Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453793 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
SonyEricsson k800
interesuje me da li postoji drugi naziv za ovaj telefon,jer nesto ga ne mogu naci preko googla,a interesuje me nekakav test,,ili iskustva vezana za ovaj telefon.
naime,moram se odluciti za jedan od dva telefona  a radi se o ovom zte..i huwaei..
ostavit cu link od oba telefona sto mtl ima u ponudi.

http://www.mtel.ba/eshop-privatni/phone/ZTE-Blade-V220/723
http://www.mtel.ba/eshop-poslovno/Telefon/Huawei-G630/660

zte mi je 20 eura skuplji,znam da su mu bolje karakteristike..ali..pojma nemam kakav je to telefon
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
ZTE mi deluje kao bolji izbor, koliko vidim telefon je relativno nov, a i zte je malo zamro pod poplavom generickih kineza. Mislim zte i slicni, sve su to isti telefoni samo drugacije upakovani.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2015, 18:59:25 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
SonyEricsson k800
ima li mozda neko taj ZTE cisto da kaze koju iz prve ruke,,sta misli o telefonu
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Sumnjam da ga neko ima jer se kod nas ni ne prodaje. ZTE je kao brend kod nas potpuno nestao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Имам буџет од 300 јура за телефон. И сад, гледам да има добар екран, пристојну графичку, барем 1,5 гига рама... И уклопе ми се LG G2 16GB и Sony Xperia Z1 Compact у то што тражим. Мислим, Z1 има много мањи екран али небитно, готово сам се одлучио за G2. И сад, гледам како изгледа телефон и скапирам да нема физичке тастере. Ни један ни други. Мислим, имам овај неки јефтини Самсунг неких 5-6 месеци, није да би ме убило да пређем на телефон без физичке дугмади, али ме је згрозило када сам видео да када, лупам, покренеш игру, није преко целог екрана, него оде инч на траку за софт-ки тастере... и још се људима масовно дешава да дотакну мени дугме па их избаци на десктоп, у сред играња.

Чак шта више, гледам даље, сви ови познати не-Самсунг имају имају искључиво ту траку, HTC, Sony, LG. Искрено, нисам пратио, је л`то тренд да се сви андроиди праве са тим глупим тракама? Некако сам у недоумици да ли да ипак купим матори Галакси Ес-Три, пошто је већ 2015. година.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Pogledaj Xiaomi telefone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Sve igre gde ti je bitan ekran su u fullscreen-u, one koje rade u portarit mode-u zavise od developera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ноуп, глупа трака је увек ту.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Noup, nije, kod mene je 95% igrica fulskrin, nikada mi se nije desilo da slučajno izađem iz igrice ili aplikacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Mogu se ti dugmići sakriti u svakoj aplikaciji na G2, čak i da developer nije predvideo da se autosakriju. Postoji podešavanje za to.
I softvreski dugmići su bolji zbog mogućnosti menjanja redosleda.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.