ne znam nikog ko to moze, tako da se tvoje odsustvo maximalno oseca.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja i dalje postujem ono sto je sustinsko za svaku diskusiju... teme... to sto ja ne pisem ne znaci da niko drugi ne treba da odgovara... ako recimo postujem 40 tema dnevno na 20 niko ne da odgovor i ako su skakljive i provokativne i zanimljive...
Nekad je bilo oko 500 poruka dnevno sad se mucimo i sa 200... ok slazem se da je poenta na kvalitetu i da od tih 200 nema maltene ni malo spam poruka i poruka po temama tipa kaladont i sl [mada bi ipak mogli malo i tu da pisete, ipak je ovo forum, ne mislim da sustina treba da bude u tim temama, ali ipak je malo smesno da imaju po jedan odgovor dnevno Smiley] ali ipak... oseca se kako nema ljudi a to bi valjalo da se promeni... mislim, ja sam stvarno pozvao i dovukao dosta ljudi ovde... ne bi bilo lose kad bi malo radili mouth2mouth marketing..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
Upravu si............ Burek nije isti kao prije, mozda nemam pravo da ovom kazem posto imam malo poruka napisani ali ipak se vidi atmosfera kad neko fali ....... Ja licno nepisem tolko zato sto neke teme ne interesuje me.......... Znam da nije to razlog ali staces nisam tolko komukativna (to je moj problem) kao sto su rekli nekih gore sada i citave godine postoji rokovi, neko ima skolu neko posao a izmedju toga obavezi ........... neznam sta ce biti samo sam sigurna da burek nece nikad nestati jel ipak ja cu biti ovde uvek pisala ili ne  Wink
IP sačuvana
social share
Evane ;0) :peace:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.