Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453906 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 65
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.5
mob
Apple iPhone 5s
Od ta 4 Samsunga, najbolji je Core Plus, ali samo u poredjenju sa ostala 3 Samsunga, inace ja ga nikada ne bi kupio, kao nijedan od ostala 3. Skoro je drugar uzeo u telenoru Core Plus i po nekoj proceni ne vredi ni 70e, jer mu je displej uzasan, staklo preko displeja, tj plastika se uvija na svaki dodir i dotacinje sam displej... Do 130e po meni najbolji izbor bi bila Nokia Lumia 630, 4.5 inca displej, sa solidnom rezolucijom i staklom preko displeja koje se ne uvija ni na neki jaci pritisak, a kamoli na dodir, odlican internet i veoma glasan zvuk, a uz to je i elegantan, lepsi od ta 4 Samsunga i baterija duze drzi nego na njima jer je Windows Phone dosta optimizovaniji od Androida, jedino sto nema blic.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2015, 21:37:44 od srdjan srx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Uzeo drugar S3 neo. 185 e nov. Odusevio sam se , ali mozete li mi preporuciti nesto povoljnije a da ima iole slicne karakteristike.

Ovaj samsung ima 16gb svoje memorije. Znaci moze da se pakuje aplikacija i aplikacija. A ne kao na mom tabletu, 4giga, stavim 10 i nema vise mesta..pa onda hoce na karticu..nece itd. To mu je dobra strana. Ekran je Super AMOLED .. najbolja slika koju sam ikad video. Nisam neki telefondzija pa nisam imao u rukama ove nove ajfone i sl..ekran je preteran.

Voleo bi i kad bi imao kameru da snima 1080p video. Cuo sam da ljudi hvale Lumiu 925, ali preskupa je. Kad na ovaj kurs prebacim 200 evrica pozli mi Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
LG g5
Telefon do 320€.

S obzirom da Nexus 5 više nema, dvoumim se da uzmem LG G2. Ili ako imate bolji prijedlog?
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 34.0.1847.116
pozdrav drugari

nalazim se u trilemi, a mozda i vise..

PITANJE:   nova lumia 520 ili polovan blackberry 9900 ili polovan iphone 4?

dakle, pocetkom februara mogu da uzmem lumiu 520 u telenoru....   imao sam lumiu 630 i bio sam veoma zadovoljan... windows koji nije zabagovo ni jednom....   radio je sve sto mi treba...   e sada, mogu za istu cenu sada da uzmem i 630, pa da ga prodam da bih kupio bb 9900 ili iphone 4...   

igrice ne igram, ne zanimaju me razne aplikacije, launcheri, widgeti.. koji usporavaju telefon.. ne bolujem da dobijam sve notifikacije momentalno.

znaci mi da cujem sagovornika jasno, kao i on mene
znaci mi da mi telefon lepo lezi u ruci
znaci mi da kucanje poruka bude ugodno
znaci mi da fon radi glatko
osnovni pristup netu je dovoljan

konkretno 630 sam koristio ovako:   
svi automatski updejtovi i sinhronizacije iskljuceni, uvek 2g mreza, osim kada se konektujem na net i rucno ukljucim 3g... bt, wireless itd ukljucujem iskljucivo po potrebi...

android telefon nikada nisam imao, ali se jesam malo igrao sa sestrinim lg l9 II (koji sam joj preporucio da kupi), tako da znam o cemu se tu radi (tacnije podesio sam joj ceo sistem)... ali nisam siguran da bih sada za oko 100 evra mogao da uzmem neki solidan polovan android...   mozda zamenim sa sestrom 630 za lg ako bude htela, posto i sama razmislja da li to zeli... ako se to ne desi, mislim da necu ici na android sada, mada slobodno predlozite nesto...  u principu jesam protivnik androida (to se rodilo kada sam shvatio da google previse zna o nama, mada svi znaju, tako da sam sad ok), i mozda bih i zeleo da ga probam...   zato kazem da sam mozda i vise nego u trilemi... znam da swiftkey kida (posebno zbog srpskog), google translate preko kamere, verovatno nokia z launcher...  mislim, ima android dobrih strana Smiley

bb i iphone bih mogao da kupim od drugara, tako da je to pozitivna stvar

iphone sam imao 3gs kratko (sad ga koristi moja majka)... i takodje sam jako zadovoljan njime

dakle, da navedem licne ZA i PROTIV za ova 3 telefona i neka poredjenja:

IPHONE 4
ZA:
lep zvuk u slusalici (verovatno i na ostalim);
bolja tastatura od lumie (mnogo manje se gresi). bb ima dobru, ali pretpostavljam da je na iphonu lakse kucati jednom rukom;
fluidnost sistema (mada tu mozda nema bitne razlike medju ova 3 fona);
lezanje u ruci;
najbolja kamera (ima blic u odnosu na lumiu i autofokus u odnosu na bb);
PROTIV:
polovan, i drugar mu je menjao neke delove... lcd kaze da menja originalnim, a ledja, ram, staklo i digitajzer valjda
stizu iz kine

BB 9900
ZA:
nikad nisam imao bb;
tastaura mi je zanimljiva, kao i kombinacija sa tačskrinom i optical trackpadom;
PROTIV:
kamera nema autofokus
baterija valjda nije sjajna (izgurala bi ona meni solidno, ali je verovatno losija od ova dva)

LUMIA 520
ZA:
velicina
here maps
windows
PROTIV:
tastaura je mala.. wordflow radi samo na engleskom, mada mogu da se rucno ubacuju i srpske reci;
nema blic (zbog baterijske prvenstveno)

Izvinjavam se na dugom postu, a na kraju nisam ni sam svestan sta sam napisao i da li je to to Smiley

imam jos 2-3 nedelje da razmislim, i voleo bih da mi neko da iz prve ruke utiske o ovim telefonima, jos bolje ako moze da ih poredi... nesto konkretno sto mu se svidja ili smeta kod nekog od ovih telefona...
kapiram da tu nema velike greske i sve su licne preferencije, ali mi znaci kad cujem od drugog na srpskom... sigurno ce mi olaksati izbor

hvala unapred itd Wink Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Iphone...to je najbolji korpus koji su napravili...meni je ispadao nekoliko puta...nikad mu nista nije bilo...

Imao sam lumiu ...telefon je ispod svake kritike...
« Poslednja izmena: 24. Jan 2015, 21:28:38 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 34.0
hfala matori

je l mi mozes reci sta je tacno na lumiji ispod svake kritike Smiley   mislis na 520 verovatno
pitam jer prosto ne znace iste stvari raslicitim ljudima isto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Sistem cesto baguje...spor je telefon...pola aplikacija ili ne radi ili radi polovicno...

O izgledu necu ni da pricam...

Oni vec dugo dugo nisu izbacili normalan telefon...

Nece jos dugo sa takvom poslovnom politikom...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 34.0
ok... ja imam pozitivno iskustvo sa windowsom... ali bas pozitivno.. znaci kao sto sam i napisao... nikad mi tel nije zabagovo, usporio ili ista slicno...
verovatno ima i toga da ti ocekujes od telefona vise nego ja... ali i do toga da su verovatno unapredili windows od kad si koristio 520... plus je i 630 malo jaci od 520...
meni bi inace lumia 720 bio savrsen telefon da ima giga rama... mada i ovako prolazi

a inace sam i ja tu lumiu danas dodao u izbor, pored bb i iphone, i ona mi je najmanje zanimljiva.. bas jer bih probao i nesto drugo

da koristim bb mese dana, pa ip4 mesec dana, znao bih sta mi vise lezi, i ovde se samo o tome i radi... zato sam i pitao, jer ne mogu da ih koristim po mesec dana Smiley

mozda da ponovim pitanje, uprosceno:

IPHONE 4 ili BB 9900?        (prihvatam za sada iniciov predlog za iphone)

koji li ima lepsi zvuk u slusalici?
koji se lakse i brze koristi (sto manje akcija za obavljanje nekih osnovnih stvari... pozivi, poruke, podsetnik neki, browser)
i da li imaju opciju za offline gps ili makar offline mapu beograda.. ne treba navigacija, ali da mogu da ukucam naziv ulice i nadjem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Telefon do 320€.

S obzirom da Nexus 5 više nema, dvoumim se da uzmem LG G2. Ili ako imate bolji prijedlog?

G2 je odlican, sve preporuke Smiley
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
iPhone 4 je danas neupotrebljiv telefon. Noviji apdejt je na njemu krs i fali pola stvari. Ne razumem zašto bi uzeo 4 godine star telefon. Bolje uzmi tu novu 630
« Poslednja izmena: 25. Jan 2015, 09:50:51 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.