Neko vreme me nece biti.... Danas se moglo desiti toliko lepih i toliko ruznih stvari... al na ou jedinu nikad ne bih posumnjao i nju jedinu nikad ne bih ocekivao. Crklo mi je hladjenje na kompu, ili ti pozadinski voljeni i mazeni 92x92mm cooler. Hebes to sto je crko... kupis novi nije 100 dukata... ali tog sranja nema nigde, ceo grad sam obisao racunajuci i prodavnice elektornike... nema nigde malo govo. Stoga cu ja do daljnjeg biti offline, samo povremeno svracati on, dok to ne sredim... a kako prodajem ovu makinu, verovatno cu sledeci put biti on sa novom makinom... mada kako mi je dan lepo krenuo nikad se ne zna.. Pazite mi burek i dok ja nisam tu, nesa i dusko [a bog je dao da su tu sad po ceo dan] mogu srediti sitne probleme sa korisnicima u vidu discenja potpisa , avatara i sl. Kume i pobratime uzdam se vas ko u najrodjenije... jer vas i smatram za najrodjenije.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Eh, ajd i ja da kazem koju rec... Ni mene nece biti ovde jedno nedelju-dve, ni sama ne znam koliko, sve zavisi kako prodju neke stvari. Posle toga, iskreno se nadam da ce se sve srediti i da cu ja biti ok i da cu moci da dolazim opet na forum....
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Eh, ajd i ja da kazem koju rec... Ni mene nece biti ovde jedno nedelju-dve, ni sama ne znam koliko, sve zavisi kako prodju neke stvari. Posle toga, iskreno se nadam da ce se sve srediti i da cu ja biti ok i da cu moci da dolazim opet na forum....
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!