Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 15:53:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need For Speed: Pro Street  (Pročitano 66628 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
a cackanje auta je do jaja nezanimljivo

Чачкање аута је занимљиво, али досади, хип-хоп који ЕА бира је благо речено шит.Сви NFS-ови од Underground 2 су досадни.Бар у  Underground 2 сам могао додавати све оне бескорисне ситнице типа звучнике и неонке.А она хидраулика за кола је била добра.U2 је чак штавише добра игра, леп наставак серијала који су сад почели избацивати периодично као FIFA.
Код мене трон идаље држи NFS6.

Citat
Najbolje onda da svi igramo trackmaniu uz zvuke Lepe Lukic
Ја волим Porche Unleashed, а шта ти имаш против trackmaniе.

Лепу Лукић не слушам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Iskreno po meni Porsche Unleashed je najgori od svih serijala. Poptuno dosadan i taj mi se cinio kao najvise isforsiran samo da se izbaci na trziste ali dobro to je samo moje misljenje.

Sto se tice Hip Hopa (ili bolje receno kompletnog soundtracka) tu MW-u nema pravca, jednostavno najjaci soundtrack ikada i ponosan sam sto ga svaki dan slusam u kolima. Takodje u2 ima jako dobar soundtrack sa par favourites na mp3 listi. Carbon je malo zakazao sa muzikom sto se mene tice, ali to je zbog pokusaja da muziku uklope sa stilom igranja 9muscle, tuner exotic) and failed miserably.

E sad sto se tice cackanja. Ja ne znam koliko si ti u svetu modifikovanja automobila ili koliko se razumes u isti. Dozvolicu sebi da pretpostavim da si jedan od onih koji jednostavno kliknu na Engine Pro upgrade i svi zadovoljno. Da li si ikada kliknuo malo blize da vidis zaista sta taj upgrade donosi. Ili recimo koji se sve delovi upgrade kod transmisije?

Kao neko ko se delimicno (ili bolje receno amaterski) bavi modifikacijom automobila svaki nastavak je bio samo jos vece uzivanje. Cak sam bio i napravio (najblizu mogucu) repliku mojih kola sa identicnim modifikacijama.

Da li si pokusao da tunujes auto posebno za drift, da se malo zezas sa cvrstinom vesanja?

Naravno da nije zanimljivo ako nisi u tom svetu ali bas zbog tog razloga, AKO NISI, onda molim te ni nemoj davati izjavu da cackanje automobila moze da dosadi. Jer barem u MW je kombinacija modifikacija bila tolika da jednostavno ne mozes stici da isprobas sve sto zelis. Da li ovde da smanjim maximalnu brzinu jer je krivudavca staza, ovde ima sirokih krivina trebace mi malo tvrdje vesanje. ovo je kratki drag daj da nabacim sve na ubrzanje,............

Sta ja imam protiv trackmanie? Nista, imajuci u vidu da je u rangu sa Pacmanom a pacman koliko ljudi igra aktivno?

Naravno da ne slusas Lepu Lukic, ona se ne slusa, ona se Trpi!
« Poslednja izmena: 01. Jun 2007, 15:30:57 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hm... NFS i Trackmania su arkadne igre. To znaci da u njima uglavnom nije realno predstavljeno kretanje automobila (mislim na kontrolu, lako je igrati) i nema ostecenja koja uniste performanse na stazi. NFS od U1 do MW sam presao nekoliko puta skroz nezavisno od cackanja za sta mislim da nema nikakav uticaj na igru posto je NFS poznat kao "fliper sa automobilima", tj. neke delove je stvarno prelako preci ako umesto da usporis pred krivinom uradis wall bump i posle drmnes malo nitroa za stabilizaciju. To sto ima puno kombinacija je ok, ali ako nisi shvatio to jedino sluzi da EA moze da u reklami za sebe kaze kako igra ima toliko i toliko opcija za tuning. Da se igram modifikacije u stvarnosti nemam para ni za auto a kamoli za zezanje sa istim (iskreno, ne razumem sto se ljudi toliko loze na automobile, to su ipak samo prevozna sredstva).

Poredjene Trackmania sa Pacmanom? Osim sto pripadaju sasvim razlicitim zanrovima, logican odgovor bi bio da je Trackmania kultna igra sudeci po Pacmanovom statusu (ja nisam sreo osobu koja nije cula za njega), ako si vec krenuo tako da uporedjujes. Trackmania nije ni zamisljena kao simulacija budzenja auta vec je osnova cista zabava i lako pravljenje novih staza. Hip-hop ne slusam, a bas ga i ne gotivim (dobro, ima dobrih izvodjaca, ali je to sve stara garda). EA je ubacivao uvek najlozackije hip-hop numere da bi prodavali igru i ja sam ih uvek gasio a ostavljao elektroniku i rock/metal.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
/crack

Prvo poredjenje Trackmanie i Pacmana je bilo u svrhu objasnjenja koliko je Trackmania jednostavna i jednodimenzionalna, o tome necu dalje raspravljati.

Naravno da je moguce preci igricu bez cackanja automobila ali to nikako ne znaci da isto nema nikaka uticaj na igru. iz licnog iskustva i iskustva igraca oko mene kazem ti da velike razlike ima ako umes da natunuijes auto. Istina da su sve to arkadne igrice i da sto se tice realnosti tu moze da se doda koji stupanj, ali nazvati veliki deo same igre suvisnim i samo marketinskim potezom je u najmanju ruku bezobrazno jer pljujes na veliki rad ulozen od velik e strane ljudi.

u raspravu o muzici se ne bih dalje upustao sa tobom jer po mom misljenju se ne razumes u hip hop ( da se razumes znao bi da vecina pesama sa soundtrackova od u1 do mw ima vise veze sa new age i jos nekim pod grupama). A da li su ubacivali najlozackije ili ne mi nije jasno kakav je argument. Pa sta i da jesu, ti treba da se nalozis da igras a ne da odvalis neki reggae u sred boss trke i da ischiliras.

Neumesno je pricati u tome ko za sta ima para, odmah bih voleo da kazem da ni ja nisam neki bogatun pa da imam apra da se razbacujem ali uspevam da skrpim da sa vremena na vreme uradim nesto sa kolima sto nije standardno.

To sto ti ne razumes zasto se ljudi loze na automobile je tvoja licna stvar, mozda se lozis na mirisljave salvete (sala), ali ako ti nesto ne razumes nemoj odmah osudjivati Smiley
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
...nazvati veliki deo same igre suvisnim i samo marketinskim potezom je u najmanju ruku bezobrazno jer pljujes na veliki rad ulozen od velik e strane ljudi...

Necu da pravim jos vecu raspravu ali cu ti reci da nazivanje stancovanja NFS igara i svega sto EA izdaje proteklih 5 godina jeste cist marketing i mlacenje para, EA vise nema dusu i sve rade brzopleto. Uostalom, pogledaj ovaj tekst o Electronic artsu (link).

Imam druga koji godinama slusa hip-hop (sada je metalac ali i dalje na playlistama drzi i hip-hop i breakbeat i jos svasta) i koji je isto gasio vecinu pesama iz NFS, on se skroz slaze sa mnom (kaze da je novi hip-hop previse fensi i pozerski).

Ja sam pokusao da ceo moj prethodni post bude objektivan, zaista nisam hteo da pravim raspravu pa se izvinjavam ako sam nekoga uvredio...
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
No offense taken. Naravno, sve su ovo samo razmene misljenja.

Ali sto se tice muzike mogu ti reci da su pravi poznavaoci muzike cesto jako jako subjektivni kada je u pitanju nesto novo. Dacu ti primer na sebi. Ja sam u srednjoj skoli bio jako veliki zagovornik metala i totalni protivnik bilo kakvog new age koji je koristio elemente meni tada omiljenog muzickog pravca. Sada i dalje slusam metal ali samo ponekad (i dalje ga volim ali nsiam vise u tom fazonu) ali vidim koliko sam gresio kada sam tek tako odacivao nesto novo pod izgovorom "ma to je komercijala to ne valja, to je samo pokusaj kopije pravog metala"

Tako da mislim da bi to moglo i da se odnosi na hip hop (i uopste ceo soundtrack) nfs serijala.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N73
Stigla je zvanicna potvrda: NFS Pro Street izlazi 31.10.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ima da przim sa Toyotom suprom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Da znas, to je i meni omiljeni auto Smile zajedno sa nissan 240sx
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N73
Ma Skyline je zakon ljudi sta vam je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 15:53:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.