Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453549 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Drugari treba mi neki telefon sa jako dobrom kamerom,pa imam par modela koje sam video ili vi predlozite ako enko zna nesto bolje.
Modeli su:Motorola Droid turbo
             Lenovo vibe z2
             Nokia lumia 930
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Sumnjam da droid turbo ima dobru kameru. Lenovo nemam pojma kakav je. 930 je ok, samsung na svojim telefonima im dobru kameru, lg g2 i g3 su ok.

Jedino se nokia 1020 i 808 se izdvajaju kao najbolji. 808 je ipak kao telefon neupotrebljiv, a 1020 ima windows phone pa ako bi mogao da predjes preko toga pogledaj i taj model.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
LG Nexus 5
G3 ili xperia Z2?

Ovaj prvi koristim vec neko vreme, a Z2 stigao pre neki dan. Lg je plasticniji, xperia ima odlicnu izradu ali mi je gui kod z2 nekako deciji sa gomilom boja. Potrebni su mi stok romovi, dakle bez rutovanja i kuvanih romova. Prvi je na petici, drugi kitket.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Po meni ni jedan, a tebi koji više odgovara. Nema neke razlike, samo šta ti se više sviđa i odgovara.

Meni lično je g3 softver strava i žasu u svakom pogledu.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2014, 14:51:17 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
LG Nexus 5
Potrebni su radi testiranja odredjenih android aplikacija koje ne rade na rutovanim uredjajima, imaju kao neku root detekciju ali znaju da prikazu i root false positive, kod G3 na primer to pokazuje, na lolipopu, dok na nexusu 5 ne, koji takodje koristim.

Licno mi ne odgovara ni jedan, fora je sto ne znam kakvi su ovako u radu, jer ih nisam koristio duze. Ne interesuje me kvalitet muzike, kao ni kvalitet slika, vec samo rad aplikacija i ponasanje uredjaja pri koriscenju aplikacija koje satiru memoriju, stabilnost i neki opsti utisak.

Nexus 5 je u poredjenju sa oba modela meni licno mnogo bolji, ne stuca kao povremeno G3 ali od ova dva moram da izaberem neki, jbg. Odustao sam od iPhone6 definitivno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Aha, za testiranje. Onda ti je mozda bolje g3 posto ima vecu rez, pa ce na duze staze biti upotrebljiviji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1937
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Zanima me da li da uzmem Samsung Galaxy S Duos 2 ili LG L65.
LG L65 koliko vidim ima veći ekran, jaču RAM memoriju (1GB / 768MB), veći kapacitet baterije (2100 mAh / 1500 mAh) i mlađi je od ovog Samsunga.
Ipak, cena Samsunga bez ugovora u Telenoru je za 2000 din veća i to me buni jer je na papiru slabiji. Takođe nemam podatke od korisnika LG L65 kakav je, dok sam o Samsungu čuo dosta dobre komentare. Šta biste mi vi preporučili. (Uzimam preko ugovora u Telenoru i oba su 1 din)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
LG je bolji izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1937
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Da li koristite i da li znate nekog ko je koristio LG L65? Jako je teško naći bilo kakve informacije o njemu. Čujem da mu je kamera lošija (iako je 5mp što je ok), ali nigde nisam video ni fotke napravljene njime. Ako iko bilo šta zna o tom modelu molim da mi odgovori Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Koji tel biste mi preporucili do 130e? Ne razumem se bas nesto u ove smart telefone, potebno mi je samo da rade osnovne aplikacije facebook, whatsapp, instagram, viber, neke aplikacija za novine, da ima kameru sa blicem... u uzi izbor su usli ovi telefoni, vase misljenje?

- Samsung Galaxy Trend Plus
- Samsung Galaxy Ace 4
- Samsung Galaxy Core
- Samsung Galaxy Core Plus

Kakvi su Nokia Lumia telefoni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.