Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:18:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed:Carbon  (Pročitano 47637 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
meni ukupno trebalo oko 10sati...prosto,to je i najgore kod ove igrice,mnogo prosto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Jel' pričate o Carbonu? 'de brate, prosto, ima trka, pogotovu oni kanjoni sa onim ogradama što pucaju, gde je skoro nemoguće pobediti 2 glavna rivala; dalje, upravljivost auta je loša, preglednost u trci gora nego igde gde sam video, sve je mutno, ne moš' da vidiš krivinu dok ne lupiš u nju, malte-ne.
Meni lično, Carbon ima jaku priču i one intro-e koje su radili kombinacijom pravih glumaca i animacije; međutim, igrivost je loša, i igra kao takva je jako teška. Ja stvarno ne znam, ako je nekima mnogo prosta, onda ste vi genijalci, meni je teška ( a svega 2 igre u životu nisam uspeo da obrnem). Doduše, vidiš, nije mi palo na pamet da pogledam da li ima nivoa po težini, ono easy, medium, hard kao u NFSU2. Meni se ne sviđa nešto Carbon.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mutno ti je zato sto si stavio veliku rezoluciju,prebaci namanju i videces...tako bilo i kod mog druga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
jel ima neki free server za carbon?

nesto kao za lineageII
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
mutno ti je zato sto si stavio veliku rezoluciju,prebaci namanju i videces...tako bilo i kod mog druga
Ma ja volim dobru grafiku, a rezolucija je 1024x768x32bit kao i sve ostale igre. Kada stavim na manje, onda mi auti ružno izgledaju, ivice su izlomljene a grafika shit.
Je li, recite mi ima li fora za one kanjone, stigao sam do 97% igre, i ostala mi 2 završna kanjona, evo ceo dan sam se mučio, ne mogu da pobedim onu ribu i onog glavnog lika nikako. Ako idem maximalno, izletim kroz ogradu, ako pazim, ne mogu da im priđem onda, a plus me yebe ona kamera, kad prođem ogradu koja može da se sruši, izmeni mi se ugao kamere po krivinama, i obavezno se izlupam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
pa na kanon trkama ne moras da preteknes protivnika....treba samo da mu budes za petama sto duze (ali da ga ne udaris) i ako,i samo ako, ti se ukaze prilika da ga preteknes...moras da vozis pazljivo i da kocis ranije,dakle ne u krivini nego pre nje i pri izlazu nabodes gas i izvuces se iz nje...moras takodje i da hvatas idealne putanje i da seces krivine.....a posle ti je lakse ,samo bodes,ides napred i pazis da te onaj ne pretekne,i ako ima manje bodova pobedis ga...prosto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S10
Ma znam ja to, prešao sam ja sve njih po kanjonima kada sam im preuzimao teritorije. Međutim, ostale su još 2 trke u igri, ona riba ponovo u kanjonu i onaj glavni lik sa Audi-jem. Njih dvoje nisam uspeo da prođem, pa sam krenuo igru iz početka, ovaj put sam promenio taktiku, krenuo sam karijeru sa "muscle" serijom auta, imam onaj plavi Dodge, i mnogo je lakše za sada. Stigao sam negde do pola igre, sve sa tim autom, naravno, tjunirao sam, međutim, skontao sam gde sam grešio prošli put; jako je bitno dobro tjunirati auto, recimo Nitro da daje jači potisak a kraće traje, kao i transmisija da ide na bolje ubrzanje a manja maksimalna brzina, što je i bitnije, jer su sve staze takve da nema šanse da razviješ maksimalnu brzinu, i sad pobeđujem 'ladno. Videću kako će biti kada stignem na kraj igre, da li ću uspeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel' pričate o Carbonu? 'de brate, prosto, ima trka, pogotovu oni kanjoni sa onim ogradama što pucaju, gde je skoro nemoguće pobediti 2 glavna rivala; dalje, upravljivost auta je loša, preglednost u trci gora nego igde gde sam video, sve je mutno, ne moš' da vidiš krivinu dok ne lupiš u nju, malte-ne.
Meni lično, Carbon ima jaku priču i one intro-e koje su radili kombinacijom pravih glumaca i animacije; međutim, igrivost je loša, i igra kao takva je jako teška. Ja stvarno ne znam, ako je nekima mnogo prosta, onda ste vi genijalci, meni je teška ( a svega 2 igre u životu nisam uspeo da obrnem). Doduše, vidiš, nije mi palo na pamet da pogledam da li ima nivoa po težini, ono easy, medium, hard kao u NFSU2. Meni se ne sviđa nešto Carbon.

ja sam igricu seo jedan dan i presao je celu za  4 sata  samo dve trke sam vozio dvaput.ja u zivotu nisam igrao laksu voznju, a igrao sam mnoge.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u pravu si orfanelin jako je lako preci celu igru ali sto se tice grafike stvarno su se potrudili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Ljudi, bez ljutnje, ali ne verujem nikom ko kaže da je obrnuo Carbon lagano za koji sat  Smile
Evo stigao sam ponovo da 2 zadnje trke, onaj RaceWars u donjem levom uglu, nema šanse da ga pređem. Uspeo sam jednom da budem prvi u prvom krugu, ali u drugom me bar dvojica-trojica preteknu. Jednostavno svi imaju porche-GT, lamborgini-e, a ja ni jedan auto iz Tier 3! Jednostavno su brži od mene. Onaj AtonMartin jeste brz, ali u krivini je govno govnjivo, ne mož' da skrene! Onaj Porche Cayman jeste dobar u krivinama, al' je brate spor, na pravcu me njih 5 obiđu! Ovo je neverovatno teško, uzeo sam onaj stari Dodge ili Chevy, ne znam ni ja šta je, onaj što je ona riba vozila, i sa njim sam uspeo da pobedim u RaceWar-u u gornjem-levom delu grada, ali ovaj donji-levo - nema šanse! Ima li neka fora ili cheat sa kojim bih mogao da otključam neki brži auto, jer stvarno više nemam živaca, oči me bole više, sedim pred monitorom celo popodne i vozim jednu trku, i ne vredi. Ovo je prva igra vožnja koju ne mogu u cugu da obrnem, ali prva, i ono, stvarno su seronje, što bar ne podeliše kao NFSU 2 na 3 nivoa, pa da je na bar jednom moguće preći igru, ovo je stvarno idiotski. Ako neko zna neki cheat da otključam neki brži auto nek' javi, ovako više ne vredi. Ne znam dal' treba da se vozaš po gradu kao u NFSU 2, pa da se potrkaš sa nekima, da bi dobio bolji auto, ja to ovde nisam radio, već sam išao na "jump to the race", direktno bez vožnje kroz grad. Ako treba, javite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:18:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.