Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:02:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neiskusan Decko  (Pročitano 38777 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Sensation
Evo vam josh jednog neiskusnog na forumu...
Super je znati da nisam jedini sluchaj. Smiley
« Poslednja izmena: 18. Maj 2009, 06:19:27 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Vi muskarci uvek userete kad ne treba . Smile
Mozda "uprskamo stvari" pre vremena ??  Smile Smile Bogme, da sam na Vasem mestu, ni meni ne bi odgovaralo. Smile

Reci da nije posteno sa nase strane ? Smile

Citat
a postoji vreme kada treba?

Naravno - to je vreme  ondaK kada mi to pozelimo . Smile

Gle ,pojavila se jos dvojica netaknutih momcica na forumu..lepo,lepo -ja bih na vasem mestu uzivala u svojoj neobescacenosti, bice dana za vratolomije !

Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ovaj, sta ima u tome pa da moze da se uziva? Jer nestao kao pesma "Ne, nemoj mi prici"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Cvijane nije to lepo od tebe ,tebe devojka naucila svemu i sad se pravis neki frajer  Smile

A u cednosti ima dosta toga ali problem je sto svi zele da sto pre iskuse sve i onda zaboravljaju na lepotu prirode.
 Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa dobro sad...nemojmo pretjerivati Smile

izmedju cednosti u odredjenim godinama i problema...tanka je linija.

svakako da promiskuitet i uletanje u odnose bez reda i smisla nije dobro,ali nije ni pozeljna cednost u odredjenim godinama...mislim,nije dobra za psihofizicko zdravlje Smile

fizicki kontakti i emotivno vezivanje u tom smilu trebaju nam i cine vazno polje u nasim zivotima,ne vidim dobru varijantu ni uzgajanje svoje cednosti u nedogled...osim ako se ne radi o nekim ekstremnim odlukama u tom smislu,ja ne znam kome to moze da prija...

jedno je biti sam u  pauzi izmedju dva intimna susreta,a druga stvar imati odredjen broj godina, a ne poznavati cari makar jednog poljupca Smile

isto kao sto nas bespotrebna i povrsna intimna iskustva mogu na negativan nacin obiljeziti u psihickom smislu,isto nam to radi i apstinencija u godinama kada to tijelu i duzi i te kako treba...a mi u situaciji kada nam je i dodir sa suprotnim polom nepoznanica.

seks je predivna stvar...
i cednost zna da bude,naravno...dok se ne dodje u odredjene godine kada je samo problem.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Brate za tvoj problem dovoljno je samo da budes musko..Znaci kad ides da pisas da ne cucis.Drugo ..Poljubac je bar lak...Ti mislis da to neznas..a u stvari ti sta god da uradis ona ce misliti da to tako treba.Seks.....Jel znas mozda kolko javnih kuca ima u nasoj lepoj zemlji..Kod nas je 2000 dok ne svrsis,a ako si nevin imas foru 2 puta . A  ako nemozes da skupis 2000 onda se lepo organizuj pa skoci od most.I ljudi bre , ovo vazi za sve slicne srletu :
Ako ste muskarci,onda se tako i ponasajte !
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Maki Novi Banovci - 50 evra :-)

Ovo nije reklama, nego savet  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
Jebiga,decko treba da tipla za ranjeka,i posle bi se odma i ozenio... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
@srleee21

Kao prvo da pustimo neku muziku. Ne može se diskutovati u ovom okruženju.
Suviše mi ozbiljno i dosadno zvuči post pa moram bar nekako da korigujem to. Smanji samo ako ti odvraća koncetraciju.

Možeš i da zapališ slobodno.
Evo ti i kafica.

Ma to i ja kazem pogotovu ovo za vreme, ako si dobro procitao moje postove, napravio sam i prvi korak

Izvinjavam se, nisam pazio na času...  Smile

Mislim sve to lepo i lako zvuci, ali ne mogu ja sutra ustati ko novi covek, skroz drugaciji od onog sto sam bio, da mogu onda ne bi ni imao ovaj problem.

Stvarno si bre ko neka riba, pa ti imaš problem za svako rešenje...  Smile

Niko od tebe ne traži da pucneš prstima i u treptaju oka postaneš nova osoba preko noći.
Niti ti to možeš.
Ali par stavova svakako treba da menjaš i upravo par tih novih stavova će ti vremenom pomoći da poboljšaš interakciju i odnos sa drugim ljudima odnosno devojkama.
A opet ne treba u potpunosti da izgubiš sebe.
I u tome je poenta.

Pazi, živimo u svetu "Po mom mišljenju". Svako ga ima i svako će pokušati da ti ga nametne (posebno u vezama Smiley ), diskretno ili indiskretno. Postoje mišljenja u svim bojama i aromama.

Po mom mišljenju srleee21 je delikatni cvetić i sa svojom neuprljanom čednošću će jednog dana pridobiti lepu devojčicu.
Po mom mišljenju srleee21 je jebeni nesposobni idiot koji nije u stanju da sa svoje 22 godine nađe ribu i nikad i neće.
Po mom mišljenju srleee21 je mlada individua spremna na promene i nove izazove.

I? Smiley
Da da li je ijedno mišljenje promenilo ili doprinelo tvom cilju?  Smile
Ti svakako tražiš devojku i ona ti je potrebna.

Tako da ne vidim nikakvu dobit i korist od...
Sad me zanima ISKRENO misljenje pre svega devojaka, o decku u mojoj situaciji (molim bez uteha, naci cese neka i za tebe  Smile ).   Sta bi vi licno mislili o nekom takvom i da li bi zeleli nesto vise od prijateljstva pod uslovo da vam se svidja po ostalim kriterijumima ?
... ovoga.

Šta te boli uvo! Smile
Ne postoji kalup po kojem se prave sve identične devojke pa da postoji univerzalni odgovor i nepromenjiv poput matematičke jednačine 2+2=4.
U tome je i lepota zaljubljivanja i zabavljanja.  Smile
Ja bih se prilično smorio kad bih egzaktno znao kakvu devojku tražim i kad bih takvu dobio.

(od samog upoznavanja do toga kao se treba ponasati u njima)

Niko to zna. Smiley
Tako nešto ne postoji.
Individualno i veoma relativno.

Ti si osoba različita od svojih drugova, manje ili više, sigurno ima nešto što se tebi više ili manje dopada nego pojedinim tvojim drugovima.
Tvoji drugovi su različiti od tebe. Tvoji drugovi su različiti između sebe.
Zašto misliš da nije ista stvar i sa devojkama?  Smile
Ako je svaka različita i posebna na svojstven način kako misliš da izvedeš ti ili neko drugi tačnu formulu iliti dobitnu kombinaciju.
To je jednačina sa dve nepoznate.
I tako kad se sastave dve mlade jedinke poput tebe koja nema pojma ništa o sebi i poput nje o kojoj ti nemaš pojma... cilj igre je da nađete što više dodirnih tačaka a s obzirom da smo svi satkani i od mana, takođe i da nađete zajednički jezik i preprodite nedostake. Učesnici igre koji ispune sva pravila bivaju obično nagrađeni sočnim poljupcem a u izuzetnim situacijama po međunarodnim pravilima... pojedini se ogrebu i za snošaj.
Lepota ove igre je što ili oboje pobeđuju ili oboje gube. Fer zar ne?  Smile

Ukoliko se ne ispune svi uslovi, nepoštovanje pravila rezultuje traženje novih kombinacija ili kreiranjem nekih nesposobnih za duži opstanak. Nije tako kobno kao što se čini. I tako u nedogled. Dok se neko ne oženi, ne rikne, ne zaradi polnu bolest ili potroši obe svoje komore sa spermom (interna fora, ne obaziri se na ovo poslednje Smile )

A kako ću ja znati šta je dobitna kombinacija? - pitaš se sada u glavi.
Prosto, ideš u pohod na šamare. Figurativne ili bukvalne. Kako ti se više svidi... a možda ti se baš svidi pa ih kasnije zadržiš u krevetu. Elem... upotrebi malo maštu, startuj devojke sa raznoraznim pitanjima, rečenicama, primedbama i narodnim mudrostima. Posle 10 šamara sigurno ćeš već ukapirati da bi nešto trebalo izbaciti (najverovatnije narodne mudrosti, narod je oduvek bio stoka.) a nešto drugo dodati ili modifikovati. I time ti raste emotivni imuni sistem kako ga ja zovem i vremenom lakše ćeš da se izboriš sa suprotnim polom.
Ne, ne postoji brži način, ne traži rupu u zakonu.
U stvari postoji ali šansa da imaš žiralni račun poput Miškovićevog ili da poseduješ facijalno tkivo poput Bred Pitovog ili Mandingovu batinu... vrlo mala, vrlo. 
A ima i to svoje nedostatke.  Smile Smile
Kad bih ti ja sad dao nepogrešivu rečenicu za prilazak, koja ne može da omane. Instant rešenje. Opet ti ništa ne bi značilo... to nije ni pola posla.  Smile
Oružje koje može da ti pomogne je obrazovanje, duhovitost, inicijativnost... i po meni jedno od najvažnijih... informisanost.  Smile

Do 50og šamara ćeš se valjda opametiti.  Smile

Uostalom i sam si rekao.
Znaci vreme je da pocnem puno, puno da gresim

I ako sve bude išlo po planu, eto tebe kod nas za manje od godinu dana sa propalom vezom i stavom da su sve žene kučke!  Smile

PS. Nemoj da izgubiš nevinost sa kurvom, veruj mi.  Smile

Uživaj u muzici ako već nisi "potrošio" celu pesmu.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2009, 18:59:25 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia No kašlje
Goa...

Za tebe... samo jedna poruka...

Uzmi me za kuma. ili starog svata
Ili za devera ako nemas brata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:02:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.354 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.