Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 13:18:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neki novi muškarci  (Pročitano 5662 puta)
19. Dec 2006, 23:08:02
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Neki novi muškarci
Savršeno razočaravajući
Nikada nemojte biti prva veza upravo razvedenom muškarcu, savetuje Kendes Bušnel, autorka kultnog serijala „Seks i grad”

Oficiri i džentlmeni, prestolonaslednici koji se zbog ljubavi odriču krune i vitezovi lavljeg srca prohujali su sa vihorom 20. veka. Na scenu je stupila nova generacija muškaraca, koja je odrasla uz slobodoumne mame i morala da se suoči sa feminizmom, pop-psihoterapijom, strahom od side i bumom kompjuterske tehnologije. Neki od njih su zaista divni - žele ozbiljnu vezu, ne boje se intimnosti, u kontaktu su sa svojom „ženskom stranom” i istinski podržavaju svoje partnerke. Drugi samo izgledaju divno. Autorka kultnog serijala „Seks i grad” Kendes Bušnel skicirala je portrete savremenih muškaraca i damama koje biraju životne saputnike pomogla da bolje razumeju psihologiju muškaraca koji su u ponudi na početku novog milenijuma.

Tipovi muškaraca

GOSPODIN „SAVRŠEN”: Ima idealno telo, odličan posao, perfektan automobil, firmiranu garderobu i stan sa najmodernijim nameštajem. Ustaje u sedam ujutru, u pola osam je već u teretani, a u pet do devet je u svom ofisu. Njegove večeri ispunjene su filmskim i pozorišnim premijerama, subotnja prepodneva rezervisana su za Zoološki vrt sa njegovim sestrićima, a nedeljna popodneva za porodične ručkove. U čemu je problem, zapitaćete se. Pa, u tome što je muškarac koji je savršen na papiru obično prazan „iznutra”, zbog čega svoj život mora da ispuni stvarima. Ako izlazite sa njim mogu vam se desiti dve stvari - ili ćete vi ostaviti njega, jer on nema vremena za vas, ili će on ostaviti vas, jer ste previše zahtevni ili nedovoljno savršeni. Imajte na umu da ovakav muškarac može raskinuti vezu zato što ne potičete iz „odgovarajuće” porodice, zato što ste popili jedno piće previše ili zato što - nemate odgovarajuću haljinu.

„UDAJ SE ZA MENE” MUŠKARAC: On ima milion razloga da se oženi, ali možete biti sigurni da nijedan nema veze sa vama. To nije muškarac koji želi da izađe pred matičara nakon dve godine ili šest meseci veze - on će vam to predložiti nakon mesec dana. U početku veze vodiće vas na romantične večere i paliti mirišljave sveće, obasipaće buketima ruža i govoriti da ste najčarobnija žena na planeti. Problem je u tome što ćete vi, osim ako on nije totalno neprivlačan, pasti na takav romantični scenario. Ali, onog dana kad se venčate, stvari se potpuno menjaju. Tamo gde je delio komplimente, sada kritikuje. Tamo gde je bio šarmantan, sada besni... U tome i jeste njegov problem - on vas ne poznaje dovoljno i požuruje vas u brak, a na vašu prvu samostalnu „akciju” potpuno poludi. Ako izađete na kafu sa prijateljicama, optužiće vas da švrljate, ako se zadržite na poslu biće ubeđen da spavate sa šefom. Vezu sa njim možete održavati sa mnogo energije, ali ovakvog muškarca je u principu bolje izbegavati.

UPRAVO RAZVEDEN: Uvreženo je mišljenje da devojka koja očajnički želi da se uda treba da potraži razvedenog muškarca, jer - ako je jednom bio sposoban da se oženi, biće to u stanju da uradi još koji put. Međutim, zaboravljamo da - ako se jednom razveo, ništa ga neće sprečiti da to ponovo uradi. Ako ga upitate zašto se razveo, on će se malo zakašljati pa će vam onda saopštiti da su se „jednostavno razišli” ili da „nisu želeli iste stvari u životu”. A to obično znači: „Imao sam vanbračne veze”; „Sve svoje slobodno vreme sam provodio u kafani sa prijateljima”... Ovakvi muškarci se vremenom mogu popraviti, ali u njihovom slučaju ključna reč je - vreme! Nikada nemojte biti prva veza upravo razvedenom muškarcu nakon što ga je žena prisilila da se odseli i odrala ga za alimentaciju. I ne verujte mu da više ne voli svoju ženu, ma koliko vam puta ponavljao da je on ostavio nju, a ne ona njega. Ostavljenom muškarcu treba najmanje dve godine da se oporavi!

Tračevi, komedija i seks

„MEKUŠAC”: On je muška verzija vaše najbolje prijateljice. Već na prvom sastanku sa njim ćete saznati da voli tračeve i romantične komedije, mrzi sport i odnedavno razmišlja o časovima joge. On ima čudne prehrambene navike - retko kad jede crveno meso, tofu mu je zakon, a sojino meso pije i u kafi. Dakle, on je savršen - ako se zanemari nekoliko sićušnih detalja. Prvi detalj je njegov stan. Nema ga! On najčešće stanuje kod roditelja ili prijatelja nakon što se iselio iz stana bivše devojke, a to je bilo pre dve godine. Drugi problem je seks. Retko! Statistički posmatrano, on češće ima glavobolje i depresivno-melanholične epizode u životu u odnosu na većinu žena. Ako se upustite u vezu sa njim, vremenom ćete početi da sumnjate da vama nedostaje ženstvenost. A ako ipak dođete u iskušenje da uđete u vezu sa njim, setite se da je Vudi Alen mentalni „otac” svih mekanih muškaraca.

NEOBIČAN MUŠKARAC: On planira da pokrene časopis o ugroženim životinjskim vrstama, snimi dokumentarac o džezu i razvija ideje kako da se obogati na projektu solarne energije. Muškarac generacije X ima svoje ideje, snove i planove i ne oseća potrebu da se ponaša, misli i oblači kao drugi. Međutim, ovaj „drugačiji” frajer može biti dobar za vas. Zašto? Zato što je rođen sedamdesetih, na vrhuncu feminizma i zbog toga ne misli da su žene jednake sa muškarcima - on misli da su bolje. Uz to je i pametan - u životu želi nešto više od toga da za šankom pokupi slučaju prolaznicu i završi sa herpesom. On želi da ga žena voli zbog njega samog, a ne zbog njegove karijere ili novca. I to treba stalno da imate na umu jer - neobičan muškarac obično nema novca, živi u iznajmljenom stanu i hrani se sendvičima. Ali, da li vam je to zaista važno? Svako mora početi od nečega, a ako ostanete sa njim dovoljno dugo, možda završite sa uspešnim muškarcem koji vas ludo voli i dopušta vam da budete ono što jeste.

Katarina Đorđević

Izvor: Politika
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 13:39:03 od machakz »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia the best
nema ovde ni jedan za mene Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ni za mene.  Smile

Eventualno, ovaj poslednji tip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kad sam ja torokao sa dve prijateljice na prepodnevnoj kafi, pa smo počeli priču o ''idealnom muškarcu'' pa su obe došle do zaključka da bi taj '' idealni muškarac'' u stvari morao biti harem od najmanje 10 muškaraca, naravno različitih. Ja sam bio nešto skromniji pa sam došao do harema od 5 žena, koji bi se periodično obnavljao sa mladom i vrlo sexy plavušom.

Sad, šalu na stranu, suština je u tome da onima koje volimo oprostimo poneku manu, pa sa takvim pristupom već moze da se nađe i ljubav i budući brak.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
i posle su vam "Balkanci" loshi  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ja bih onog prvog    Smile

on nek radi i nek obavlja sve to što ima, a ja ću da uživam za sebe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile e svakakvih muskaraca ima... bas se lepo zabavih citajuci Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
LG 4X HD
ima ima,za svakog po neshto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja bih izabrala onog sto je prohujao s vihorom Smile uz dodatak da nisu bas svi vitezovi lavljeg srca izumrli  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
nisu bas svi vitezovi lavljeg srca izumrli 

Има нас још пар комаТа. :[11]:
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 13:18:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.