Meni je taj E72 takvo govance od telefona, drug ga ima i još kada sam ja kupio hero (on se malo igrao sa njime) zažalio je što ga je kupio, telefon osim baterije nema ništa, očajan je.
Meni je taj E72 takvo govance od telefona, drug ga ima i još kada sam ja kupio hero (on se malo igrao sa njime) zažalio je što ga je kupio, telefon osim baterije nema ništa, očajan je.
....samo bih da dodam , da pred toga što je govance, ima astronomsko-ne normalno-veliku cenu. Dati više od 250€ (u radnji), za tako "osakaćeno-iznemogli" model, je van svake pameti.
....samo bih da dodam , da pred toga što je govance, ima astronomsko-ne normalno-veliku cenu. Dati više od 250€ (u radnji), za tako "osakaćeno-iznemogli" model, je van svake pameti.
:chuckel: kako mozes reci govance! Tel ima sve sto treba a pri tom odlicno upakovan i fino dizajniran! Ima i GPS, Wireless, Kameru dobru, Radio,mp3........qwerty dobar za kucanje, odlicna baterija.....ne znam sta ti vise treba, a da aktivno koristis! Ni to sto imas ne koristis u potpunosti :ballbounce: :flower: To sto je skup druga prica ili da li je bolje i isplativije uzeti neki drugi za iste pare! A da ne valja i da se ne svidja ljudima ne bi bio ovoliko trazen i prodavan i u top 10 na gsmareni kao i N82 a telefoni iz 2009 godine N82 jos stariji....moooooooj telep :mrgreen:
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 21:26:48 od nemanja065 »
:chuckel: kako mozes reci govance! Tel ima sve sto treba a pri tom odlicno upakovan i fino dizajniran! Ima i GPS, Wireless, Kameru dobru, Radio,mp3........qwerty dobar za kucanje, odlicna baterija.....ne znam sta ti vise treba, a da aktivno koristis! Ni to sto imas ne koristis u potpunosti :ballbounce: :flower: To sto je skup druga prica ili da li je bolje i isplativije uzeti neki drugi za iste pare! A da ne valja i da se ne svidja ljudima ne bi bio ovoliko trazen i prodavan i u top 10 na gsmareni kao i N82 a telefoni iz 2009 godine N82 jos stariji....moooooooj telep :mrgreen:
ma cela prica ti je u tome da je tel fenomanlnog dizajna i kvaliteta ali sistem na kome radi je bulja,e sad zavisi da li si neko ko gleda spolja ili unutra :[115]: a realno posto vec pricamo o smart telefonima valjda se podrazumeva da se prvnstveno gleda sta ima unutra ,tako da po meni e72 je losa kupovina :flower:
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 21:55:07 od bobahajduk »
Zato sto to isto plus mnogo vise danas mozes dobiti za dosta manju cenu. Jednostavno telefon se prodavao zbog slave E71 (koji je po mom misljenju i bolji i lepsi od E72). Mislim bio je dobar N82(jos uvek ga cuvam i nikad ga necu prodati) ali nikako ne moze da se poredi sa danasnjim telefonima, pogotovo sto sam ja osoba koja je probala i koristila na desetine symbian telefona.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 22:32:18 od telep »
sledeci kad budem uzimao mozda za nekih 2 godine, bit' ce neki HTC! Po meni su bolji od samsunga, samsung ima mozda 2 modela OK (SGS i SGS2) ostalo bezveze dok HTC ima najvise dobrih podela a cijena prihvatljiva! Nokia ce malo da osvjezi svoju seriju telefona sa nekim novim softverom, jos im to samo nedostaje! Kvalitetni su! SE i LG mi se nesto ne svidjaju! Samo kazem, HTC me je pozitivno iznenadio, gledo sam neke telefone! :flower: