Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453494 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ako ti je bitna kamera, onda ti ja nebih preporucio S2. Cetiri zamjenjena telefona i ni jedna kamera nije valjala.
Nadam se da je dovoljan razlog. Sa bateriom nisam imao problema.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Volvo je zakon

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1639
Zastava Podgorica
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung A5 (2017) Duos
Koji je po vama dobar dual-sim telefon do 120 eura? Nije bitno je li touch ili je monoblok... Hvala unaprijed:)
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 21:36:11 od Uros M. »
IP sačuvana
social share
Volvo 744 TDIC SOLD, 1989. ; 1997. - 2000.
Volvo 855 GLT + LPG Estate SOLD, 1996. ; 1998. - 2020.
Volvo V70 D5 SOLD, 2004. ; 2013. - 2021.
Volvo XC70 D5 SOLD, 2007. ; 2017. - 2021.
Nissan Pathfinder DRIVING, 2007. ; 2019. -
Volvo XC70 D5 DRIVING, 2015. ; 2021. -
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You are a legend in your own mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple Iphone 4s
Naime, prelistavam oglase sa mobilnim telefonima i pored reklama distributera sa njihovom ponudom naletim (sto je i normalno) i na dosta privatnih oglasa.
Primetim da par tih privatnih oglasivaca (nisu radnje) u svojoj ponudi imaju samo top modele (Iphone 4 i 4s pa sada vec i 5-cu,  Galaxy sve verzije itd.), znaci sve najnovije modele i to se mogu kupiti u vise komada (neotpakovani).
Konkretno i na najpoznatijem domacem aukcijskom sajtu radi par prodavaca koji imaju takvu prodaju sa preko 200 prodatih high-end telefona.
Moje pitanje je (ako neko ima iskustva), kakav je kvalitet takvih telefona, kako prodavci dolaze do njih?
Pitao sam jer su cene povoljnije nego u radnji, jedino ne racunam Iphone koji je kod nas bezobrazno skup.
Srdacan pozdrav i hvala na odgovorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Sva ta roba je sumnjivog porijekla. Pretezno stize sa drugih kontinenata i ako dodje do necega, mozes zvizdukati.
Ovo i ne mora znaciti da tako svi rade ali preko 95% njih tako rade. Ja sam bio ocevidac kako tip rastura satelitsku opremu. Poznanik je drzao trgovine sat. opreme koji je isam kupovao od tog tipa. Odakle dolazi, nemam blage veze, poznanik je rekao kao da je preko Turske. Takodje, u NL postoji jedno mjesto (Beverwijk) gdje je smjesten zwarte markt. To je nesto poput (hade da kazem) pijace tj to su ogromni hangari sa masom standova i kao mini trgovinica i tu se moze kupiti od igle do auta. Izmedju ostalog tu se moze kupiti i gomila telefona po dosta povoljnijoj cijeni nego u trgovini. Porijeklo je ko zna odakle ali cak se i nekakav racun dobije Smile Naravno, to ne vazi dalje od tog prodavca. Takav je slucaj i sa tim pojedincima koji prodaju po raznim oglasima. Sva ta roba dolazi iz istih destinacija.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 19:24:45 od mrakNL »
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
To su telefoni uzeti napolju za "dinar" kod operatera, ili kupljeni napolju na nekim promocijama snizenjima, a ovde se prodaju po punoj ceni. Kakvog su kvaliteta, pa bolji od ovih ovde, puno puta sam se uverio da su telefoni na crno kvalitetniji nego ovde sto valjaju operateri. Videces da na kutijama ili na telefonima, ili sam softver imaju logo operatera sa koga je telefon. Do sada sam ovde kupio telefone skoro sve na crno i nikada problema nije bilo.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 19:27:42 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
HTC ONE
Nude mi se sledeća tri telefona :

1. LG Optimus 4X HD P880 - 320 evra (star 20 dana kao nov full pak)
2. Samsung I9100 Galaxy S 2  - 310 evra ( nov full pak)
3. Sony Xperia S LT26i  - 325 evra ( nov full pak)

Koji mi predlažete ?   Smile 

P.S. Taman sam i mislio potrošiti do 330 evra za telefon , ni centa više.
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Uf, stvarno ne znam sta da ti kazem :/
S2, iako je odlican telefon, vec je 'mator' i mislim da nece dobiti ni jedan update nakon Jelly Bean.
LG... dobar hardver ali opet problem sa apdejtima.... Isto i Sony...
Ne znam stvarno...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Ljudi posto mi u telenoru istice ugovor uskoro, pa sada ne znam da li da kod njih uzmem drugi telefon ili samo da uzmem paket a ovako kupim telefon. Posto nisam pratio nista od novih telefona treba mi pomoc od vas. Na telefonu mi je trenutno najbitniji internet jer ga u stanu nemam i koristim nokiu c3, povezem je sa laptopom, pa me sad zanimaju telefonu koji imaju dobar protok jer sa ovim paketom kod telenora imam neogranicen net. Nikada mi kamera nije bila bitna ali uz ove novije telefone to je sad nesto osnovno, takodje mi je bitno da je dobra baterija, ali opet ako ga koristim za net posebno ovako sa laptopom znam da baterija ode jako brzo, i ovaj c3 je stalno na punjacu zbog neta. Posto ne volim nesto posebno da kucam na touchscreen gledao sam neke telefone koji pored toga imaju tastaturu, kao npr htc desire z, ali opet to mi dosta skracuje spisak telefona koje mogu uzeti tako da nije to neki bitan faktor jer laku cu se navici na touchscreen. Hvala
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Vredi li nesto ovaj ZTE Grand X? Drugar me pitao, a ja nemam pojma nista o tome. Moze i nesto drugo, sto ima u ponudi u Telenoru, ali u tom cenovnom rangu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
koji je najjeftiniji telefon koji ima mp3 i moze da primi karticu od 8 gb ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.