Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 452977 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Apple iPhone
Galaxy Nexus imam od januara. Ocajno je radio sa verzijom androida 4.0.2. Od 4.0.4 radi perfektno a sa verzijom 4.1.1 ubija kako radi.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
cene  u italij,  nexus 329, note 450, htc one s 599, asus padfone 749.
 i meni se svidja  nexus i najjeftiniji je,  ali video sam na  youtube pri prezentaciji jednog  od sajta ( http://www.youtube.com/watch?v=n6EF37VEx_8  ). da se  zapucao i  bogami tesko ga  upalio. pa se  plasim.

Pa sada ja jos nikada nisam video telefon i OS koji se nece nikada zapucati. Evo sestra je uzela nexus i ja mislim da ima 4.0.1 i telefon za mene radi savrseno, ona samo instalira aplikacije i igrice, koristi mejl i zvanje, i njoj radi odlicno, po meni ako ovako radi sa tom starijom verzijom mogu da zamislim kako radi sa JB.

Ne znam kako mislis da ga je tesko upalio, kod androida dugo drzanje power dugmeta uvek restartuje telefon, i to uvek radi.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 00:37:50 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
da najavim.
uzeh i ja galaxy nexus,  i mogu vam reci da sam bas zadovoljan i pored toga sto imam i iphone 4s.
pa  ovako:
tel je extra, sem sto mu je  jacina  zvuka veoma  mala, jedino je  to zamerka, ali ne smetami.
ali uporedivsi  sa  iphone, hmm.... iphone je  iphone.
jeste da android  ima  vise  funkcionalnosti,  ali to su male sitnice (bluetoot za povezivanje  PC i ostale tel, screensaver i widget, i dalje nevidim sta  ima  vise).
sve app koje  ima za  iphone  ima  i za  android.
drzeci iphone  i nexus  u ruke velika ja razlika, mlogo je  lepsi i kvalitatniji iphone, jedino sto je  kod nexusa  lepsi i veci displey, ali zato dosta  sporiji pri  kretanju prstica.
i nikako da  vidim negde po forumima, da  oni  koji znaju oko telefona da  najave narodu da  iphone  4s ima, ako se nevaram 800mhz procesor  i 500mb rama. a svi samsung tel koji se  uporedjuji sa  iphone, imaju do 1ghz pa nagore.
sve  u svemu sta god da imaju telefoni  od 500evrica pa  nagore, nikako se  nemozete zeznuti. sve  je  to isti k samo drugo pakovanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC 
sta je bolje uzeti,galaxy ace plus ili htc desire c?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Ja mislim da e htc one s najjaci sto se tice dimenzija, 4,3 ekran. A stoji u ruci savrseno.
Mada 599 jevrea su lepa para Wink)
Uzeh ovaj nexus samo zbog dobre cene, 329jevrica snizenje sa 499.
I znajuci da mu me zvuk veoma slab ali eto.
A android ili ios hmmm..... mislim da je android vise napravljen za tinejdzere jer ima
1000 kombinacija za regulisanje, a znamo da ima i virus za android sto za apple nema.
Svako ko je koristio i android i ios zna da ios dosta stabilniji i bez zapucavanja,
Sad ko voli da mu tel sluzi za igracku onda bolje android jer puno ljudi presli na android radi sarenila i veceg ekrana.
A imao sam iphone 3g, 3gs pa sgs2 pa sada istovremeno 4s i nexus.
a zamislita sada. Iphone 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Sve sam cuo do sada ali android za tinejdzere nisam jos nikada i nigde, svaka cast uspeo si da me nasmejes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
jbg, sad i ja vidim pa se smejem... Smile
nego dajte bre  neko objasnjenje na privatno za navigaciju offline za nexus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC 
Htc Wildfire s ili Samsung Galaxy Mini 2? Koji da uzmem, da li mozete da mi preporucite ako ima neki jos bolji al do 150 e   .  Uglavnom mi je bitno da je dobar za net i igrice.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
HTC Wildfire S
Galaxy mini 2 dodje bolji, samo sto ima slabiju kameru od WFS-a (3.15 naspram 5.0 WFS-a ).
Ali ima jaci procesor, 4GB interne memorije (veruj mi, to mnogo znaci ako uporedis sa nekih ~150mb interne koja moze da se koristi na WFS-u ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Imo sam dosta telefona.Prvi mi je bio cini mi se SonyEricsson T28 , pa onda sony ericsson k510i , zatim kopiju ajfona 3gs itd. Zatim samsung MT50 itd.

Od boljih telefona(Smartphona) imao sam HTC HD2, Motorola Motoluxe i iPhone 4S.

Na kraju sam shvatio da mi skupi telefoni ne trebaju i prakticno je jedina stvar kod njih dobra je kamera.A ja inace imam digitalni fotoaparat koji moze da pokida kameru na bilo kom telefonu.

Treba mi telefon u koji mogu da ubacim memorijsku od 8GB, da ima mogucnost da slusam mp3 na njemu, po mogucnosti da ima jake zvucnike.Takodje da nema touch (moze touch, al bolje bez).Takodje mi netreba kamera na tom foni, a ne treba mi ni Wi-Fi.Prakticno mi treba fon za poruke,pozive i muziku.

Pa sad dajte neke preporuke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.