Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452484 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Z2
Uštedeo sam nešto novca i želim da kupim neki dobar telefon. Imao sam pik na E7 ali sad kad imam para za njega dvoumim se. Do sada sam koristio samo simbian telefone (N95  8GB imam već 3 godine a nisam nikad imao ništa drugo osim nokije) tako da nisam u toku sa ostalim stmartovima. Sviđaju mi se telefoni komunikator oblika kao E7 ali koliko vidim simbian je toliko zaosao pa molim za neku preporuku... da li uzeti (i koji) neki android, ajfon, windows ili pa nešto deseto (i zašto)?

-trenutno su dve platforme u expanziji , a to su i-OS i Android . W7 napreduje brzinom mog Ford Eskort-a iz `81 , za WM se već odavno izgubilo interesovanje od strane programera, BADA je još uvek u pelenama, a Symbian puk`o kao zvečka.

Dakle, biraš izmedju ove dve platforme.
-budući da te je zainteresovala E7 , imaš odličan izbor na Android-u... sprava se zove HTC Desire Z (burek) . Ja posedujem isti već duže vreme i ne pada mi napamet da ga menjam u neko dogledno vreme. U temi ćeš već naći neke moje komentare.
  Većina učesnika zna, da nisam od onih "cigo svoga konja hvali" , tako da bi ti sigurno rekao da imam loše iskustvo. Ja sam prezadovoljan i svakom, ko voli hardverski "qwerty", bi svakako preporučio. Mislim ,šta više, da si ti prva osoba ,kojoj sam preporučio ovaj model. (ne zato što je loš, već je malo ljudi koje interesuje takav dizajn)
   ...i da, hteo bi da dodam da , ne samo E7, već gomila telefona iz cenovnog ranga, ne može ni da mu prismrdi (bukvalno). Merodavan sam to da kažem, jer gomilu telefona (brendova) "prevrćem" kroz ruke.
   To je moje mišljenje...  Smile

EDIT: da ne zaboravim...  odličan model koji sam imao prilike da čačkam je Motorola Milestone 2 . Takodje dobar model... (inače moja ne doumica izmedju DZ i njega u vreme kupovine)

« Poslednja izmena: 23. Avg 2011, 19:09:30 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC U 11
Uštedeo sam nešto novca i želim da kupim neki dobar telefon. Imao sam pik na E7 ali sad kad imam para za njega dvoumim se. Do sada sam koristio samo simbian telefone (N95  8GB imam već 3 godine a nisam nikad imao ništa drugo osim nokije) tako da nisam u toku sa ostalim stmartovima. Sviđaju mi se telefoni komunikator oblika kao E7 ali koliko vidim simbian je toliko zaosao pa molim za neku preporuku... da li uzeti (i koji) neki android, ajfon, windows ili pa nešto deseto (i zašto)?

-trenutno su dve platforme u expanziji , a to su i-OS i Android . W7 napreduje brzinom mog Ford Eskort-a iz `81 , za WM se već odavno izgubilo interesovanje od strane programera, BADA je još uvek u pelenama, a Symbian puk`o kao zvečka.

Dakle, biraš izmedju ove dve platforme.
-budući da te je zainteresovala E7 , imaš odličan izbor na Android-u... sprava se zove HTC Desire Z (burek) . Ja posedujem isti već duže vreme i ne pada mi napamet da ga menjam u neko dogledno vreme. U temi ćeš već naći neke moje komentare.
  Većina učesnika zna, da nisam od onih "cigo svoga konja hvali" , tako da bi ti sigurno rekao da imam loše iskustvo. Ja sam prezadovoljan i svakom, ko voli hardverski "qwerty", bi svakako preporučio. Mislim ,šta više, da si ti prva osoba ,kojoj sam preporučio ovaj model. (ne zato što je loš, već je malo ljudi koje interesuje takav dizajn)
   ...i da, hteo bi da dodam da , ne samo E7, već gomila telefona iz cenovnog ranga, ne može ni da mu prismrdi (bukvalno). Merodavan sam to da kažem, jer gomilu telefona (brendova) "prevrćem" kroz ruke.
   To je moje mišljenje...  Smile

EDIT: da ne zaboravim... takodje odličan model koji sam imao prilike da čačkam je Motorola Milestone 2 . Takodje dobar model... (inače moja ne doumica izmedju DZ i njega u vreme kupovine)

Hvala druže na iscrpnom odgovoru. Ovaj telefon sam i ja merkao a juče mi je drug ponudio Samsung I9100 Galaxy S II 16GB za 440€. Vidim da je ovaj samsung po karakteristikama mnogo bolji od HTCa DZ. Da li da žrtvujem hard tastaturu zarad jače mašine ili u praksi nije to baš toliko vidljivo. Napominjem da ja baš i ne izvlačim maksimum iz telefona mada nisam ni od onih koji pate da imaju dobar telefon a ne znaju da ga koriste.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2011, 06:28:47 od zinexy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple iPhone
Zrtvuj, Galaxy S 2 je mnogo bolji telefon Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Desire S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iP5
Citat
I interesuje me koja je razlika izmedju
Samsung Galaxy S i Samsung Galaxy S Plus
Jedina razlika je sto Galaxy S Plus ima Qualcomm Snapdragon procesor koji radi na 1.4GHz i Adreno 205 grafiku dok obican Galaxy S dolazi sa Samsungovim Hummingbird procesorom na 1GHz i ima PowerVR SGX540 grafiku. Sve ostalo je isto.

Citat
Sta mi je bolje uzeti , i neki razlog ako moze
HTC Desire S ili Samsung Galaxy S
Telefoni su otprilike tu negde u istoj klasi, a sada ti treba malo da ih procackas bar na nekoliko minuta, ako si u mogucnosti, i da vidis sta ti vise odgovara.
Samsung ima npr. lepsi ekran (Super Amoled), a HTC bolji kvalitet izrade.
Bas zbog tog kvaliteta izrade moje je misljenje da je Desire S bolji izbor.

Ja sam npr. bas juce prodao Galaxy S2. Telefon je u dosta stvari bolji od iPhone 4, ali plastika od koje je izradjen u sprezi sa nekim sitnijim softverskim bagovima su me dosta nervirali i zbog toga mi je Galaxy S2 veci deo vremena provodio neiskoriscen u fioci tako da je na kraju morao da ode...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Desire S
Sad se razmisljam i o Galaxy S2.
Ali me sad malo kopka ta plastika...

U najuzi krug su usli Galaxy S , Galaxy S2 , Desire S i sad evo i Sensation i Desire Z

Nikako da se odlucim sta da uzmim,citao sam tesove na mobilnisvet ali opet nista....

Kkavi su HTC Sensation i HTC Desire Z

« Poslednja izmena: 23. Avg 2011, 12:58:43 od kambodza »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC 
bilo koji da uzmes od tih sto si naveo,neces se prevariti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 6533.18.5
mob
Apple iP5
Pa dobro, s obzirom na to da imaš N95 i 5800XM onda ti verovatno neće smetati ni izrada na Galaxy S i S2 pošto je Samsungova plastika ipak kvalitetnija od Nokijine.

Mislim, ako možeš da trpiš 5800XM koji je po pitanju izrade ubedljivo najgori telefon koji sam imao prilike da koristim, onda sigurno nećeš imati problem ni sa Galaxy S koji je bar za dve-tri klase kvalitetnije izradjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Desire S
Ne pominji mi 5800XM samo cekam trenutak da ga tresnem o zid  Smile

Od svih telefona sto sam nabrojao gore najbolji i najskuplji su Galaxy S2 i HTC Sensation tako bar ja ukapirah citajuci testove , a iskreno nesto mi se i ne daju tolike pare za njih,sta mi je nabolje uzeti od ostalih telefona.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC 
ja bih desire s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.