Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:42:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neiskusan Decko  (Pročitano 38856 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
E ovako brate,jeste da sam dosta mladji,ali pokusacu da ti dam prikladan savet...U mom kraju sam skontao da ribe gledaju najmanje izgled muskarca...Poznajem jako puno debelih i ruznih likova,a opet jebu(da izvinete) i imaju ribe prve klase!Na pocetku dok sam gledao to nisam mogao da verujem,ali kasnije sam skontao da je najvaznije imati muda i pristup,naravno kasnije dolazi i reputacija...Dakle ono sto je bitno:

-Sto se izgleda tice,kao sto sam rekao to je sporedno,ali bitno je da izvuces maksimum iz sebe ako me razumes...Ne smes nikad u glavi da imas ono jao kako sam ruzan,ja ovo mi ne stoji,jao ovo jao ono...Moras da verujes u sebe,da budes samouveren i da verujes u uspeh,tj osvajanje zeljene devojke,dakle kakva ti je faca takva ti je ne mozes je menjati,ali veruj mi ako ovaj covek http://i49.tinypic.com/2ue4kzk.png ima ribu koju hoce,mozes i ti...Zamolio bih administratore da ne obrisu poruku ili sliku jer pokusavam da dam savet coveku,a ovo mi je jedan od najboljih drugova takodje obavesticu ga da sam postavio sliku i poznavajuci ga nema nista protiv...Nego da se vratim na pricu,to je to sto se tice izgleda,oblaci se onako kako je tebi dobro,sta ti volis,imaj svoj stil i da te ljudi po njemu prepoznaju

-E sad muvanje...Evo odma da ti kazem,retko kad ce ti ribe same prilaziti,tj bolje receno ribe nikad,ruzne,debele usmredele cigansture hoce!Dakle moras da skrpis muda sredi to sam sa sobom u glavi i uradi nesto da ti skoci adrenalin,naravno mislim da popijes nesto sto ce te opustiti...Nakon toga pridji devojci i kazi ono sto mislis,budi direktan,istovremeno kulturan i sarmantan,pricaj bez straha,sa puno samopouzdanja da dok pricas devojka odma misli na to koliko si boljih riba imao od nje,dakle evo nesto sto mi je prvo palo na pamet:Prilazis devojci koja prica za sankom sa drugaricom i zapocnes razgovor:,,Izvinjavam se sto te prekidam u razgovoru,ali nisam mogao da odolim da ne pridjem i ne upoznam se sa najlepsom devojkom u lokalu,da li bi zelela da igras samnom/da te castim picem itd ovo mozda ne zvuci ubedljivo,ali bitan je pristup,nacin na koji ti to izgovaras,reci koji izlaze iz tvojih usta iz kojih odjekujes samopouzdanjem,ako te tu ne ispali ti si 90% posla zavrsio prijatelju...Cak i da te ispali,to ce uraditi na veoma lep nacin,osim ako nije klinka,profuknjaca puna sebe...Jos nesto ono najvaznije,za jedno vece probaj da startujes vise riba,jedna ce sigurno odgovoriti potvrdno,veruj mi!Zapamti najvazniji je pristup i da ti sam sa sobom u glavi resis taj problem...
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 00:52:36 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
Zamolio bih administratore da ne obrisu poruku ili sliku jer pokusavam da dam savet coveku,

Naravno, predlog i molba srdačno prihvaćena. Uz manja neprimetna i zanemarljiva korigovanja s namerom da ispuni uslove pravilnika.

zapocnes razgovor:,,Izvinjavam se sto te prekidam u razgovoru,ali nisam mogao da odolim da ne pridjem i ne upoznam se sa najlepsom devojkom u lokalu,da li bi zelela da igras samnom/da te castim picem itd

Dane... ovo je stvarno bilo dosadno.
Al' ajde, za neiskusnog ni ovo nije loš početak...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Citat
Zamolio bih administratore da ne obrisu poruku ili sliku jer pokusavam da dam savet coveku,

Naravno, predlog i molba srdačno prihvaćena. Uz manja neprimetna i zanemarljiva korigovanja s namerom da ispuni uslove pravilnika.

zapocnes razgovor:,,Izvinjavam se sto te prekidam u razgovoru,ali nisam mogao da odolim da ne pridjem i ne upoznam se sa najlepsom devojkom u lokalu,da li bi zelela da igras samnom/da te castim picem itd

Dane... ovo je stvarno bilo dosadno.
Al' ajde, za neiskusnog ni ovo nije loš početak...

Hahahaha dobar si  Smile a bar si ti video koliko je lep  Smile Jebiga brate kazem ti bitan je pristup,to mi je prvo palo na pamet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma koji crni pristup ako je tip ružan kao majmun ili glup kao dva majmuna.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma koji crni pristup ako je tip ružan kao majmun ili glup kao dva majmuna.  Smile
Mozda tebi, ali takvi ponekad bolje prolaze od onih lepsih i pametnijih Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kljucna rec je ponekad. Ponekad se desi i da ja ispadnem pametan ali to ne znaci da sam ja stvarno pametan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ako je tip zgodan..onda mu pristup ne treba?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ako je tip zgodan..onda mu pristup ne treba?
Zavisi šta bi s njim. Ponekad je dovoljno da je zgodan.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Iskreno nema sta  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Citat
Evo odma da ti kazem,retko kad ce ti ribe same prilaziti,tj bolje receno ribe nikad,ruzne,debele usmredele cigansture hoce!
nije tacno Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:42:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.