Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:51:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neistomisljenici  (Pročitano 2022 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Cenim dobru raspravu i volim da chujem dobar argument.Dokle idem u raspravi zavisi sa kime se raspravljam i da li je rasprava bitna po mene ili nije.
Kao shto batica kaze ponekad umem i namerno da drzim neki pogreshan stav samo da bih video da li suprotna strana ume da nadje prave argumente da opovrgne to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

da vas cujemo  Smile

Joj!  Smile

Da...u situacijama kada je cilj ubediti nekoga u svoj ispravan stav, a narocito kada je taj neko podjednako tvrdoglav....koristim sledece metode:

-kao prvo, nekada sam bio u stanju da idem, sto bi se reklo, do kraja....tipa: posvadjam se, pa ne razgovaramo neko vreme, dok se (mucno svaki put  Smile ) ne pomirimo (mrzim pomirenja), ili dok ne dovedem raspravu do "placa"....
U svakom slucaju, shvatio sam da to nije resenje, jer nema potrebe ici svaki put do kraja.
Cesto sami shvatimo gresku, ali iz raznih razloga ne zelimo da je priznamo. Jednostavno treba pustiti stvar u trenutku kada pocne da mirise na agoniju.
Bolje je i pricati o tome nekoliko puta (kada su glave hladne), nego pokusati odjednom da se stvar istera do kraja. Vremenom argumenti moraju da dodju do izrazaja.

Svaki put kada se nadjem u nekoj nezavidnoj situaciji setim se izreke: Bolje je traziti i izvinjenje nego priznanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Svaki put kada se nadjem u nekoj nezavidnoj situaciji setim se izreke: Bolje je traziti i izvinjenje nego priznanje.

Setis se izreke koju si sam izmislio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Mislim da nisam... Smile

A, dobra je...moras priznati.    Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Zavisi da li radis u 29. Novembra ( Despota Stefana ) ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Jednostavno treba pustiti stvar u trenutku kada pocne da mirise na agoniju.
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Moj stav je ispravan za mene i to je to...
Ne patim od toga da svi moraju da misle kao ja ili da moraju da prihvate moje misljenje.
Obicno je moje misljenje u suprotnosti sa vecinom, tako da dobijem salve zgrazavanja i iscudjavanja... A, to nervira... po mom misljenju... ta lazna solidarnost...
Nemam nista protiv toga da neko opovrgava moje misljenje, ali ne i mene...
To spustanje na licni nivo je veoma prisutno, kako na forum, tako i u zivotu...
Tada sam nemilosrdna, brutalna, surova i zlobna. To nije dobro, ali kada me neko uvuce u prljavu igru, dobija odgovor istom merom... bez kajanja...
Ljudi jednostavno imaju taj stav... nisu u stanju da saslusaju druge... ne moraju da se slazu sa nekim ili da prihvate njegovo misljenje... samo da saslusaju...
To je i glavna primedba moje drugarice koja redovno cita teme na forumu, ali ne zeli da se ukljuci u raspravu. Jednostavno, ne zeli da trosi vreme objasnjavajuci ljudima koji ne kapiraju svoje stavove.

Ne kontriram namerno... mislim da je to u neku ruku nezrelo...

Nikad se ne upustam u raspravu o temama o kojima bas nista ne znam, pa ipak... ljudi to rade i brecaju se kad dobiju po nosu...

Cesto se sluzim surovim humorom, ironijom i cinizmom, sto ljude izludjuje... ne znam zasto...  verovatno nemaju prijatelje iz Bosne kako ja... Smile
E, da... a tek terminologija me dovodi do ludila... ljudi cesto ne shvataju skirveni ne zlobni smisao...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja duboko vjerujem da u raspravama u kojima ucestvujem jesam na ispravnoj strani... Smile

cesto se raspravljam kada vidim da to sa nekim i mogu i da ne prijeti opasnost da se sve preraste u svadju.
a ako mirise na svadju,meni nije tesko da se povucem.

desavalo mi se da me neciji argumenti ubijede da ja nisam u pravu...nije mi tesko da to i vidim.malo je teze da to i priznam.

u svakom slucaju,beskrajno je dosadno slagati se sa svima.
ali svi i ne zasluzuju da im se kaze da se sa njima ne slazem.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Volim konstruktivne razgovore i kritike. Ako smatram da sam u pravu pa mi se dokaze da sam pogresila osecam se odlicno, naucila sam nesto novo. Ne volim da se svadjam i raspravljam o glupostima koje nemaju realnu vrednost u mom zivotu. Ako se i posvadjam sa nekim to znaci da mi je pukao film i to nikako ne valja. Ako sam sigurna da sam u pravu a neko mi ide uz dlaku konstatno me nervirajuci, vrlo jasno mu dam do znanja da je idiot i da me zaobidje. Sa nerazumnim ljudima ne ulazim ni u kakvu vrstu polemike i ne zelim ni da ih saslusam. Na zalost takve konstatno srecem. Ne volim pametnjakovice i od njih bezim kao djavo od krsta. I takvih je jako mnogo oko mene na zalost ... Imam svoj nacin korespodencije sa ljudima i njega se pridrzavam jer je usko vezan sa intuicijom koja me jako retko prevari ...
Tako i na forumu, mada dosta ljudi koji piskaraju po virtuelnom svetu u privatnom zivotu su veoma drugaciji. To me veoma iritira na neki neobjasnjivi nacin. Samim tim nemam poverenja u te osobe i ne zelim da se na bilo koji nacin intimiziram sa njima. Niti da ulazim u bilo kakve vrste rasprava sa takvim osobama. Sjajna sam u odrzavanju distance sa ljudima i na tome sam samoj sebi izuzetno zahvalna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
sve zavisi od toga s kim se razgovara i o cemu ....

generalno mislim da nisam konfliktna osoba i da je moj nacin komunikacije odraz toga  Smile
uglavnom se upustam u diskusiju kada smatram da imam sta da kazem i/ili da ne treba da precutim... i tada mi je vazno da me makar saslusaju i cuju. naravno, volim i da mi se da za pravo, ali mi to nije uvek bitno i presudno. ponekad jeste Smile
volim da iznesem svoje misljenje o onome o cemu ga imam i trudim se da ga tako formulisem da se niko direktno ne oseti prozvanim.
ako smatram da nema svrhe, tj. da necu biti ni saslusana kako valja, vrlo cesto ni ne izgovorim tamo neko svoje vidjenje, vec potpuno bataljujem pricu... u toj varijanti, teram po svome. Smile

u principu volim da ucestvujem u diskusijama, volim kada se razgovor malo zatalasa i zivne, ali ne i kada predje u zucne rasprave... nemam stomak za to  Smile a to se desava kada ucesnici zapene i dozive diskusiju kao rat do istrebljenja.
izvrtanja, izvlacenja iz konteksta, panjkanja i sl. 'argumenti' me izuzetno iritiraju, i tamo gde ne bih ni sebe zastupala jer nema svrhe da se petljam i jedem sto se ne jede, dovedem se u situaciju da maltene branim nekoga samo zato sto je napadnut ili pricepljen na ruzan i neprimeren nacin, zbog cega god.

volim da cujem drugacije misljenje, drugacije vidjenje... ume da prosiri vidike, a tako preispitujem i svoje stavove.
ali volim i potvrdu svog Smile pa sad nebitno da li sam je notirala u sebi ili mi je izrecena Smile

prijatelje ne biram po tome da li smo istomisljenici, vec po senzibilitetu... tako je i na forumu. sa ljudima sa kojima nesto vise kontaktiram ne mogu reci da o svemu delim misljenje Smile ali svakako cenim da ga cujem, jer ih cenim i prihvatam kao osobe... 
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:51:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.