Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 00:13:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need For Speed: Pro Street  (Pročitano 68637 puta)
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung S4
Bila mi je super iz pocetka ali kada sam trebao pobijediti speed kinga..... Smile Smile Smile Smile....uzas!! Lose su jako napravili upravljanje auta pri velikim brzinama na tipkovnici,a vecina nas igra upravo na njoj)! Nemoguce je bilo za prijeci tako da sam je brze bolje (da zastitim svoj komp od unistavanja) deinstalirao i sada je mir bozji!!!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
e ovo je pravi NFS,ovo je prava voznja,prava brzina...cak mi se i grafika vise svidja nego na ovom budjavom...

Imas pravo.....dugo igram nfs,i ovaj Pro Street je bas sranje, svi koji to dugo igramo,ocekivali smo novi virtuelni grad i novu pricu,ovo sa race day,po meni je cist promasaj....Most Wanted je bio pun pogodak,sto se tice neke realnosti i gameplay-a,nije bilo bagova-kao,odbijes se od zid i prodjes krivinu sa 250,po meni MW bi bio idealan da je u nocnom okruzenju...,u Carbonu je vec na odredjenim mestima to moglo,ali zbog tjuninga koji je mnogo bolji i realniji,mislim da je Carbon jedan mali korak napred ili tapkanje u mestu...mada se zna da je Underground2 ikona NFS-a i jedini deo koji se igrao 2 godine i na zvanicnim takmicenjima vozen 2 godine,tjuning na njemu je extra,prica i grad su isto extra,samo sto je bagovit sto se tice odbijana od zidove,mada ko nije hteo da vozi na bagove, igra je i sad uzivanje za voznju....Bas mi je zao sto moram sad da vozim PS,takmicim se i ne smem da zaostanem,znas ,ubije te nostalgija...Mada Pro Street je radjen 2 godine,zapocet je kad i Carbon i fizika voznje i mislim tjuning(mada ga nisam jos provalio) su extra,mnogo je realniji,nema ono sa 200 u krivinu....ali sama prica je 0, ipak bi nfs trebao da bude street racing a ne trkanje na improvizovanim stazama na race day-u...Ostavimo i malo vremena PS,mozda ga i zavolimo,mada mislim da ce to biti nemoguce,bar za mene...
Btw, ja imam 2800+procesor, 1gb rama i Ati X800XT,AIW, 256mb-ddr3,256 bita-i moram da je menjam,posto imam 19 monitor i secka mi na 1024/768 detalji medium...Da bi igrao PS lepo, treba ti procesor 2800+ minimum, i 1gb rama, grafika sa Shader 3.0, a to je kod ati-ja x1650 p a nadalje...mada ja planiram da uzmem x1950pro ili hd2600...samo moram da prodam prvo moju....
Ako je neko na forumu zainteresovan za takmicenje, to jest da uporedjujemo vremena nek me cimne na pm...samo za PS je jos rano,ni ja jos nisam zavrsio karijeru, ali moze za Carbon i MW...Pozdrav svim NFS-ovcima!!!
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
ja sam igrao kod druga (on ima Dual Core 2 ) ima 2 g rama i graficku 256 igra na high swe i znaci strawa je
odusewio sam se..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Iskreno ni ja nisam odusevljen  speed trkama jer na tastatturi je bukbvalno nemoguce skrenuti pri brzinu od 300km/h a da se neusporis  Smile
e a to sto se tice da je prica 0  to je istina ipak su radili na tome da sklone trke sa ulice da nebi klinci  jurcali kolima po  ulicama i pravili sranja kao sto se desavalo  Smile
e sad ja sam daleko dogurao imam mnogo automobil;a samo mi nije jasno kako i sta tra da uradim da bih mogao da  se takmicim u  wheelee takmicenju(to je ono kad voze na zadnja dva tocka)
Hvala unapred za pomoc i objasnjenju
« Poslednja izmena: 29. Nov 2007, 08:02:53 od KingPin »
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 601
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
samo je grafika dobra, ostalo je ravno qrcu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Apple iPhone 7 Plus
82 u svetu kompjutra!!!! Pa jesu oni normalni????
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jedva cekam Bug da lepo vidim realni review i realnu ocenu (50)
« Poslednja izmena: 01. Dec 2007, 10:59:34 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Ma ja neznam kad su ti debili u zadnje vreme dali i jednu normalnu ocenu za neku igru,uvek ga preteraju.
Tamo neko definitivno ima poremecen ukus za igre.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Igrao sam juce 4 chalenga(dana).u principu nije toliko lose al je mnogo jednolicno i monotono...igracu jos malo al nije to to.Nema te akcije po ulicama,izbegavanje kola,pa i bezanje od murije u most wantedu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
E meni treba pomoc oko toga da nadjem folder  gde se cuvaju save game-ovi  Smile sooooo  Smile    HELP 
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 601
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
My Documents
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 00:13:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.