Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452986 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Hvala markNL.   Nego ako mozes neki komentar visse: )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Da... takvom odgovoru sam se i nadao... sve u svemu, prilično mršava ponuda od brenda koji obožavam  Smile 

E sad, od cenovno-konkurentnih modela (u odnosu na one S) od LG-a i Samsung-a , ima li šta zanimljivo i koji su modeli u opticaju ?

Iskreno ne pratim nešto previše šta i koliko košta kod nas, ali standardno kao i kod htc-a samo skuplji modeli po meni valjaju. Znači trenutno po meni one s i one x, sgs 3 mooožda s2 ako nisi baš ekstra zahtevan. LG i to ne bi ni gledao (osim ovog novog nexusa, ali cena će mu biti velika kod nas).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Zaboravili ste Galaxy Nexus. Dobar telefon takodje. Hebes to sve kad moram cekati 2 godine najmanje da im padne cijena na neku razumnu cifru pa kupovati  Smile Samo kod nas daju 400-500+ € za telefone, u inostranstvu gdje je mnogo bolji standard manje placaju za skoro iste modele  Smile
Hebem ti drzavu, telefon vrijedi ko Yugo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Kakvo je vase misljenje o HTC Desire C?

Vidim da radi na androidu 4.0, ali da ima svega 600Mhz i 512mb rama... pa me interesuje kakve to posledice moze da ima na opstu funkcionalnost?  Smile

I da, znam da nema blic i pozadinsko osvetljenje tastera na samom kucistu... Jel ima josh neke mane kojih korisnik treba biti svestan?

Naravno, ako znate za neku proverenu zamenu tog ranga, predlozite slobodno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Sony Z2
Hvala na brzim odgovorima... mislim da ću sačekati još neko vreme ,jer je sama ponu da prilično mršava... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
u italiji galaxi nexus je 250 jvrica i 2 god garancija.
Galaxi note 360, a s2 trebalo bi 350.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Uzeo bih polovan telefon,budzet nije neki,do 7k,izbor je pao na HTC Wildfire,Samsung Mini Galaxy 5570,ot990,ako neko misli da ima nesto pametnije u tom cenovnom rangu neka preporuci,pa da vidim na kraju sta uzimam.
Od uslova su min. 3,2" kapacitivni ekran,sto veci to bolji ali za te pare tesko,GPS,radio,GPU manje vise nije bitan

Sta vi mislite
« Poslednja izmena: 26. Nov 2012, 11:45:44 od fox_87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Hvala markNL.   Nego ako mozes neki komentar visse: )

Evo isprobao sam navigaciju i nema se tu sta previse komentarisati.
Navigacija radi indenticno kao i na telefonu a i izgled je isti. Jedino, apsolutno nije prakticno Smiley
Preglomazno je ovo za koristenje u autu tj navigacije za auto. To bi bilo moje misljenje, inace radi sasvim ok.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
LG Optimus One P500
Android do 180e?

Ima "par" modela koje gledam, ali ne mora da bude nista od njih, spreman sam da cujem i neki novi predlog ako imate Smiley

LG 2x P990
LG L7

Samsung galaxy ace plus (ace 2)
Samsung galaxy S (S+)

HTC Desire S
HTC Desire HD

SE Xperia Arc S
Sony Xperia U
IP sačuvana
social share
Fiorentina-balkan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.11
mob
Samsung S6 & Lumia 9
 Malo sam izašao iz sveta telefona, te bih imao par pitanja za upućene...

Još uvek imam Desire Z koji mi odlično završava posao, ali bi uskoro da ga zamenim . E sad, ja sam ovisnik o hardverskoj tastaturi, ali se na žalost ne proizvode više modeli, koji bi me zainteresovali sa hardverskom tastaturom (tačnije, skoro i da nema noviteta u višoj klasi). Ako pak postoji neki napredniji telefon od DZ sa Hardv. qwerty-em , a ja ga prevideo, napišite koji je to model. Možda sam i prinudjen da predjem samo na touch.

Pošto sam ovisnik o Sense UI (i htc kao brend-a) , pratim samo HTC modele.

Evo modela za koje sam zainteresovan, pa mi recite vaša mišljenja i redosled, obraćajući pažnju na cenovni rang (da li se isplati u razlici cene) ...

- HTC EVO 3D
-HTC Desire X
-HTC ONE S
-HTC Sensation XL
-HTC ONE X  

Ako vas ne mrzi, poredjajte ih od najbolje kupovine sa nekim sažetim objašnjenjem ...

Hvala unapred !  Smile

zasto nemas u izboru HTC One X+  ja to bi ti preporucio a i ja isto cekam njega za kupovine,,Od tvog izbora ja bi uzeo HTC One X ali kod njega po meni jedini nedostatak baterije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.