Pa da se javim svima da sam se posle malo duzeg odsustva vratio na forum. Vreme sam iskoristio da napunim baterije i uradim jos neke sttvari. Hteo bi da se zahvalim Arijani sto je pazila na lobotomiju dok mene nije bilo i na jos nekim stvarima(zna ona o cemu pricam), a i svim ostalima koji su postovali u njoj. Hteo bi da se jos zahvalim Sashi,Odinu,Laslu,Eniacu,Sanjici021.... i svima ostalima koje nisam nabrojao sto nisu dozvolil da moj odlazak prekine nase prijateljstvo i druzenje Hvala i Ivanu zato sto me je smarao(pozitivno) stalno da se vratim i evo poslusao sam ga i nadam se da nisam pogresio Pa vratio sam se kao novi covek nadam se da ce to pozitivnije uticati na ceo burek Dosta sam vas smorio pa cu biti kratak Vratio sam se i drago mi je zbog toga, samo se nadam da se ovakve stvari vise nece desavati ne samo meni vec nikom od clanova Zajdeno smo jaci[/b]
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
He, jako sam srecan sto si se vratio. Od kako si otisao zamrla nam je ona tema o Petnici... Ne poznajemo se Bog zna kako ali mi je bilo drago sa tobom se druziti, ali kad si otisao retko sam te vidjao... Stoga drago mi je da si se vratio, da cemo ponovo oziveti Petnicu na bureku da cemo se druziti zezati... I za kraj jedno veliko HVALA sto si se vratio... Btw avatar je super a i signature, mada kad neko spomene Matrix III ili nekim gestom pomisli na isti podju mi bale na usta jer ko zna kad cu ga gledati...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!