Radite na tome da se odnosi medju vama srede, lako cemo. Siguran sam da niko ovde nije dosao kao neko zlopamtilo koje ce svima da sve pamti i nikome nista da oprasta, siguran sam da nije tako i da sve probleme mozemo lako resiti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nema tu vise sta da se pise, svi pisu isto, poenta je da su problemi zbog kojih se ide krajnje smesni i jako RESIVI ako neko hoce da ih resi...
Dakle očito je....stoga bih vas još jednom zamolio da poštujete Nekronovu želju i da ovaj topic bude jednom zasvagda zaključan. Mislim da je SF-ov post savim dovoljan odgovor i da ne treba nikakvih daljinh komentara.
Citat: NEKRON
Pa ovo ce biti moj zadnji post za duze vreme na bureku.
Citat: NEKRON
Tako da sam resio da vas napustim na neko vreme za svoje i vase dobro.
[size=12px][/size]
Znači vratit će se, ili barem tako namjerava. Stoga ne trebate pisati poruke podrške ovdje, nego mu šaljite milove, zovite ga na mob, uhvatite ga na ICQ. TRENUTAČNO GA NEMA NA BUREKU I NE ČITA ŠTO MU PIŠETE; A AKO I ČITA NEĆE ODGOVORITI, bar ne neko vrijeme.
Stoga, ova tema, ako SF ne odluči drukčije, biva DEFINITIVNO zaključana.
PS. Nema ja ništa ni protiv NEKRONA ni protiv bilo koga. Dapače i ja kao i vi ostali žalim što se to dogodilo, ali kako se vidi nekakve duge lamentacije o tome nam ne trebaju.