Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 06:16:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nekrofilija?  (Pročitano 16043 puta)
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
SonyEricsson k750i
Tema kao takva je pravo zanimljiva.
Ne smatram da je ova tema bolesna, te da kao takva ne treba postojatii na forumu.
Ljudi smo od krvi i mesa. Da li su pojedinci - koji su ljudi isto kao i svi mi ostali - a skloni nekrofiliji bolesnici, relativno je. Drustvo nas je naucilo da jesu. Stoga govorim : nekrofilija je HoRor, jer tako treba da se kaze.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2006, 03:39:56 od milky123 »
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Tema kao takva je pravo zanimljiva.
Ne smatram da je ova tema bolesna, te da kao takva ne treba postojatii na forumu.

Milky123, hvala na podršci.

To za društvo se apsolutno slažem. Ono nas je naučilo i da su homoseksualci bolesni i da su mnogi drugi ljudi sa različitim seksualnim orijentacijama bolesni... Svakako se slažem da seks sa leševima "nije baš normalan", ali ko sam ja da o tome pričam ko je normalan a ko nije. Mene samo interesuje um ljudi sa takvim sklonostima...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zaista,ma ko smo mi da osudjujemo te stvari,znas kako kazu..ne kudi konja koga nisi jahao(ili to ne vazi za zivotinje) Smile Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile jeste, sve dok su oba partnera saglasna  Smiley 1 nista nije bolesno ni perverzno  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2006, 12:28:03 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Cini mi se da ste u svojoj zelji za tolerancijom malo zastranili ...  Smile

Ako su dvoje ljudi sado/ mazo orijentisani i oboje se slazu da treba da jedno drugom prosipaju creva, ni to nije perverzno ni bolesno ...

Mozete da pricate sta hocete , zna se sta je normalno a sta nije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
Da li su pojedinci - koji su ljudi isto kao i svi mi ostali - a skloni nekrofiliji bolesnici, relativno je

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Smile jeste, sve dok su oba partnera saglasna  Smiley 1 nista nije bolesno ni perverzno  Smile  Smile

ne verujem baš da bi mrtav partner mogao da se suprotstavi... i da bi bio saglasan...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ljudi moji nema to mnogo veze sa bolescu i zdravljem. Svako ljudsko bice tezi moci na ovaj ili onaj nacin. Pokusava da dokaze svoj ego na neki nacin. Neko uci skole i postane direktor kompanije, neko snima filmove, neko cisti kanalizaciju - ljudi rade razne stvari u svom zivotu koje ih cine manje ili vishe srecnim, sigurnim u sebe i - ono sto je najvaznije - MOCNIM. Nisu svi medju nama te srece da imaju najsrecnije detinjstvo i nisu svi medju nama sposobni da procesiraju emocije ma pravi nacin. Kao posledica toga javljaju se aktivnosti tima nekrofilije, pedofilijem S&M - koje drustvo ovakvo kakvo je ne sme da zozvoli jer se kosi sa slobodom ostalih clanova drustva. A kao posledica ovog ogranicenja ljudi koji upraznjavaju takve aktivnosti zavrsavaju u izolaciji i na terapiji koja treba da im pomogne da nauce da procesiraju sopstvene emocije na socijalno prihvatljiviji nacin.

Neko moze da kaze da su oni bolesni - ali to je smamo izraz straha od strane clanova drustva koji svoju sopstvenu nesigurnost izrazavaju agresijom, jer cinjenica da takvi "chudaci" uopste postoje plasi nesigurne ljude koji vide sebe kao potencijalne "chudake".

Uvek je pitanje sta ce vecina clanova drustva da prihvati kao socijalno prihvatljivo a sta ne. Da su se zene pre 400-500 godina oblacile kao danas najverovatnije bi bile spaljivane kao vestice - samim tim  Smiley 1  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Pocinjes da smaras sa tim egom , nije sve u tome , niti je tvoj zivotni cilj da ti iskorenis to ...

To sto ja osudjujem nesto ne znaci da se plasim da i sam ne postenem takav, nego da ne zelim da sutra neko opsti sa nekim lesom moga poznanika ili nesto jos gore ...

To nije normalno .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pocinjes da smaras sa tim egom , nije sve u tome , niti je tvoj zivotni cilj da ti iskorenis to ...

To sto ja osudjujem nesto ne znaci da se plasim da i sam ne postenem takav, nego da ne zelim da sutra neko opsti sa nekim lesom moga poznanika ili nesto jos gore ...

To nije normalno .

A decky999-ju kao ne bi smetalo da kad umre bude...
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 06:16:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.