Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:39:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Need for Speed: Hot Pursuit  (Pročitano 37943 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
GT5 je simulacija dakle nije pravljen da bude neobavezan i zabavan
to je naravno moje misljenje, a svi znamo da su misljenja kao ....  Smile

Ja sam rekao - ne lozim se na automobile, ali mi je vise kul kad u igri imam neku drumsku zverinu nego Golf 3 il Pezo 206. Nitro je tu naravno kao Burnout nasledje a i da bi igra bila jos brza (koja je poenta trkacke igre ako nije bar trunku epilepticna?)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Budzenje kola je jako sirok pojam.Ja volim kad vidim dobar auto(posebno japance,jer oni fenomenalno izgledaju kad im se stavi bodi kit)sredjen.Znam da vejronu ne mogu ni da pridjem na kilometar,a kamoli da ga vozim te se ne lozim na te super super automobile.Iako ima stvari koje mi se svidjaju u ovom nfs(vrlo ih je mali broj ali dobro)jedna od najvecih zamerki je ta sto lupam sad nije bitna marka automobila ali carrera ima nitro?!Onda predpostavljam da niitro ima i vejron?Po meni je to toliko nerealno i samim tim igricu cini glupom.Voleo bih da bizmark stavi u poruci sve pluseve i sve minuse ove igre.Po meni nfs hp ne moze da pridje  Gt5,i samo njihobvo poredjenje je smesno.Jos jednom kazem da svako ima pravo na svoje misljenje tako i ign,po meni bolje igrice u kojoj se voze kola nema od gt5

E da soundtrack je zaista sjajan...to im je najveci plus
Ако си нуб онда је то твој проблем. Надам се да ће игре бити све теже и теже.
Причаш нешто о GT5... Ти пре свега ниси ни играо GT5 а кењаш ту нешто.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ajde bre decko vise odjebi od mene,sta bre hoces???Znaci rekao si da ne citas moje poruke,a sad me citiras te ovo te ono....idi iskuliraj malo.Popi nesto smiri dozivljaj! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
i lepljenje Hello Kitty stickera preko celog auta?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ajde bre decko vise odjebi od mene,sta bre hoces???Znaci rekao si da ne citas moje poruke,a sad me citiras te ovo te ono....idi iskuliraj malo.Popi nesto smiri dozivljaj! Smile
Дечко. Smile Због тебе ми је пост обрисан тако да....Тролујеш па мора да се анти-тролује.
Кад немаш шта да пишеш одмах иде "шта бре ..." је л' тако? Ћутиш кад ниси у праву?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nije tebi lako. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Ja sto se tice ove igre mogu reci da nije savrsena,ima svojih mana,moglo bi se reci sta je - (minus),a isto tako sam siguran da dosta toga ide u korist igre i da ima dosta prednosti u odnosu na broj mana,igra je stabilna,nema bagova,jako dobra optimizacija na visokim rezoucijama i maksimalnim detaljima,to je jedan jako veliki plus,a sto se tice mana, ja mogu zameriti mozda sto su protivnici prilikom sudara dosta teski i prosto ih je nemoguce tako lako izbaciti sa staze,neki automobili su tromi i ponasaju se malo teze nego sto bi trebalo,sa nekima se jedva uspe driftovati,a u nekim krivinama to je jedino resenje pri vecim brzinama.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nije tebi lako. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pravilnik Burek Foruma

Član 4.
Stvari koje treba izbegavati

4.4. Ne preterujte sa korišćenjem smajlija, interpunkcijskih znakova, kolorizacije i ostalih stvari koje su dostupne na forumu.
Takve poruke su nepregledne, teške za čitanje i odskaču od svega drugog napisanog.
Sve navedeno možete koristiti, ali u razumnoj meri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E vandemon stvarno si kralj Smile Smile :mrgreen:ne vredi se s tobom raspravljati Smile
Bizmark,slazem se sa tobom i tvojim konstatacijama,jedina je razlika sto se meni malo manje svidja nego tebi.Ali sve mane koje sam ja zapazio,zapazio si i ti.Jednostavno ja sam ocekivao vise od nje,ali to sad nema veze.Dakle u manama igre se slazemo.E da i precice me nerviraju izuzetno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Svaka precica je prica za sebe,jer u tome i lezi caka,ja sam isprobao svaku i sada znam sta je precica,a sta navlakusa u kojoj cu se sjebati ako krenem tuda.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:39:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.