Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453053 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Citam malo oko svih tih telefona, android, touchscreen, dosta se zale na bagove, restarte, propuste, grijanje, trajanje baterije itd Mislim sto komplikovaniji i "svemoguciji" telefon to vece sanse za eventualne probleme! Ja konto uzimati HTC Desire, vidim na netu dosta korisnika se zali na restarte, neki cak mijenjali plocu , ali se pojavi posle nekog vremena! Prilikom kupovine sam se ipak odlucio reko uzecu E72! Mislim drzi on cijenu i dan danas mogu ga uvijek zamjeniti uz neku doplatu 50-80 € za neki android, ali nemam nekog povjerenja! Neki mi nudi Desire za E72 i 50@, ma bjezi bre, skuplji samo toliko a po karakteristikama bolji telefon! Meni odgovara to sto E72 drzi cijenu dosta dugo "!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Ma budi siguran da nećeš imati problema, a e72 drži cenu zato što ima deb... koji će da daju pare za nokiu. Veruj mi  i android za 50 eura je bolji od njega u svemu. Restarti na desire-u su bili hardverski i nikako se ne vraća kada ti zamene ploču, a grejanje pa jbg. moraš da koristiš nešto brže od nokia cpu kanti, eto i N8 se greje pa je opet procesor bulja. Nemoj se ljutiš ali ti mi ličiš na likove bitno da je nokia i da drži cenu sve ostalo nije bitno. Ne znam gde si ti ali ovde za taj e72 ne možeš više od 100 eura dobiti, i to čisto zato što nokia zadnje 2 godine nema normalan telefon, pa moraju da se kupuju zastareli modeli. I ja sam bio zadovoljan sa N82 i N79 ali neću izjaviti da ga ne bi zamenio za deisre, pošto sam ga zamenio za hero i odma sam se preporodio, a symbianu nikada više okrenuo. Uostalom pola foruma je imalo ovde E71 (koji je meni mnogo bolji od E72) pa ne vidim da kukaju za njime.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 09:23:07 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
-ja sam ,Boga mi, zamrzeo Symb još od N70 (kupio ga po samom izlasku) ,koji mi je bio poslednji Symb fon. Više se nikad nisam vratio na tu platformu, već prešao na wm, čija je platforma bila, do pojave Androida (ali ne 1.5), najintuitivnija... Više se ni na wm ne bih vratio, a kamoli na Symb...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Ma budi siguran da nećeš imati problema, a e72 drži cenu zato što ima deb... koji će da daju pare za nokiu. Veruj mi  i android za 50 eura je bolji od njega u svemu. Restarti na desire-u su bili hardverski i nikako se ne vraća kada ti zamene ploču, a grejanje pa jbg. moraš da koristiš nešto brže od nokia cpu kanti, eto i N8 se greje pa je opet procesor bulja. Nemoj se ljutiš ali ti mi ličiš na likove bitno da je nokia i da drži cenu sve ostalo nije bitno. Ne znam gde si ti ali ovde za taj e72 ne možeš više od 100 eura dobiti, i to čisto zato što nokia zadnje 2 godine nema normalan telefon, pa moraju da se kupuju zastareli modeli. I ja sam bio zadovoljan sa N82 i N79 ali neću izjaviti da ga ne bi zamenio za deisre, pošto sam ga zamenio za hero i odma sam se preporodio, a symbianu nikada više okrenuo. Uostalom pola foruma je imalo ovde E71 (koji je meni mnogo bolji od E72) pa ne vidim da kukaju za njime.
Ma ne, nije mi bitno samo nokia, nego da drzi cijenu kad budem prodavao! Kod nas ide oko 150€ polovan mozda i vise malo 10-15€ nov je vise od 200€! KAd bi mijenjao za doplatu ne bih neke hardwareski kvarljive telefone, jer bi vjerovatno uzeo polovan! Bio sam u nekim prodavnicama....za oko su mi zapali sledeci modeli polovni naravno:

galaxy s 230€ .......htc hd2 240€.....htc desire 210€.......

Trenutno u dzepu imam 100€ ne vise (jbg otplacuje se rata za auto to je bitnije mnogo nego telefon, a i treba zivjeti Smile) i ovaj E72 a procjenili su ga na 150€ jer je ocuvan i ne mnogo star! Kupio sam ga polovnog i nemam garanciju ali full oprema! Znaci 250€ na raspolaganju! Mozda je bolje nesto polovno pogledati jer novo ne moze Bog zna sta!
Mada kad pogledam zao mi ovog tel-a, sa tim novim necu Bog zna sta dobiti sem androida koji mi i nije prioritetan! Igrice ne igram cak ni na racunaru, i aplikacije redje koristim ponekad osnovne kad racunar nije pri ruci! Razapet sam na 2 strane, svi hvale android telefone, ok su, ali da imam viska para uzeo bih bez razmisljanja ovako..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC U 11
Danas sam cunjao po gradu i gledao telefone. Pala je odluka na HTC Sensation. Nisam ga još kupio ali ću sigurno u toku naredne nedelje. Presudno mi je bilo to što spoljni izgled deluje jače i čvršće jer mi je to vrlo važno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
@nemanja065 , ako je tako, ne menjaj ti ništa dok ne osetiš potrebu. Nekažem ti to ironično, nego najOzbiljnije. Pusti ti sve priče, sve dok ne osetiš potrebu, ne menjaj ništa. Uopšte ne vidim kao nešto "svetlo" ili neki životni napredak, što sam počeo (skoro) da zavisim od telefona. Dok ti završava posao N72 , ne menjaj ga. Koliko sam para na telefone dao, mogao sam do sad da imam privatnu mehaničarsku radnju. Sve je to skup sport i "sviranje" (da izvineš) uz vetar.....

Moram da ti ponovim... majke mi, u opšte ti to ne kažem kroz neku ironiju, nego sam najOzbiljniji !
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 01:40:51 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Hehe u pravu si backareli! Povuku me malo drugi i to u drustvu, a ne osjecam potrebu! Cacko bi ga 10 dana i to ti je to! MNogo se gubi para kad se cesto mijenjaju telefoni, cijena pada iz dana u dan, a svaki "dosadi" posle pola godine koriscenja najvise, a i vrijeme ga pregazi ide u istoriju dolaze drugi! Ovom logikom bi trebali sve stvari iz kuce da mijenjamo jer ih je vrijeme pregazilo! Imam masinu za ves, frizider, sporet, vecina namjestaja i tako neke stvari koje su stare po 20-30 godina!
Ne moze se covjek nikad zadovoljiti! Potrebu jedino mogu sad osjetiti, sta ce mi posle, prodje sa godinama, dolaze prioritetne stvari!  Smile
edit: i ja sam se prije bas lozio na te telefone, non stop sam gledao da mijenjam uz doplatu kad dosadi! Izgubis 50€ za 2 mjeseca! S' godinama prolazi to, pojavi se mozda ako pridas malo znacaja na trenutak!  Smile
Ovako sto jednostavniji tel to bolje (a i manje kvarljiv i problematican), manje vremena se za*ebavas oko njega!
Ovamo vazda nesto moras pratiti, problemi sa softwareom, ajos mozes i s*ebati nesto usput!  Smile Drug mi je nesto s*ebao na hd2, uglavnom ga je kostalo 50€  Smile Citammalo komentare po netu, dosta ih se zali na taj tliko hvaljeni software, da im se gase i restartuju telefoni, gube mrezu i jos mnogo sto sta!
« Poslednja izmena: 28. Avg 2011, 02:16:29 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
Evo ovako.Planiram da uzmem HTC-a i za sad sam video par modela koji su mi zapali za oci pa ako moze neko strucan da mi kaze koji je najbolji od ponudjenih i zasto.Takodje stavio sam i desire medjutim ne verujem da cu za njega imati kesa.Mada mozda i ocu al moram jos videti kod lika od kojeg cu da kupujem koliko trazi.Takodje mollim da mi ne dajete savete tipa "ma dodaj jos 100 evra pa uzmi".Nemam tih 100 evra dodatnih tako da je budzet takav kakav je  Smile

HTC desire - za njega predpostavljam da je najbolji od ponudjenih  al moram jos videti koliko trazi lik i dal cu imati kesa za njega
Ovi su mi za sad koliko sam se razumeo sa njime cenovno prihvatljivi:

HTC gratia
HTC HD mini
HTC hero
HTC wildfire
HTC wildfire S

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
Evo ovako.Planiram da uzmem HTC-a i za sad sam video par modela koji su mi zapali za oci pa ako moze neko strucan da mi kaze koji je najbolji od ponudjenih i zasto.Takodje stavio sam i desire medjutim ne verujem da cu za njega imati kesa.Mada mozda i ocu al moram jos videti kod lika od kojeg cu da kupujem koliko trazi.Takodje mollim da mi ne dajete savete tipa "ma dodaj jos 100 evra pa uzmi".Nemam tih 100 evra dodatnih tako da je budzet takav kakav je  Smile

HTC desire - za njega predpostavljam da je najbolji od ponudjenih  al moram jos videti koliko trazi lik i dal cu imati kesa za njega
Ovi su mi za sad koliko sam se razumeo sa njime cenovno prihvatljivi:

HTC gratia
HTC HD mini
HTC hero
HTC wildfire
HTC wildfire S

HTC wildfire S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 5800
gledam ovaj mts sajt i telefone na pretplatu pa jedino sto trenutno mogu da priustim jeste ili nokia x3-02 ili blackberry 8320 jer mi se pokvario najmocniji telefon sonyericsson k750i Smile
...pitanje je sada koji je bolji...
moze li par saveta ukoliko je neko od vas imao susrete sa ovim telefonima...
IP sačuvana
social share
Is that because I'm black ???
ZMAJ OD BRCKOG ! Smiley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.