Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452714 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Apple iPhone
ZTE Blade, po meni.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Hristos vaskrs!Pozdrav ljudi!Imam veeeeelku dilemu!U mts-u bih pazario SG S2 a u vip-u optimus 3D!Sta vi mislite,koji je bolji po vama!A mooozda i arc s dolazi u obzir!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Apple Iphone 4s
Hristos vaskrs!Pozdrav ljudi!Imam veeeeelku dilemu!U mts-u bih pazario SG S2 a u vip-u optimus 3D!Sta vi mislite,koji je bolji po vama!A mooozda i arc s dolazi u obzir!
uzmi S2 , neces da pogresis  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62

S2 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Poz svima, posle 5-6 god koriscenja stare nokije sve cesce razmisljam o promeni telefona. Posto ne menjam cesto tel a i ne provodim mnogo vremena cackajuci isti, pored osnovnih funkcija (SMS, poziv) dobro bi mi dosle sledece prednosti:
Baterija - sto bolja posto dugo pricam na poslu telefonom i dosta poslovnog SMS a saljem
User friendly - da mi je sve tu na 2 klicka kao na starim nokijama jer cesto nemam vremena da kopam
Navigacija - cesto putujem i to bi mi znacilo puno
Kamera - nista specijalno 5 mps ... na pr
Mail/Skype - zbog posla mail i Skype.
Wi fi , internet, games -  posto cesto blejim po aerodromima da mogu da se zabavim s necim  Smile
Napredan ali proveren - nemam obicaj da menjam cesto tel k'o sto rekoh.

Da dodam jos i da mi treba izdrzljiv tel jer menjam cesto klimatske uslove (od -15 do + 40) i da cesto boravim u (po elektroniku) losim uslovima (pesak, prasina, vlaga, promene napona itd).

Uz sve gore navedeno, ne bih da dam vise od 250 - 300 e za tel osim da me bas raspameti i da pokriva sve gorenavedeno  Smile

Nadam se da sam vam dao dobar izazov a vidim da ste poznavaoci problematike pa vam nece biti tesko da pomognete i izboru.
Ja sam se prvo nalozio na Nokiu E72 ali posle procitanih par stranica vidim da o Symbianu i nemate neko misljenje te da je prevazidjen, Gledao sam i Galaxy Y mini? ali se bojim da ne bude ispod ocekivanja, SM G Ace nema Skype mislim.
SM G IIS deluje da ima sve to ali je malo je preskup, nesto mi se ne daje 450-500 e za tel. Nisam nesto ni za I phone.
Nadam se da nisam bio preopsiran i unapred zahvaljujem na savetima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple Iphone 4s
Poz svima, posle 5-6 god koriscenja stare nokije sve cesce razmisljam o promeni telefona. Posto ne menjam cesto tel a i ne provodim mnogo vremena cackajuci isti, pored osnovnih funkcija (SMS, poziv) dobro bi mi dosle sledece prednosti:
Baterija - sto bolja posto dugo pricam na poslu telefonom i dosta poslovnog SMS a saljem
User friendly - da mi je sve tu na 2 klicka kao na starim nokijama jer cesto nemam vremena da kopam
Navigacija - cesto putujem i to bi mi znacilo puno
Kamera - nista specijalno 5 mps ... na pr
Mail/Skype - zbog posla mail i Skype.
Wi fi , internet, games -  posto cesto blejim po aerodromima da mogu da se zabavim s necim  Smile
Napredan ali proveren - nemam obicaj da menjam cesto tel k'o sto rekoh.

Da dodam jos i da mi treba izdrzljiv tel jer menjam cesto klimatske uslove (od -15 do + 40) i da cesto boravim u (po elektroniku) losim uslovima (pesak, prasina, vlaga, promene napona itd).

Uz sve gore navedeno, ne bih da dam vise od 250 - 300 e za tel osim da me bas raspameti i da pokriva sve gorenavedeno  Smile

Nadam se da sam vam dao dobar izazov a vidim da ste poznavaoci problematike pa vam nece biti tesko da pomognete i izboru.
Ja sam se prvo nalozio na Nokiu E72 ali posle procitanih par stranica vidim da o Symbianu i nemate neko misljenje te da je prevazidjen, Gledao sam i Galaxy Y mini? ali se bojim da ne bude ispod ocekivanja, SM G Ace nema Skype mislim.
SM G IIS deluje da ima sve to ali je malo je preskup, nesto mi se ne daje 450-500 e za tel. Nisam nesto ni za I phone.
Nadam se da nisam bio preopsiran i unapred zahvaljujem na savetima.  Smile

mogao bi da pogledas Htc Desire S (ja ga imam) dakle:

Baterija- zadovoljava, moze dan i po barem da ti drzi pod teskim opterecenjem
User friendly- sense UL valjda jeste  Smile
Navigacija- imas je za dzabe i super radi
Kamera- zaista nista specijalno 5mpx klasika
Mail/Skype- Android je , imas sve to i vise od toga  Smile
Wi fi , internet, games- Android je , imas sve to i vise od toga  Smile
Napredan ali proveren- da , evo uskoro ces moci i najnoviju verziju Androida da stavis na njega, znaci neces ga skoro promeniti  Smile
Telefon je od metala sto zaista daje jako lep osecaj kad ga drzis , osecaj cvrstine i kvaliteta..
Ne znam koja mu je cena sada kod nas al trebalo bi da je tu se uklapa u tvojih 250-300evrica  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
I ja dajem svoj glas sa Desire S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Hvala na sugestijama, evo bas guglam i za mene, laika deluje pristojno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple iphone 5
u dilemi sam oko kupovine telefona.... nzm da li da uzmem nokia asha 302 u telenoru nov ili wildfire s polovan , citao sam da asha 302 ima problema sa wifijem i baterijom, ako neko vec ima jedna od ova 2 telefona... zanimalo bi me kako ga sluze... takodje jos dolaze sugestije za neki htc koji je polovan do 150e, nemoj te mi samsungove modele stavljati, znam da su dobri i da imaju sve, ali hocu da se razlikujem, malo po malo svaki ortak pazari samsung  Smile ... i da li je ovaj problem sa wifijem i baterijom kod asha 302 stvaran  hvala u napred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Dvoumis se izmedju dva totalno razicita telefona. Ja se tu nebih uopste dvoumio.
Android je daleko napredniji i daleko vise ima mogucnosti.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.