Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452819 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ljudi treba da kupim telefon i dvoumim se izmedju ova dva telefona..
Na HD2 planiram da koristim Android,a HD7 je WM7 tako da ne znam na koju stranu da okrenem,koja su vasa iskustva ? Dvoumim se iskljucivo izmedju ova dva modela iako je spec. skoro skroz ista,osim ekrana koji je tft sa manje boja na hd2 i lcd na hd7,memorije i tu jos neki sitnica,koji je po vama bolji i kvalitetniji?
Takodje pitanje,na sta treba da obratim paznju kada kupujem ovakve telefone,sta je najvaznije i koji bi Android trebalo ubaciti na hd2?
Pozdrav

HD2 jeste cudo od telefona ali opet.... Ne znam koliko ti se isplati da ga uzimas jer je dosta mator. HD7 je WP7 a ne WM7 - i to ti savetujem da preskocis ako ti nije bitno to sto taj telefon nece dobiti WP8.
Citat
Mislio sam na to da je Windows Mobile 7 sistem,koji se dosta kritikuje za razliku od androida,a opet hd2 je stvarno star telefon iako je odlican.. oba telefona mogu da se nadju za nesto preko od 150€ u dobrom stanju..
Ne znam koliko para daješ za jedan od ta dva ali oba su već zastarela za današnje pojmove (ekran, kamera su ti na oba ispod proseka). Uostalom na hd2 možeš da koristiš wp7 pa samim tim ne vidim potrebu da uopšte razmišljaš o HD7. Mada HD2 je sada već star telefon i pitanje je isplativosti kupovine polovnog telefona koji već ima tri godine, nikada ne znaš kada će crći.

hmm malo mi cudno ovo za ekran,mislim da HD7 imam sasvim odlican ekran? ili nisam upravu.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2012, 12:59:55 od markom93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ne znam sa kime si ga upoređivao ali ne nema odlican ekran.
On ima tu negde kao Desire HD ili čak lošiji

http://www.gsmarena.com/display_shootout-review-541.php
« Poslednja izmena: 26. Jul 2012, 13:09:08 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Neka preporuka za slican telefon HD2,polovan naravno,do 200€?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
htc sensation moja preporuka,moze se naci za te pare ili za koji evro preko (10-20),jos i pod garancijom od nekih godinu dana sto je super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia E71
A gde vi nalazite te telefone polovne u dobrom stanju jel može neki link ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC One
Motorola Motoluxe ili Samsung Galaxy Ace Plus?

Koliko vidim, jedina prednost Samsunga u odnosu na Motorolu je procesor od 1GHz naspram 800MHz, ostalo je sve na strani Motorole.

Dok se vi i dalje femkate  Smile da odgovorite, ja kupih telefon... LG Optimus L7  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia E71
Nov ili polovan ? I koliko si platio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple iPhone
A gde vi nalazite te telefone polovne u dobrom stanju jel može neki link ?

Ne, reklamiranje je zabranjeno, moze jedino na pp.

Coolrunner dobar izbor Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia E71
Pa na pp sam i mislio znam da je zabranjeno nisam od juče.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC One
@Mikele, nemas pojma koliko sam razbijao glavu sta da uzmem dok nisam definitivno izabrao... bilo je 7-8 telefona u opticaju... a da ne govorim o bezbroj odgledanih ili iscitanih recenzija... i jurnjave po gradu gde ima da se kupi, jer svi dobijaju po 3-5 komada... plus direktiva da se cuvaju za nove korisnike, pa sam morao da ga nadjem preko prijatelja.  Smile

Nov ili polovan ? I koliko si platio ?

Nov, 9.990 dinara uz Smart 1100 kod VIP-a.

I naravno, po ko zna koji put sam potpuno neplanirano uleteo ponovo u promociju.  Smile

Prvo sam uzeo maja 2011. Smart 550 (promocija dupliranja, pa sam imao 1100) za 1.490 din, ali sa popustom od 25% (ako se ne uzima aparat), to je do danas bilo 1.170 mesecno.

Kada su smanjivali cene, Smart 1100 je bio isto para koliko moj 550, s tim sto vise nije bilo dupliranja ali su ubacili dodatno 1000 besplatnih minuta u VIP mrezi. Ne budem lenj, odem i krenem da ih davim pitanjima i skontam da ima prostora za odlican manevar - trazim da mi povecaju tarifu na 1100 i tako dobijem 2200 smartova (ostaje promocija jer je ugovor obostran, na 24 meseca  Smile) i plus 1000 u mrezi za 1.170 dinara.

Danas odem spreman da konacno lisim sebe lepog popusta. Kupim telefon, potpisem novi ugovor i pitam - jel meni sada mesecna pretplata 1.490 dinara? Kaze covek "cekaj da pogledam"... gleda na kompu i kaze "Nije, sada je 1.115 dinara".  Smile Smile Smile

Uleteo sam u ovu promociju za 5. rodjendan VIP-a, dobijam taj virtuelni bonus od 9.000 dinara koji mi se raspodeljuje na 24 meseca/pretplate... i kada se to oduzme, ja sada uz kupljeni telefon imam 2200 smartova i 1000 minuta u mrezi za 1.115 dinara. Genijalno.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2012, 23:15:42 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.