Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 874 875 877 878 ... 962
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine i preporuka mobilnih telefona - samo ovde  (Pročitano 948760 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.28
mob
Apple iPhone
Ima, slazem se ali.... Slabo ide to sa Badom izgleda...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows Vista
Browser
Shiretoko 3.5.16pre
mob
LG G2
kolko je sada polovan legeng,dal bi mozda trebao da doplatim ili moze da prodje glava za glavu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.28
mob
Apple iPhone
Ne bih znao.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows Vista
Browser
Shiretoko 3.5.16pre
mob
LG G2
jedan trazi 260 za 3 meseca star,mislim da je to mnogo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
kolko je sada polovan legeng,dal bi mozda trebao da doplatim ili moze da prodje glava za glavu?

-moralo bi da prodje bez doplate. Ono što zeza je što je wave teže prodajan model od legend-a.

-za tu cifru,telefon (legend) bi morao biti star 1 dan ,ili nešto više,a da je kao nov (bukvalno). U bilo kojoj drugoj varijanti (tipa 2-3 meseca itd...) sve preko 200€ je  mnogo. (S`obzirom da se za 280-300€ može naći Desire star 3-4 meseca)
  Prelaskom sa wave-a na legend,može se izgubiti samo na kvalitetu prikaza,tj na ekranu. Sve drugo je na strani legend-a. Svaka doplata je ne isplatljiva,sem ako legend nije nov.
   Ako već planiraš prelazak (menjažu) uz doplatu,pa "gadjaj" onda Desire. Wave jeste teži na prodaji,ali ima lepu cenu i kao polovan.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 15:49:51 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zlo i oʞɐdoɐu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Iza coska!
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung Galaxy S III
Kakav je HTC wildfire i koliko se krece cena polovnog telefona, starog oko 2-3 meseca?
IP sačuvana
social share
Ko zna, a ne zna da zna, probudi ga, ko ne zna, a zna da ne zna, nauci ga, ko zna, i zna da zna sledi ga, ko ne zna, a ne zna da ne zna kloni ga se!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Brate da je izrade kao E51. Metalna ili dobra plastika. E52 je tesko govno.

Prvi telefon koji pazim, cak nosim i futrolicu  Smile ej futrolicu, pa sad jos telefonu treba da robujem a ne on meni. . . Pre par dana prvi put izvalim da se izlizao malcice. . . I juce izvalim ogrebotinu, a nije ispao u zivotu. . . I vidim samo zadnji poklopac ne moze da se zatvori, POPIZDEO SAM.

Iako je u garanciji ko zna sta ce da mi kazu, kako mi je ispadao, polivao sam ga sokom, rakijom i eurokremom i tako ta sranja i samo ce da poniste garanciju. . .

Bas ne znam sta da radim, zato i ovde trazim savet. .

Meni najvise nervira kada kupim nov telefon a on sa svake strane se klima nije cvrst i kad tipke propadaju tipke i takve  sitnice me dovode do ludila i kada kupim telefon zelim da mogu normalno korsitit a da se na njemu ne vide tragovi koristenja kao da je bio u ratu Smile Ja mislim da je za tebe najbolje uzeti E72 a da ga prije toga fino provjeris jer ima i klimavih Smile
Bas to. . . Ovaj e52 u sustini nije los, kad je u pitanju softver, al zavrsna obrada je kriminalna. . .

Bas razmisljam o E71 ili E72. . .  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Sony Z2
Kakav je HTC wildfire i koliko se krece cena polovnog telefona, starog oko 2-3 meseca?

-moje mišljenje...

Znači,na novi model su "zaboli" ekran od 3.2" ,sa prevazidjenom rezolucijom od 240x320. Vidljivost na suncu je katastrofa (probao telefon u VIP-ovoj radnji). Takodje je "šit" ,što ima ne standardnu rezoluciju istog za Android. Svako odstupanje od standarda,snosi neke posledice vezano za neke app,igre i sl....
   Na ostatak telefona,nemam neke veće zamerke.
Ne znam šta bi me nateralo,da u današnje vreme,uzmem TS telefon sa QWGA rezolucijom ! Ipak ti razmisli o dodavanju lovice za nekog "Hero-ja" (koji je,i ako stariji model,daleeeko bolji od wildfire-a) i ako wildfire samo liči na Google Nexus One !    Smile

-trebalo bi da zakrpi nekih 140-160€ Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 16:22:05 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows Vista
Browser
Shiretoko 3.5.16pre
mob
LG G2

-moralo bi da prodje bez doplate. Ono što zeza je što je wave teže prodajan model od legend-a.

-za tu cifru,telefon (legend) bi morao biti star 1 dan ,ili nešto više,a da je kao nov (bukvalno). U bilo kojoj drugoj varijanti (tipa 2-3 meseca itd...) sve preko 200€ je  mnogo. (S`obzirom da se za 280-300€ može naći Desire star 3-4 meseca)
  Prelaskom sa wave-a na legend,može se izgubiti samo na kvalitetu prikaza,tj na ekranu. Sve drugo je na strani legend-a. Svaka doplata je ne isplatljiva,sem ako legend nije nov.
   Ako već planiraš prelazak (menjažu) uz doplatu,pa "gadjaj" onda Desire. Wave jeste teži na prodaji,ali ima lepu cenu i kao polovan.
otarasio se wave-a,prodao ga drugu za isto(250) samo na dve rate
nije mi problem da ga cekam za pare,vazno je da sam ga se otreso
onako dobar hardver i zavrsna obrada a los softver,da su ubacili android bio bi bum na trzistu
koliko je onda legend nov ako za polovan ne treba dati vise od 200?mislim da si mu mnogo umanji cenu?kad mislim nov ne mislim na one u radnjama koje su generalni uvoznik ili one koje pumpaju cene vec na realnu procenu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung S22 Ultra 12/512

-moje mišljenje...

***...Vidljivost na suncu je katastrofa (probao telefon u VIP-ovoj radnji)...***

Vidljivost je bolja nego sto si mogao da primetis jer telefon poseduje tri nivoa osvetljenja ekrana koja se mogu manuelno namestiti u zavisnosti od potrebe. Ja sam licno namestio precicu power control na osnovni ekran i jedna od 5 precica je i osvetljenje koje se vrlo lako regulise klikom na precicu. Smile

Ekran bi stvarno mogao biti bolji ali za prosecnog korisnika je sasvim ok, android na telefonu radi bez ikakvih bagova i ne moze se porediti sa symbian S60v5 koji sam koristio. Zavrsna obrada sa svaku pohvalu, jedino me je nerivirao tach taster za quick search koji sam redovno pritiskao dok se nisam navikao na telefon.

Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 874 875 877 878 ... 962
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.