Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 962
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine i preporuka mobilnih telefona - samo ovde  (Pročitano 948925 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC 
Da li bi ste dali Htc tattoo star 9 meseci + 100e za par dana star Htc wildfire?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple iPhone
Odlucih uzeti novi Iphone,ali nakon sto procitah izvjestaj o N8 od Mikele-a i X3mE-a,sad sam opet u neodumici,sta uzeti?  Smile

Ako ti treba jako dobar multimedijalan telefon - N8. Za sve ostalo - iPhone 4 Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Odlucih uzeti novi Iphone,ali nakon sto procitah izvjestaj o N8 od Mikele-a i X3mE-a,sad sam opet u neodumici,sta uzeti?  Smile

Ako ti treba jako dobar multimedijalan telefon - N8. Za sve ostalo - iPhone 4 Smiley

Ma meni treba fon koji ima solidnu brzinu,a ne ko ovaj (N97) sporo radi i to me ubija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple iPhone
Tesko da mozes naci gori telefon od n97 Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bit ce skoro propast Svijeta

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 493
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Evo bas sam sad malo trazio po stranicama od kad se moze uzeti nokia N8 i nista nepise  Smile

Razmisljao sam i bio sam zagrejan da uzmem iphone 4 cim je izasao, ali gube brzo signal zavisi kako se drzi, pa sam ipak u dilemi  Smile  pomislio sam i na nokia X6 ali mi je nekako privlacni N8  Smile

Ako neko zna kad izlazi nokia N8 i koja ce mu biti odprilike cijena (moze u €/CHF svejedno)  => svicarska/austrija/nemacka ....

I kakva su vasa misljenja da uzmem iphone 4 ili da cekam nokia N8   Smile

Pozz.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 23:05:14 od madridjemadrid »
IP sačuvana
social share
R . I . P HM - VP & AK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Po meni iPhone 4 bez razmišljanja ako ga možeš uzeti po normalnoj ceni, a ne kao kod nas po ovim lopovskim cenama. Evo ovde neka cena N8 ne znam da li je to tačno http://www.engadget.com/2010/09/08/nokia-n8-for-sale-online-last-week-of-september-uk-shops-octobe/?utm_source=engadget&utm_medium=twitter
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 00:01:26 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
X6 i iPhone 4 ne mogu da se uporedu nikako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
I ja dajem glas za iPhone4, a sto se tice tig "gubljenja" signala, ne opterecuj se mnogo...to je prenaduvana prica..znam vise ljudi koji imaju iP4 i koji kazu da nisu nikad imali do sada problem sa tim niti bi na to i obratili paznju da nisu znali pre kupovine za to... Dakle za to se ne brini...naravno ako ti iP4 odgovara kao telefon... Ja bar ne bih razmisljao u tom slucaju  Smile...a X6 je telefon koji ne mozes ni porediti sa iPhone-om i N8 ...nisu ista klasa Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2010, 00:26:56 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC 
I ja dajem glas za iPhone4, a sto se tice tig "gubljenja" signala, ne opterecuj se mnogo...to je prenaduvana prica..znam vise ljudi koji imaju iP4 i koji kazu da nisu nikad imali do sada problem sa tim niti bi na to i obratili paznju da nisu znali pre kupovine za to... Dakle za to se ne brini...naravno ako ti iP4 odgovara kao telefon... Ja bar ne bih razmisljao u tom slucaju  Smile...a X6 je telefon koji ne mozes ni porediti sa iPhone-om i N8 ...nisu ista klasa Smile

ma naravno, iPhone je iPhone pa makar i nemao signala Smile   Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs

ma naravno, iPhone je iPhone pa makar i nemao signala Smile   Smile

Da nema signala, prvi bi ga kritikovao, ali telefon nema problema sa tim! Na mojoj E72 koliko puta bude 1 crtica od 7 ..mogao bi da ga bacim po tome... Zasto vam svima toliko smeta iPhone, ne razumem vas stvarno... Svako kupuje sta mu odgovara i na osnovu onoga sta je njemu vazno od osobina telefona... Zato kazem ako mu odgovara sa te strane, za signal ne mora da se brine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 962
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.