1. Ip adresa za tu poruku ne odstupa od ip adresa koje i inace koristis. 2. Mail nije menjan dakle mozes sam da resetujes sifru. 3. Kopernikus i ti imate isti ip.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Ako ciljate na mene grdno se varate. @hagor 1. Ja ne znam tvoju sifru, niti mogu da pretpostavim koja je. 2. Sinoc sam iz igraonice isao iskljucivo preko svog usera. 3. Pazi sta radis sa svojim nalogom i svojim siframa i ne osudjuj bez dokaza.
"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Kao sto vec rekoh jedino kope, m@rko i kopernikus su znali moju sifru,a u igraonice ne idem vec godinama, aj sad cu da pokusam pa da vidim mogu li da se vratim ko hagor