Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452723 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Sony Z2
-na moju telesnu kilazu od 108kg i 191cm visinu, pola santimetra debljine i 50g tezine na fonu iz sve truda ne mogu da provalim. Samo sto mislim da je u ciframa manja razlika i u debljini i u tezini,a ti jos jednom "baci oko" na specifikacije dz-a ,pa se tipkamo !  Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 02:27:24 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Apple iPhone 4
telefon je jednostavno "debeo" i smeta u dzepu + ruzno izgleda, jedino ako ne nosis svo vreme neke bas siroke pantalone Smiley
A sve to samo da bi imao potpuno nepotrebnu harversku tastaturu Smiley

Pozdrav!

P.S. sama cinjenica da na trzistu imas sve manje takvih telefona govori sama za sebe.

« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 02:33:06 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Sony Z2
-ma kupio sam ranac ,jer od silne debljine ne staje ni u salvare. Uglavnom ga koristim kad sam sam,jer me blam da izvadim tako ruznu spravu medju ljude. Medjutim i ja sam ruzan i debeo, te stoga imamo nesto zajednicko. Ja ga volim tako ruuuznog i debelog.   Smile
Jos kad se na sve to doda da sam "mimo-svijeta" i prilicno zostao, to se savrseno uklapa sa "izumiranjem har.qwer." ,sto u prevodu znaci "to je za Marka kapa ! " Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 02:46:33 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
I sam za hardversku, ne mogu da smislim da kucam po TS. A znam nekoliko ljudi od kako je uzelo fon sa TS da su prestali da kucaju sms jer ih mrzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Другари, препоручите ми који таблет да узмем!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC 
-ma kupio sam ranac ,jer od silne debljine ne staje ni u salvare. Uglavnom ga koristim kad sam sam,jer me blam da izvadim tako ruznu spravu medju ljude. Medjutim i ja sam ruzan i debeo, te stoga imamo nesto zajednicko. Ja ga volim tako ruuuznog i debelog.   Smile
Jos kad se na sve to doda da sam "mimo-svijeta" i prilicno zostao, to se savrseno uklapa sa "izumiranjem har.qwer." ,sto u prevodu znaci "to je za Marka kapa ! " Smile

Smile

imao sam k800i koji je isto debeo telefon i nikad mi nije smetao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iP5

Galaxy Tab 10.1 ako hoces Android OS ili iPad 2 ako hoces iOS.
Ako ti vise odgovaraju tableti manjih dimenzija, onda imas ove sa ekranom od 7" kao sto su HTC Flyer ili prvi Galaxy Tab.

Ima i puno kineskih tableta koji su jeftiniji od ovih gore nabrojanih, ali pitanje je kakvi su im kvalitet i funkcionalnost.

Sad sve zavisi od tvojih zelja, potreba, koliko si novca spreman da izdvojis itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Galaxy Tab 10.1 ako hoces Android OS ili iPad 2 ako hoces iOS.
Ako ti vise odgovaraju tableti manjih dimenzija, onda imas ove sa ekranom od 7" kao sto su HTC Flyer ili prvi Galaxy Tab.

Ima i puno kineskih tableta koji su jeftiniji od ovih gore nabrojanih, ali pitanje je kakvi su im kvalitet i funkcionalnost.

Sad sve zavisi od tvojih zelja, potreba, koliko si novca spreman da izdvojis itd...

Хвала на одговору.
Па моја је жеља Галакси Таб 10.1. Свиђа ми се, али ме "брине" тренутрна ситуација (спор који се води између њих и оних педераша из Аппла). Прво сам желео да узмем ХТЦ Флајер, али сам онда видео да има и Галакси Таб исте величине! Који је од та два "бољи"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple iPhone
Galaxy Tab 10.1 Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Apple iPhone 4
Android za tablete ima programa da mozes da ih izbrojis na prste, vise programa za tablete ima HP na njihovom WebOS koji su batalili jer nije mogao da parira iPad-u. Onda Galaxy tab uopste nisu pouzdani uredjaji, dosta se kvare, i onaj sto je kopija za iPad1 i ovaj kasnije tanki kao iPad2, to mora obavezno sa garancijom.
OS im je i dalje bagovit, i hardver slabiji nego na iPad, ne moze da progura ni 720p video, i autonomija takodje je slabija.
iPad ima preko 100 000 programa na appstore, i daleko je kvalitetniji uredjaj (aluminijum vs samsung plastika) a cena je slicna.
iPad se prodaje kod nas u Metro sa garancijom, mozda ima i drugde, ali ja ne znam.

Barem kod tableta je stvar jasna bar godinu dana, kupiti tablet koji nije iPad znaci bacanje para. Smiley
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 17:29:47 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.