Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453967 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
mob
HTC 
HTC Widfire S ili Samsung Ace?
Koliko sam mogao da nadjem na netu kamere su im maltene iste, Ace ima malo veci HTC malo bolji ekran, Ace 800 mhz, HTC 600 mhz. Jedina onako meni bitna stavka je baterija koja je kod Ace-a jaca kako sam mogao da zakljucim.

Ako neko ima jedan od ova dva tel. voleo bih da cujem iskustva.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Iskustvo je ime koje dajemo svojim greskama.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 751
Zastava somewhere in the air
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Motorola E550
Ja bih voleo da kupis Ace i preneses mi utiske kada ga uzmes Smiley
IP sačuvana
social share
Nikad ne mogu da kazem onoliko mudrosti koliko mogu da precutim gluposti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Ljudi zamolio bih vas za pomoc ako nije problem,naime imao sam u planu da uzmem Samsung Galaxy I ili II u zavisnosti od trenutno raspolozivog novca,medjutim neke stvari su se zakomplikovale tako da barem trenutno od toga nema nista...Trenutno planiram da uzmem ovaj Samsung Mini nasao sam ga za 140 eura i to mi je covjek smanjio cijenu,plus dace mi besplatno futrolu za njega...E sada posto mi je ovo prvi dodir sa android telefonima mozete li mi reci da li je to puno para za taj telefon,iskustva ako imate ili preporucujete neki drugi za slicno novca...Hvala svima  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Nikako taj mini, uzmi LG Optimus One P500
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
HTC 
Ljudi zamolio bih vas za pomoc ako nije problem,naime imao sam u planu da uzmem Samsung Galaxy I ili II u zavisnosti od trenutno raspolozivog novca,medjutim neke stvari su se zakomplikovale tako da barem trenutno od toga nema nista...Trenutno planiram da uzmem ovaj Samsung Mini nasao sam ga za 140 eura i to mi je covjek smanjio cijenu,plus dace mi besplatno futrolu za njega...E sada posto mi je ovo prvi dodir sa android telefonima mozete li mi reci da li je to puno para za taj telefon,iskustva ako imate ili preporucujete neki drugi za slicno novca...Hvala svima  Smile

Po meni je to mnogo para jer imas Samsung Galaxy Mini da biras za 90 do 100 evra. Ljudi dobijaju uz pakete od operatera i dosta njih prodaje. Poseti oglase na mobilnom svetu pa se uveri.
Moj savet ti je da ako ti kamera nije toliko vazna na telefonu uzmes Samsung galaxy Y, imas ga za slicnu cenu, noviji je, ima 800mhz procesor i lepsi je od ovog.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Na kraju sam ipak uzeo Mini problem je u tome sto kod mene u RS nema toliko velike ponude kao u Srbiji tako da najblize sto sam mogao da uzmem od galaxy-a je bio Ace ali za njega trenutno nisam imao dovoljno novca (razlika je oko 80,90 eura)...Isto tako ovo mi je prvi Android telefon tako da za pocetak cu uz njega da se ucim pa kasnije cemo vidjeti...E sad jedno pitanje:Treba da formiram bateriju a momak koji isto ima Samsung ali ne Mini mi rece da se telefon nece ugasiti kada je baterija prazna nego samo da ce svetlo se izgubiti pa me interesuje je li to istina posto je mene upozorio da je baterija prazna ali je i dalje telefon upaljen i mogu raditi sa njim...Kada je vreme da ga stavim da se formira baterija?Znam da je pitanje malo bezveze ali shvatite me  Smile

I da uz telefon nisam dobio nikakav CD za instalaciju i povezivanje sa racunarom,samo usb kabl?Jel preko njega ide samo povezivanje?
« Poslednja izmena: 30. Dec 2011, 16:14:24 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
Moja nedoumica: htc sensation (približno 380e) vs se xperia arc (približno 320e) ili nešto teće u toj klasi?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple iPhone
Samsung Galaxy S2. Ako ne on, onda Sensation Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ko jos kupuje telefone u radnji Smiley

Kupujem ja  Smile tj. do sad sam kupovao...

Planirao sam sad da uzmem Samsung galaxy mini, pa sam se predomisliou zadnji cas i uzeo sam ovaj. Treba da stigne za par dana. Toliki mi je budzet bio, e sad jedino sto me kopka da li sam mozda mogao uzeti nesto "kvalitetnije" od ovog, za iste pare ili da sam dodao za drugi 20-30eura vise. Kakav je po vama ovaj fon sto sam kupio?
Xperia mini nije uopšte loš (dosta bolji od Galaxy Mini), samo mu je mali ekran pa će ti kucanje poruka biti malo teže.
Napokon mi je dosao Xperia mini, za sada mogu reci da sam prezadovoljan, platio sam ga u njemackoj 120 eura novog sa 2 godine garancije. Ima sve sto meni treba i ono sto mi mozda nikada nece trebati Smiley

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php

Ko trazi nesto bolje (a pogotovo skuplje) od ovoga onda je definitivno lud  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Iskustvo je ime koje dajemo svojim greskama.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 751
Zastava somewhere in the air
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Motorola E550
Koliko ti drzi baterija, i jel bas toliko nezgodan za kucanje poruka?
IP sačuvana
social share
Nikad ne mogu da kazem onoliko mudrosti koliko mogu da precutim gluposti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.