Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452655 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Jako opsiran izbor, i cenovno i po samim karakteristikama.  Ja bi ti preporucio ili s3 ili nexusa, pogotovo sto su dosta trazeni i lako ces ih prodati posle, note 2 je takodje dobar izbor ako imas para i ako znas sta hoces tj. da li ti odgovara toliki telefon.

4X je jeftiniji i sigurno ces ga tesko prodati i izgubices dosta na njemu.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 19:50:48 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
Browser
Opera 11.10
mob
LG Nexus 4
a optimus G ne bi preporučio? Ako već izbor svedem na lg šta misliš između neksusa i njega? Ne znam, nisam probao 4.2 jb, ali nekako mi je očekivanje da za toliko neksus tečnije radi...
Note mi odgovara upravo sve izuzev veličine. Nije da se ne bih mogao navići,ali niti je za plažu, niti za šorc. Smile
na kraju danas sam video na oglasu s3,ali onaj 9305 sa 2gb rama... Tako da se sada ozbiljno razmišljam da to bude to...
Jesam napisao veliki izbor cena i samim tim i karakteristika,pa zato i pitam za mišljenje. Nekako ne mogu sam da se odlučim,ali obzirom da mi baterija igra ulogu,onda razmišljam o samsungu. A lične preporuke su dobrodošle.
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Uf. Ja bih to ovako podelio, u dve kategorije: Note 2 jedna kategorija i svi ostali u drugoj Smiley Iz druge kategorije bih otpisao Optimus 4X odmah. Optimus G i Nexus 4 su hardverski identični. prednost, veliku prednost tu dajem Nexus 4 zbog softvera. S3 je odličan telefon, samo već godinu dana star. Xperia Z je odličan ako uzmeš verziju sa Sharp ekranom Smiley
A Note 2 je priča za sebe  Smile
Ne znam šta da ti kažem.
Ако може помоћ и мени.

Прва опција ми је био, наравно, Галакси С4!
Али кошта, као 2 телевзора, лаптоп да боли глава.
Да ли вреди тих пара?
КОд куповине телефона, најважније ми је да телефон могу да користим више година.

Опције о којима размишљам су:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3696/LG/Nexus-4-E960-16GB   (највероватнији избор)

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3530/Nokia/Lumia-820

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3522/Nokia/Lumia-920

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3652/HTC/One
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple Iphone 4s
a optimus G ne bi preporučio? Ako već izbor svedem na lg šta misliš između neksusa i njega? Ne znam, nisam probao 4.2 jb, ali nekako mi je očekivanje da za toliko neksus tečnije radi...
Note mi odgovara upravo sve izuzev veličine. Nije da se ne bih mogao navići,ali niti je za plažu, niti za šorc. Smile
na kraju danas sam video na oglasu s3,ali onaj 9305 sa 2gb rama... Tako da se sada ozbiljno razmišljam da to bude to...
Jesam napisao veliki izbor cena i samim tim i karakteristika,pa zato i pitam za mišljenje. Nekako ne mogu sam da se odlučim,ali obzirom da mi baterija igra ulogu,onda razmišljam o samsungu. A lične preporuke su dobrodošle.
potvrđujem i slažem se sa svime što kaže telep
Uf. Ja bih to ovako podelio, u dve kategorije: Note 2 jedna kategorija i svi ostali u drugoj Smiley Iz druge kategorije bih otpisao Optimus 4X odmah. Optimus G i Nexus 4 su hardverski identični. prednost, veliku prednost tu dajem Nexus 4 zbog softvera. S3 je odličan telefon, samo već godinu dana star. Xperia Z je odličan ako uzmeš verziju sa Sharp ekranom Smiley
Ne znam šta da ti kažem.
Ако може помоћ и мени.

Да ли вреди тих пара?
КОд куповине телефона, најважније ми је да телефон могу да користим више година.

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3696/LG/Nexus-4-E960-16GB   (највероватнији избор)

prema mom mišljenju došla su vremena de teško da može da se ostvari to kao nekada "korisitću telefon više godina" jer tehnologija munjetvito napreduje a proizvođači rade hiperprodukciju aparata(i od toga ostvaruju profit i žive) pa kontam da jednom kada uđeš u taj začarani krug i vidiš šta sve tu ima krećeš vrlo često da menjaš telefone, želeo ti ili ne  Smile ako pod dužim korišćenjem misliš na kvalitet izrade i sam high end onda ti je moja preporuka HTC One, ja nešto kvalitetnije u svojim rukama još nisam držao, i softverski i hardverski je jebeno dobar  Smile nexus 4 je ok zbog stock androida al ipak mislim da nisu za poređenje, različita klasa je u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
Browser
Opera 11.10
mob
LG Nexus 4
@ mikele tek sada videh tvoj post...  note ti je klasa za sebe u smislu da je po tebi bolji izbor od navedenog ili u smislu da treba biti "poseban lik" da bi to kupio Smile Smile
za sony mi taj ekran i jeste najveća mana. A gde da nađem tu verziju za Japansko tržište, oca im Janskog? Smile  i još da bude za isto para... 
a ako razmišljam gde ću lakše održati pare, onda nov nexus ili polovan s3 ? :o
Onda da ja uzmem neki polovan s3 (onu jaču verziju) sa garancijom, drndam to jedno pola godine i sačekam da se cena s4 koliko toliko prizemlji i eto.... Dam taj ,još pod garancijom s3, uvek će to neko kupiti, doplatim malo i taman Smiley
p.s. I onda kad budem u tripu da sad imam tel koji ću koristiti neko vreme,da sam miran, onda izađe ona nokia eos sa pureview ekranom i kamerom i ja se setim n82, naložim kao majmun i prodam taj s4 i još doplatim za tog nakrpljenog windows Frankenštajna... Smiley
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam šta da ti kažem.
Ако може помоћ и мени.

Да ли вреди тих пара?

Pazi ovako, Ako mislis da zadrzis telefon duze vreme onda idi ili na nexus 4 ili na lumia 920. Mada ja malo vise dajem prednost lumiji, jer je po meni bolji telefon od nexus 4. ( imam nexus 4) Jest da je nexus hardverski jaci, ali Nokia to sve moze jos bolje cak iako izgleda slabije po specifikacijama.

cim se vratim u srbiju prodat cu svoj nexus i uzeti lumiu 920
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ne znam koliko lik planira da koristi telefon, treba napomenuti da je winphone trenutno ogranicen kao terasa, treba imati u vidi i to. Dovoljno je reci da aplikacije mora da se kupe jer nema "izlecenih", mislim da je svima to ogroman minus.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 20:47:15 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 7
dvoumim se , 4S ili 5  ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 6s
@telep , mislio sam nokiu zbog nekog buduceg updejta, bar mislim da ce imati ubdejt neko vreme  Smile a ako neonda zna se iPhone

@miximup
Ako se dvoumis onda 5, a ako ti bas nije toliko hitno, sacekaj malo mozda ce biti uskoro predstavljen neki jeftiniji iPhone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Pazi ovako, Ako mislis da zadrzis telefon duze vreme onda idi ili na nexus 4 ili na lumia 920. Mada ja malo vise dajem prednost lumiji, jer je po meni bolji telefon od nexus 4. ( imam nexus 4) Jest da je nexus hardverski jaci, ali Nokia to sve moze jos bolje cak iako izgleda slabije po specifikacijama.
Хвала.
Шта мислиш о :

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3680/Sony/Xperia-Z-C6603

Премда је, само мало јефтинији од С4?

Какав је на Ноки, Виндоус?
Колико има програма за њега?

Citat
sacekaj malo mozda ce biti uskoro predstavljen neki jeftiniji iPhone
Kaда?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2013, 10:29:32 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.